Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee



Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang
sebagai distributor dan seterusnya biznes leader
(InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)

So jom kt tgk apa kelebihan jika anda daftar ahli Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan *untung runcit* sebanyak 15-23% diskaun

2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil drpada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga

3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya setiap bulan, BELI 6 FREE. Jadi untung guna sendiri dan untung untuk dijual juga

4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee seperti yang terbaru ini diadakan Women Health Talk bersama Doktor Pakar dr Sunway Hospital

5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.

6. Dijemput menghadiri kelas2x produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia

7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!

Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbiznesdimana rata2x kami pun dlu bermula sebagai pengguna dan mula 
terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan
dan keluarga dan dr situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dr rumah

Setelah menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat

8. Bonus Kepimpinan Shaklee 1 smpi 6 peringkat
9. Insentif Koordinator Shaklee Leader
10. Car Bonus Program
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders

Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee. Selain itu, anda juga :

12. Berpeluang join support group di WA, Telegram dan FB
13. Kelas tips bisnes melalui Online
14. Consultation melalui Online medium
15. Guidance dr Mentor3x Shaklee
16. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1.Janji sendiri mahu, kami membantu

Jika anda berminat nak sertai kami #TeamZinniaAura serta #s2ufamilies,
sila klik DAFTAR SEKARANG di bawah.

Klik Join Now dan isi details terus ya.

Selepas itu admin akan hubungi anda utk proceed bayaran daftar ahli sebanyak RM79.50 sahaja ATAU buat belian sebanyak 200 uv ( RM650 ke atas) utk daftar ahli secara PERCUMA.




Jom kt ikhtiar jaga nikmat kesihatan dgn manfaat Shaklee
dgn izinNya, kesihatan dapat dipelihara dgn baik, inshaAllah

Cegah sebelum Parah 😊

Terima kasih sekali lagi

Zai
019 344 3650
Whatsapp only ☺️

#TeamZinniaAura
the best Shaklee Home Based Business
Be part of our Family Business

Instagram : @shakleebyzai
Blog : www.zinniaza.com
FB Page : Shaklee Independent Distributor Zai ID 882322
Whatsapp : 019 344 3650

Terima kasih

Pelancaran Produk Mandian Bayi Shaklee Tidak Lama Lagi


Tak lama lagi Shaklee
Akan melancarkan produk terbaru
Iaitu produk mandian baby

Kalau dengar je nama Shaklee,
Semua taw ia produk natural,
Bebas bahan kimia & selamat 👍🏻

Selama ni mmg ramai juga yg tanya,
Shaklee ada x produk mandian utk baby
Akhirnya shaklee bawa juga masuk Malaysia

Keluaran produk mandian baby ni dijangka
akan LARIS sepertimana larisnya
VIVIX & ESP 🎉🎉🎉

Nak booking?


Sabar-sabar.
Senang cerita daftar ahli siap2x.
Nanti produk dh keluar,
Anda yg tahu dlu ")

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Tsunami Shaklee : Permintaan Sangat Tinggi!


Ni nak panggil tsunami shaklee blh
Nak panggil fenomena shaklee pn blh
Permintaan sgt tinggi!

Banyak vitamin out of stock
Sedangkan baru je restocked
Hari2 customer whatsapp
" bila nak restock ? "
" bila nak restock  ? "

Dh jenuh kami nak jawab
Anda rasa ???

Terima kasih pada anda yang memilih Shaklee
Memang anda tak salah memilih pun!
Anda mmg pengguna yang bijak

Yang bijak akan stick pada brand yang
mempunyai track record yang lama
. ")

Contact me to get your Shaklee supplements

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png