Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Meal Shakes

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 





Siapa yang perlukan MealShake?  





Ianya sesuai utk semua kanak2 dan untuk mereka yang terutamanya :

1) yang kurang selera mkn
2) yang sembelit 
3) kanak2 obese. 
4) Ibu mengandung
5) Ibu menyusu
6) Meraka yang dalam proses pemulihan selepas operation .
7) Meraka yang inginkan kulit yang cantik 
8) Meraka yang ingin kekal sihat 
9) Meraka yang tidak gemarkan supplimen dalm bentuk tablet kerana Mealshake adalah untuk diminum . Minuman yang sungguh lazat. 
10) Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..






TESTIMONI







Apa kata ibu2 yg dah try MealShake?







Pn Husni -masalah anaknye sembelit (customer Ira)

Salam kak ira,

Ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit(hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu
Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minu(hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puasa


Pn Lia -masalah anaknye asma dan kurang selera mkn

Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau

Pn Cda -masalah anaknye demam panas teruk ,hampir sebulan mkn antibiotik je


...doktor beri ia antibiotik untuk anas makan selama 1 bulan..ngam 2 minggu cda tengok anas semakin kurus n tidak selera makan n minum.(kurus sampai neneknye di kampung terkejut bila melihat gambar anas yang cda MMs padanya)....kulit anas menjadi kasar...dan anas jadi sensitif...mudah menangis..tak bertenaga..dan dalam tempoh yang sama cda berhenti memberinye antibiotik dan menukarkannye dengan Meal shake..
2 hari selepas tu cda nampak perubahannye....anas dah mula ke dapur menunjuk apa saja makanan didapur..selera makannya bertambah!!! syukur.........dan dari tu juga anas semakin aktif.....tidak mudah meragam...dan sekarang selepas 1 bulan....badanya dah mula berisi...kulitnya semakin halus dan sekata.


Pn Ina -masalah anaknye tak selera mkn

Alhamdulillah. dengan milk shake+ susu, Vita lea for Children selama 1 minggu di samping kapsul minyak ikan Omega Shaklee guard... (sedap dikunyah begitu sahaja)......nakkan anak anda bijak?..pastikan diet hariannye tinggi kandungan DHA..untuk perkembangan otaknya. Sekarang Aiman akan mkn nasi 3 kali seharidan selalutgh malam dia tak boleh tidur sb lapar katanya.



Pn Ayu (Customer Lia) -masalah anaknye tak selera mkn



AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake,Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 4 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat..






2 comments:

  1. ni function die sme ngn herbalife n alpha lipid ke yunk ? means die bukan supplement , tp meal replacement

    ReplyDelete
  2. kalau nak function sama mcm tu, amek CINCH.. tu lagi terbaik . mmg effective . jenis serbuk utk minum ;) mealshakes ni utk org yg kurang selera makan, atau nak tambah berat badan . dlm ms blh buat kulit lebih cantik .

    ReplyDelete

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png