Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Nak kurus ? Nak langsingkan badan ? Shape - Up program ?

PELANGSINGAN BADAN

♥ Lecitin/Omegaguard - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

♥ Herb Lax/Alfafa - the most effective, gentle colon detox and cleanser

♥ Cinch Shake (Cafe Latte) (Vanilla) (Chocolate)
Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekatan, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.


Testimoni


[LECITHIN + ALFAFA + CINCH]

Alhamdulillah, selepas hampir 2 bulan ambil produk shaklee,shima berjaya turun kan berat sebanyak 5kg dari 73kg ke 68kg. Mula2 ambil dulu,selepas 3hari,dah turun 2kg.selepas tu penurunan pada kadar yg sedikit dan hampir berputus asa.tapi shima kuatkan diri utk terus mengambil shaklee.yela kan,untuk kurus dengan cepat adalah sesuatu yg mustahil.huhuhu.so,shima tekad utk teruskan.sehinggala last week,shima berani kan diri utk timbang dan hasilnye sgt menggembirakan.inila dia berkat ambil shaklee dan juga pengawalan pemakanan.ouh,shima memang jarang ambil nasi.dalam sebulan ada la sekali sejak beberapa tahun yg lepas.senaman??shima x ada masa utk bersenam.harapkan berjalan kaki time pergi office and balik keje je.huhuu.so,insyaallah akan terus kan dgn produk ni sehingga capai berat ideal.satu je nak pesan,utk kurus kena bersabar,yakin,dan berdisiplin.huhu..selamat mencuba.nanti if ada perubahan lagi,shima update ye:)


[LECITHIN + HERB-LAX]

start ambil lecithin : 5 Julai 2012
start ambil herblax : 16 Julai 2012
weight as 5 July : 78kg
13 Ogos 2012 --->weight as per today + puasa + NO exercise : 73kg... :)


[LECITHIN + ALFAFA + HERB-LAX]
Rasanya dah lama sy x share kat cini..hari ni nak share lah..Alhamdulillah, dah loss weight byk gak dlm bln posa ni berkat konsisten vitamin Shaklee..hari2 WAJIB amik Lecithin n Alfalfa lps sahur n berbuka n setiap 2 hari amik Herb-lax..suka sgt bila inci dah makin kurang n byk baju2 lama dah bleh pakai.
Mode: happy sesgt
For those yg berdiet, wish uolls gud luck..chaiyok2


[LECITHIN + OMEGA + ALFAFA + MEALSHAKE + ESP]

Sya ambik lecithin, omega ,alfafa mealshake n esp since middle of jun....brat sya 104kg.....now middle of aug...brat sya 90kg....so fantastic.....baju2 yg lama dh boleh pkai blik....yessssss2 bestttt sgt2



[LECITHIN + ALFAFA + HERB-LAX + ESP + VITAMIN C + MEALSHAKE]

~assalam~
sejak mkn lecithin,alfafa,herba lax hampir 4 bulan berat turan 5kg..suke sgt..
mkn esp+vita c br 1bln lebih,tp parut di muka makin pudar
~anak mkn meal shake~ mmg nampak sgt perubahan dia,selera makan bertambah n kulit dia makin cerah n cantik~
~ni nak tgu result my mum mkn joint health tablet lak..

No comments:

Post a Comment