Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni [GLA + ZINC + ALFAFA]


[GLA + ZINC COMPLEX + ALFAFA]

Sy nak share sejak ambil GLA complex dlm sebulan, period saya kembali normal up to 6-7days!amazing!rasa mcm zaman remaje dulu2..kalau dulu beli pad, pakai 2-3 keping je, pastu dh pakai panty liner..never cross my mind that abnormal period may be the cause to infertility..so sy pun cube la SET KESUBURAN ngan SET SKIN BOOSTER..rasenye dah setahun jugak sy period 2-3hari..kadang2 tu sehari je...rugi pad...tp still maintain 28/29cyle period..fuh..mmg betulla, GLA ni mmg pil betulkan hormon wanita..6-7 days, kawan2..lama tu..last sy period camtu masa zaman buat degree dulu kot..syukur sgt dpt tau ada produk yg bleh betulkan hormon sy..so tak perlu berbelanja lebih utk ke klinik..sy dan suami masih tgh berusaha utk dptkan zuriat, hampir setahun kawen, blom ade rezeki lagi..umur dah 29tahun..tua dah..mohon jasa baik rakan2 muslimin muslimat dpt doakan zuriat yg soleh dan solehah utk kami berdua..segala yg buruk dari saya, yg baik dari Allah..insya Allah..and one more thing,kulit sy dah kurang jerawat, jeragat, berseri2, kulit badan lg cerah dr biasa, rambut kurang gugur (zinc complex) dan sy susah nak selsema dan demam..and ada lagi..ya Allah byknye khasiat vitamin shaklee ni..alfalfa mmg kurangkan keputihan +masalah 'kering' ketika bersama takde lagi.. peace ya'all.. ;-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...