Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Collagen Powder

Segala jeragat beliau hilang , wajah beliau kelihatan sangat bersih tanpa jeragat2 dahulu lagi .

[ COLLAGEN POWDER ]

Salam.. 

Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mm
g kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.

Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini. (baru suami ckp td haha. Sebab dia xnak tegur sbelum ni takut sy upload pic sndiri. Pdhal pic sndiri kat fb pun jarang nak kuar)







kulit lebih moist.




[ COLLAGEN POWDER ]

Salam sahabat2 semua,
Arini nak share satu berita gembira. Sebelum ni saya tak penah share testimoni sendiri kat sini. Sebab hepi sangat so lbh baik share sini kan.

Memandangkan kolagen adalah produk baru, so saya dgn
bangganya rasa nak cuba. Saya amik collagen satu sachet setiap malam sebelum tido. Lepas seminggu amik, AMAZING sangat sebab tanpa saya sedar telapak tangan saya yang dulunya kering, bila sentuh sendiri pun bleh rasa kering walau pakai losyen.

Semalam baru perasan bila usap2 tangan, eh pelik nape rasa lembab lak ni? Moist je rasanya walau pagi tu lupa nak pakai losyen. Haa baru teringat pasal kolagen. Memang mabelesla, sapa yg nak cuba mmg tak rugi. Hasben pun akui bila pegang tanganku auwww hahahhaa..Sapa nak cuba Boleh dapatkan info lanjut dgn distributor masing2 ye.




Muka kelihatan merah terbakar , sedangkan jarang kena matahari , now kulit nya bertambah cerah dan glowing.




[ COLLAGEN POWDER ]

Pic cust sy.. Merangkap geng collagen.hehe. Ni dgn mak dia.. Aunty dia..aunty sebelah husband dia.. Adik bradik2.. Semua sapu collagen.

Pic atas: bfore start collagen. Muka mudah terbkar walau tak kena direct ngan cuac
a panas.. Selalu dia duduk kat belakang je f naik kereta

Pic tengah:after 7paket collagen.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata.

Pic bawah: pic atest(xtau collagen keberapa. tp dia belum habis 1box collagen sebab kdg dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka dia dah nampak putih jernih..pinkish.. Nampak glowing. Muda belia.




Kulit terasa licin , lembut dan bersih macam kulit baby . Suami beliau puji kulit semakin cerah berseri.




[ ESP + COLLAGEN POWDER + VITAMIN E ]

Baru je lepas bermasker ESP+collagen powder. Kulit terasa licin, lembut n bersih. Cam kulit bby dh... 3 mlm ni husband xde, so dpt la sapu vit e kat muka. Parut2 dh xnmpk dh...sgt hepi. Kalu hsbnd ader
, xdpt la nk sapu vit e tu coz sejak2 consume shaklee ni, husbnd slalu 'mau"..wink2;-). Hr tu lg dia dh puji yg kulit sy makin cerah berseri..pasni pas seminggu br nk jumpe lg, mst terkezut bsr dia nnt...ngee~~ xsbr nk.jumpe!!!




Kulit bertambah tegang , kelihatan lebih muda .







[ COLLAGEN POWDER ]

Pic 1st bleh nampak kerut/kedut kat muka.. Dan putih pucat.. Dan mmg nampak usia sbenar dia hehe.

Pic selepas collagen 1box.. Muka nmpak tegang,muda dan bersemangat. Nnti kalau aunty ni bagi pic dia lagi.l sy share.ni
baru 1box collagen..dah tegang muka.




Kulit tumit licin .

[ COLLAGEN POWDER ]

Alhmdllah... Lps sekotak SCP, tumit dh licin balik.. sapa nk share silakan..

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png