Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Vitalea, multivitamin yang hebat...3 perbezaan utama Shaklee





Apa khabar semua..tiba2 pg ni saya nak tulis tentang multivitamin.. Dalam dunia serba moden ni.. nak taknak... tak boleh nak lari daripada makanan tambahan.. dari vitamin.  nak tahu tak... sebenarnya dalam banyak2 vitamin... saya paling tak suka dengan multivitamin... tu dulu lah.. sebelum saya tahu hakikat dan fakta sebenar tentang multivitmin ...If you all nak tahu, dlm byk2 vitamin,multivitamin lah vitamin yg paling penting.. asas... ala2 tiang rumah.. kalau takde tiang. runtuhlah rumah.. yer tak..multivitamin ni makanan sel.. memenuhi ruang2 kosong2 nutrien yg diperlukan badan.jadi jgn skip mkn multivitamin kay....Dan sekarang, ia jadi vitamin yg takboleh saya miss...Tapi pagi ni sy bukan nak cerita kenapa kita perlukan vitamin...tapi sy nak cerita dalam banyak2 brand mutivitamin, kenapa saya pilih jenama Shaklee.kenapa saya tak beli je multivititamin yg melambak kat farmasi, or amik yg kat klinik or hospital..why oh why...
Berikut tiga Perbezaan mutivitamin Shaklee yg menjadikan multivitamin Shaklee the best among the best. ini dia saya senaraikan.. 

1) Disokong oleh tujuh kajian klinikal (tujuhh tuuuu)
2) Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru. (kalau larutkan dlm air, tak sampai 5minit ia larut.. terbaekkkk)
3) Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan (banyakk tuuu ujian berkualiti dibuat... no wonder, hasilnya mmg bestt)

dan yg membuatkan saya bangga memilih multivitamin ini adalah kerana..ia merupakan salah satu multivitamin tertua didunia... Tahukah anda... pada 1915, Dr Forrest C.Shaklee mencipta Vitalized Minerals..waahh.. bestt..oh ya Multivitamin Shaklee dikenali sebagai Vitalea Iron Formula..Ia diformulasikan khusus dgn 28 vitamin dan mineral penting yg diperlukan oleh kita..
Itulah sebabnya.. saya telah memilih Shaklee,yg terbaik antara yg terbaik... Bagaimana dgn multivitamin pilihan anda. Anda tahu kenapa anda memilih brand pilihan anda instead of Shaklee?... Well.... Pilihan di tangan anda...Kalau nak join saya dan ramai lagi customer2 saya yang lain utk memilih yg terbaik..

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png