NutriWhite Shaklee menyelesaikan masalah jeragat, pigmentasi, tompok hitam dan masalah kulit kusam.


NutriWhite Shaklee

"Kecantikan sempurna daripada alam semulajadi disempurnakan oleh sains."
Dibangungkan oleh para saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan AS , Nutriwhite dengan teliti memilih campuran nutrien dari 16 buah negara yang berlainan. Ekslusif utk Shaklee, kombinasi nutrien unik dengan paten bertunda ini digelar WhiteN-16. Selain itu, formula botani ini diperkaya dengan Vitamin C aktif serta derivatif akar manis, yang diproses lebih daripada satu langkah bagi menekankan kecerahan kulit, membantu melicinkan permukaan kulit juga lebih segar dan bersinar.

Terima kasih pada kemajuan WhiteN-16 dengan paten bertunda , di mana setiap produk NutriWhite membantu dalam mencerahkan kulit kusam dan meratakan tona kulit tidak sekata dengan LIMA cara berbeza. Bila mana anda menggunakan kombinasi produk NutriWhite, 5 cara tindakan tersebut akan memutihkan kulit dengan lebih cepat dan berkesan. Satu lagi penemuan terbaru dalam inovasi penjagaan kulit , NutriWhite sangat tulen , berkesan dan terbukti .

Nutriwhite adalah rangkaian kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep 'flawless beauty sourced from nature, perfected by science' yang bermakna kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains.

Khas untuk menyelesaikan masalah jeragat, pigmentasi, tompok hitam dan sebagainya yang menjadikan kulit wajah kelihatan kusam.


Klik Testimoni NutriWhite Shaklee ...********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor
TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com