Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

February Special Offer - OmegaGuard


Selamat petang , 

hari ni hari ke 4 promosi february iaitu OmegaGuard . beli 6 dapat 1 free .. promosi ni bukan selalu . Sekali setahun pun susah .. kalau anda nak beli 1 botol dengan harga runtuh pun boleh ye.. 

Start je promosi 1 hb lepas , ramai yang order 2 botol terus, dan ada jugak yang ambil peluang ni beli 6 free 1 ,sebab anda boleh daftar keahlian secara percuma jika beli 6 botol 1 free . Bila dah jadi ahli , macam2 kelebihan anda boleh dapat ...


Anda perlu mengambil Shaklee OmegaGuard sekiranya anda: 
  • Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
  • Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
  • Kanak2 (Usia 0-6 tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
  • Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
  • Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan dan kecekapan kerja 
  • Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
  • Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan(tulang dan sendi)


Shaklee OmegaGuard mengandungi Omega -3  yg kaya dgn DHA dan EPA. Omega 3 adalah asid lemak yg perlu tetapi badan kita tak dapat menghasilkannya maka ia perlu diambil dari diet harian.

    Kalau anda rasa anda senang demam, mudah mengantuk kat kelas, ada penyakit asma, alergy.. or nak anak pintar..,beli lah OmegaGuard ni untuk anak anda....Kalau rasa bukan utk anak, sila lah beli utk diri sendiri. OmegaGuard ni bagus utk brain.. utk kulit yg cantik...utk kesihatan sendi dan mengawal kolestrol... .. Kalau rasa sayang suami.. hadiahkan lah utk suami... sbb OmegaGuard juga vitamin utama utk orang lelaki...

    Sebab tu pembeli yg bijak,mereka ambil kesempatan ni.. grab promosi Buy 6 Free 1.. paling koman pun diorang ambil 2 botol skaligus.. Apa2 pun.... offer ni while stock last.. Jangan menangis kalau nnt 28 February dapat berita yg menggemparkan.. hahaah..

    Bulan Februari bulan kasih sayang , 1 botol tu 90 biji, blh kongsi 1 keluarga. ayah 1 biji mak 1 biji anak 1 biji. tengok, boleh kongsi bersama dengan org tersayang ! ♥ Jadi cukup untuk sebulan.... :)





    Zailatul Akmal
    Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]
    SMS / WHATSAPP 019 344 3650 @ BB PIN 2A71A4D7



    "Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi service kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk berdaftar sbg SID ( ahli Shaklee ) , boleh menghubungi saya utk saya bantu proseskan pendaftaran atau sekiranya anda ingin daftar dengan walk in, untuk mendapatkan bimbingan dan servis dari saya, anda boleh berdaftar dibawah ID saya... 882322... "



    No comments:

    Post a Comment