Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Mealshakes & Omega Guard, gabungan terbaik untuk perkembangan jasmani dan IQ si manja ( KIDS COMBO )






SHAKLEE menawarkan vitamin yang terbukti dapat membantu perkembangan fizikal dan minda anak anda. Kombinasi mealshakes iaitu multivitamin dalam bentuk powder yg menyediakan 24 vitamin dan mineral penting untuk tubuh.Omega Guard pula menyediakan asid lemak perlu yg tinggi dengan kandungan EPA dan DHA . Gabungan kedua2 ini dipercayai mampu:

♥♥ membantu meningkatkan selera anak anda
♥♥ membantu meningkatkan sistem imunisasi untuk melawan jangkitan kuman dan virus
♥♥ membantu perkembangan IQ anak2
♥♥ mengurangkan alahan pada kulit dan mencantikkan tekstur kulit
♥♥ menyihatkan paru-paru
♥♥ membantu pembesaran kerana mendapat sumber protein yg cukup
♥♥mengurangkan masalah sembelit kerana mealshakes kaya dengan serat dan minyak ikan mampu melicinkan pembuangan.

Anda sayang anak anda? pasti sayang kan? oleh itu, sediakan sesuatu yg TERBAIK untuk mereka! permulaan yg baik, pasti menghasilkan perkembangan yg BAIK! semoga anak2 kita sentiasa, sihat, ceria, bijak, comel dan soleh!


Untuk pengetahuan anda, Meal Shakes dan Omega Guard ni juga boleh diambil oleh orang yg DEWASA juga ye :) 

********************************************************************************

Sebelum itu, ikuti perkongsian ibu-ibu lain yang sangat happy dengan kesan Meal Shakes dan Omega Guard ini ..


FB : Iffah Anuar
"Alhamdulillah... saya juga berikannya pada Faheem.. alhamdulillah, travel from Sgr - Cherating- Tgn - Melaka - Sgr...
ke ladang ayah, berpanas hujan..main lumpur..Faheem tidak demam/selesema/muntah2 spt sepupu yg lain.. Alhamdulillah...

Sy juge dah tidak bermusuh dengan matahari :) kalo dulu x boleh kne matahari migrain+rashes..+ demam + sakit2 sendi smp x boleh bgn..syukur.. setelah 1 Yr+ tekun amalkan shaklee"

FB : Beeha Yunos
"Since saya bg anak saya meashakes+omega, mmg dia jarang selsema(kalau tak sebulan sekali sure g pakar kanak2) dan susu mmg abis aje..dan makan pon selera..alhamdulillah..sayur sume makan, dah tak de masalah tak nak makan..and kalau demam atau selsema, 2 hari dah baik..alhamdulillah..akhirnya saya temui supplement yg serasi utk anak saya :)

FB : Rafaliah

" Irfan salah satu contohnya..dulu every mth demam, batuk n selsema pastu siap kena asthma attack. AlhamduLILLAH skang ni sgt better..:-) " 

FB : Azra Balqis Irdina


"bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pon da 



Apa pula kata ibu ini ? : )



Anda masih mahu melihat testimoni lain ? klik Meal Shakes dan Omega Guard .






Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

1 comment:

  1. jom join
    http://koala-zeeqa.blogspot.com/2013/04/2nd-giveaway-by-zeeqa.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...