Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Shaklee Shape-Up Programme yang menjadi pilihan ramai

Setiap wanita dan lelaki mengidamkan tubuh yang sihat, langsing dan rapi.

Kitaran Diet :

Pada kebanyakan diet, anda kehilangan lemak dan otot. Apabila anda kehilangan otot, anda kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan merendahkan kadar metabolisme anda.


Otot = Metabolisme

Kenapa kebanyakan diet gagal ? 
  • kekurangan nutrisi
  • sukar untuk mengikuti cara diet yang diberi
  • hasil yang lambat
  • isi kandungan yang tidak selamat
  • merendahkan kadar metabolisme

JADI , akhirnya anda pun hilang kesabaran, kepercayaan dan harapan. Apabila anda tidak meneruskan lagi diet tersebut, anda tidak boleh membakar kalori seperti anda lakukan sebelum ini. Sebaliknya, berat badan anda bertambah berat. Kitaran ini akan berulang setiap kali anda meneruskan diet. Ia adalah kesan yo-yo.


Dengan Shaklee Set-Up Programme, anda dapat menikmati hidup baru yang hebat dengan menghilangkan lemak berlebihan.





Kebaikan set ini adalah :

  • Badan yang langsing dan rapi
  • Nampak lebih anggun
  • Rasa unggul
  • Rasa lebih bertenaga
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

Lecithin
  • Pemecahan lemak dan kolesterol - Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah.
  • Pelangsingan  -  Menghalang obesiti . Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
  • Meringankan sembelit - Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.

Herb-Lax
  • Mengempiskan perut.
  • Pembersih najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.

Cinch Shake Mix ( Cinch Inch Loss Plan )
  • Memberi faedah seperti mengambil makanan, tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut.
  • Powered by leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.
  • 24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda rasa kenyang.
  • Tinggi kandungan serat - 6 gm serat setiap hidangan.
  • Indeks glisemik yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
  • Rendah kalori .

Cinch Energy Tea Mix ( Cinch Inch Loss Plan )
  • Penggalak tenaga semualajadi.
  • Meningkatkan ketahanan badan.
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.

Sebab-sebab anda harus ambil kedua-dua Cinch Inch Loss Plan ini :
  • Kekalkan jisim otot tanpa lemak.
  • Hilang berat daripada lemak.
  • Terbukti secara klinikal.
  • Diperkasa dengan leucine.

Secara ringkasnya :
  • Membantu mengawal lapar.
  • Tingkatkan tenaga.
  • Menyokong metabolisme & memberi kepuasan kepada pengguna.



KEEP MUSCLE YOU HAVE

BURN FAT YOU DON'T NEED

LOSE INCHES YOU DON'T WANT


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Jeragat Hitam Pudar & Hilang Dengan Collagen Powder bersama ESP Shaklee



TAK KENAL MAKA TAK CINTA !

Waaahh , nampak tak wajah Puan Syasya dalam gambar di atas ?? Apa beza yang di atas dan di bawah ? semestinya mata tak kedip2 tengok gambar beliau kan ............ 

Sebelum : Banyak jeragat hitam yang bertahun lama katanya ...
Selepas :  *taraaaaa* ... Bersihnyaaa .. Jeragat hitam tu dah pudar dan hilang !!!


Apa rahsianya ?

Puan Syasya mengambil Collagen Powder bersama ESP Shaklee . Berapa kotak Collagen Powder yang Puan Syasya ambil untuk dapat hasil macam ni ? Dalam 3 kotak macam tu laa .. :)  baru dapat hasil yang Ummmpppp , SANGAT MEMUASKAN ! =)

Jom tengok apa kata Puan Syasya :


"Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.

Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil . ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini. "


***nota tambahan : Puan Syasya ambil Collagen Powder dengan ESP juga***

waahhh , tahniah Puan Syasya kerana berjaya dapat hasil yang sangat memuaskan :)

Kenapa saya up entri berkenaan testimoni Puan Syasya ini sekali lagi, sebab ........... sejak2 makin nak dekat Puasa lepas tu nak Raya pulak , ramai la yang duk tanya pasal set berpuasa ( boleh klik sini ), set kecantika ( boleh klik sini ) ... yang paling ramai tanya, soalan ini " macam mana nak hilangkan jeragat hitam kt muka ni ye ? "   haaa, saya faham.. semua nak cantik kan di HARI LEBARAN nanti.. InsyaaAllah.. Ini lah jawapannya ... :)  Collagen Powder dan ESP Shaklee . Boleh juga ambil salah satu tapi jika anda ingin dapat hasil seperti Puan Syasya dapat , cuba lah gabungan Collagen Powder dan ESP Shaklee ini. Pasti anda PUAS HATI ! :)

Jom kita baca sekali imbas apa sebenarnya Collagen Powder dan ESP Shaklee ini ? 



Collagen Powder Shaklee

Keistimewaan Collagen Powder Shaklee
----------------------------------------------


  • Merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

  • Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.
  • Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran:
  1. Ekstrak biji benih Camelia Japonica
  2. Ekstrak Pfaffia
  3. Kolagen ikan
  4. Ekstrak kerang-kerangan
  5. Lactobacillus Acidophilus
  6. Vitamin C
  7.  Vitamin B


Kebaikan Collagen Powder Shaklee
*****************************

  • Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma

  • Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit

  • Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat
  • Mengembalikan keanjalan
  • Meningkatkan pergerakan
  • Menyubur
  • Menegang payu dara dan punggung

***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna

Shaklee claim bahawa Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)



Anda percaya atau tidak kalau saya katakan Collagen Powder Shaklee antara yang terlaris di pasaran? Ye, sangat laris . :)


Tahukah anda dari mana sumber kolagen dalam suplemen yang ada di pasaran??

1) Daripada bovine (lembu) – diternak secara tertutup contohnya di Australia dan New Zealand
2) Daripada babi (porcine origin)
3) Daripada haiwan laut – contohnya ikan dan gamat
4) Daripada tumbuhan – contohnya kacang soya
5) Daripada Yak – produk dari China
6) Daripada manusia – plasenta, janin yang digugurkan dan ada cerita dari banduan yang ditembak mati!

Oleh itu, pastikan kolagen yang anda makan/gunakan itu dari sumber yang halal. Pilihan saya semestinya Collagen Powder Shaklee yang dijamin HALAL.



ESP Shaklee

Keistimewaan ESP Shaklee
**********************

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada
keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian
menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.

• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.


Kebaikan ESP Shaklee
******************

  • Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

  • Membantu hilangkan parut jerawat di muka.

  • Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
  • Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
  • Menyokong kesihatan imunisasi badan.
  • Mengawal paras kolesterol.
  • Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak.
  • Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.
  • Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
  • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal


Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Berpuasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems

Sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma tidak lama lagi, kami ada menawarkan Mighty 3 Gems Programme atau lebih dikenali sebagai Set Berpuasa Shaklee atau sarapan yang sempurna untuk bertenaga sepanjang hari.

Set ini sesuai diambil ketika bersahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. Dan paling menarik , set ini sesuai juga diambil oleh ibu hamil dan ibu yang menyusu ( breastfeeding ). Paling baik juga untuk yang ada gastrik .



Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan , anda mungkin :

* Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa panjang
* Kurang peka
* Mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
* Kandungan gula dalam darah yang rendah

* Produktiviti kerja menurun

Jadi, pada siapa yang jenis memang tidak ambil sarapan atau jenis yang malas masak untuk bersahur ataupun  jika terlambat bangun untuk bersahur, set ini sangat sesuai untk anda. Set ini bukan sahaja diamalkan pada bulan Ramadhan saje yaa... Set ini biasa diambil selain bulan Ramadhan. Ada yang ambil untuk ganti puasa , ada yang ambil sebagai sarapan mereka setiap hari dan golongan atlit juga ambil set ini setiap hari. Menarik bukan ? Set ini boleh diambil oleh semua golongan dari kanak-kanak sehinggalah orang tua. 

Kebaikan set Mighty 3 Gems Programme ini adalah : 
# Bertenaga sepanjang hari
# Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
# Memelihara kesihatan secara menyeluruh


Dalam set Mighty 3 Gems Programme ada ESP , Meal Shakes dan Performance Drink .


Energizing Soy Protein (ESP) 

  • Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel
  • Membekalkan tenaga 
  • Memberikan rasa yang kenyang 
  • Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
  • Membanyakkan susu badan (milkbooster)
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot
  • Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
  • Mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat 

Meal Shakes 

  • Ianya multivitamin a.k.a pemakanan lengkap. Rasanya sangat sedap seperti rasa ice cream vanila tp dlm bentuk serbuk.
  • Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
  • Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
  • Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
  • Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
  • Meal Shakes Shaklee juga boleh diambil sekiranya anda mahu menguruskan badan (selain rangkaian produk dalam program Weight Loss Shaklee iaitu Cinch) kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang untuk tempoh yang lama.

Performance Drink 

  • Membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita.
  • Mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi.
  • Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP.
  • Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu. 

Jadi , jika ANDA:

> BERPUASA 
> RISAU SUSU DROP 
> BARU TENGAHARI DAH MENGGIGIL 
> CEPAT SANGAT RASA LAPAR 

jom dapatkan segera Mighty 3 Gems Programme dari Shaklee ini !!





Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.



Zailatul Akmal
Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]
SMS / WHATSAPP 019 344 3650 @ BB PIN 2A71A4D7








"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee dari saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk berdaftar sbg SID ( ahli Shaklee ) , boleh menghubungi saya utk saya bantu proseskan pendaftaran atau sekiranya anda ingin daftar dengan walk in, untuk mendapatkan bimbingan dan servis dari saya, anda boleh berdaftar dibawah ID saya... 882322"

Promo Jun 2013 Meal Shakes Shaklee Buy 6 Free 1

Quick Update

Saya sekarang dalam minggu2 Final Exam -> 10 Jun - 21 Jun 2013. Sebab tu, tak dan nak update entry baru. hihi 

Semua sudah sedia maklum yang bulan Jun ni adalah promo Meal Shakes buy 6 free 1 .. Hari ni dah masuk hari ke 11 promo . Bayangkan xsampai seminggu start promo ni, Meal Shakes habis licin di beberapa branch Shaklee. Punya lah laku .. Sebab apa ?? sebab Meal Shakes ni , kegemaran ramai kanak2 dan juga orang dewasa ... 


Jom klik sini untuk lihat Kebaikan Meal Shakes Shaklee ini buat kanak2 juga testimoni .








Adakah anak-anak anda mengalami simptom2 tersebut ? Kalau ya, berikan mereka Meal Shakes Shaklee iaitu minuman yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh anak-anak anda. 



Mealshake : Membantu kesihatan anak secara umum, meningkatkan selera, mengurangkan sembelit, memberi tenaga supaya kanak-kanak cergas dan aktif

Meal Shakes adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.


Siapa yang perlukan Meal Shakes ?

{★} Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan

{★} 
Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast ( meal shakes sangat sesuai sebab ada complete nutrition)

{★} 
Ibu mengandung yang mengalami alahan teruk..(tak boleh nak makan asyik muntah2)

{★} 
Anak kecil yang sering demam dan selsema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)

{★} 
Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan & Sesuai utk semua kanak2

{★}
Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemulihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik,ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Meal Shakes ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat.

{★} 
Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..
Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protin soya atau ape-ape minuman sahaja...dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur...




[OFFICIAL JUNE SPECIAL PROMO]

 BUY 6 FREE 1 SHAKLEE VANILLA MEAL SHAKES





Haruman bau Vanilla Meal Shakes yang sangat menyelerakan . Hanya yang terbaik dari Shaklee . Semoga anak2 anda membesar dengan sihat dan cergas bersama Meal Shakes Shaklee .


Bulan ini , bukan sahaja harga Meal Shakes yang runtuh , Set KOMBO ( Meal Shakes dan Omega Guard) untuk anak2 juga , akan dapat HARGA RUNTUH daripada saya pada bulan JUN ini .Wooooww , jangan lepaskan peluang ni taww .Meal Shakes dan Omega Guard adalah gabungan terbaik untuk perkembangan Jasmani dan IQ si manja anda :)





Meal Shakes iaitu multivitamin dalam bentuk powder yg menyediakan 24 vitamin dan mineral penting untuk tubuh.Omega Guard pula menyediakan asid lemak perlu yg tinggi dengan kandungan EPA dan DHA . Gabungan kedua2 ini dipercayai mampu:

♥♥ membantu meningkatkan selera anak anda
♥♥ membantu meningkatkan sistem imunisasi untuk melawan jangkitan kuman dan virus
♥♥ membantu perkembangan IQ anak2
♥♥ mengurangkan alahan pada kulit dan mencantikkan tekstur kulit
♥♥ menyihatkan paru-paru
♥♥ membantu pembesaran kerana mendapat sumber protein yg cukup
♥♥mengurangkan masalah sembelit kerana mealshakes kaya dengan serat dan minyak ikan mampu melicinkan pembuangan.

Anda sayang anak anda? pasti sayang kan? oleh itu, sediakan sesuatu yg TERBAIK untuk mereka! permulaan yg baik, pasti menghasilkan perkembangan yg BAIK! semoga anak2 kita sentiasa, sihat, ceria, bijak, comel dan soleh!


***************************************************************

Sebelum itu, ikuti perkongsian ibu-ibu lain yang sangat happy dengan kesan Omega & Meal Shakes ini...

FB : Iffah Anuar
"Alhamdulillah... saya juga berikannya pada Faheem.. alhamdulillah, travel from Sgr - Cherating- Tgn - Melaka - Sgr...
ke ladang ayah, berpanas hujan..main lumpur..Faheem tidak demam/selesema/muntah2 spt sepupu yg lain.. Alhamdulillah...

Sy juge dah tidak bermusuh dengan matahari kalo dulu x boleh kne matahari migrain+rashes..+ demam + sakit2 sendi smp x boleh bgn..syukur.. setelah 1 Yr+ tekun amalkan shaklee"

FB : Beeha Yunos
"Since saya bg anak saya meashakes+omega, mmg dia jarang selsema(kalau tak sebulan sekali sure g pakar kanak2) dan susu mmg abis aje..dan makan pon selera..alhamdulillah..sayur sume makan, dah tak de masalah tak nak makan..and kalau demam atau selsema, 2 hari dah baik..alhamdulillah..akhirnya saya temui supplement yg serasi utk anak saya

FB : Rafaliah
" Irfan salah satu contohnya..dulu every mth demam, batuk n selsema pastu siap kena asthma attack. AlhamduLILLAH skang ni sgt better.. "

FB : Azra Balqis Irdina
"bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pon da

Itu sahaja perkongsian untuk hari ini ... Kita bertemu lagi dalam next entry okay , lepas saya final exam nanti . Doakan saya supaya dipermudahkan untuk jawab exam kali ini :) InsyaAllah ..


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...