Shaklee Shape-Up Programme yang menjadi pilihan ramai

Setiap wanita dan lelaki mengidamkan tubuh yang sihat, langsing dan rapi.

Kitaran Diet :

Pada kebanyakan diet, anda kehilangan lemak dan otot. Apabila anda kehilangan otot, anda kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan merendahkan kadar metabolisme anda.


Otot = Metabolisme

Kenapa kebanyakan diet gagal ? 
  • kekurangan nutrisi
  • sukar untuk mengikuti cara diet yang diberi
  • hasil yang lambat
  • isi kandungan yang tidak selamat
  • merendahkan kadar metabolisme

JADI , akhirnya anda pun hilang kesabaran, kepercayaan dan harapan. Apabila anda tidak meneruskan lagi diet tersebut, anda tidak boleh membakar kalori seperti anda lakukan sebelum ini. Sebaliknya, berat badan anda bertambah berat. Kitaran ini akan berulang setiap kali anda meneruskan diet. Ia adalah kesan yo-yo.


Dengan Shaklee Set-Up Programme, anda dapat menikmati hidup baru yang hebat dengan menghilangkan lemak berlebihan.





Kebaikan set ini adalah :

  • Badan yang langsing dan rapi
  • Nampak lebih anggun
  • Rasa unggul
  • Rasa lebih bertenaga
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

Lecithin
  • Pemecahan lemak dan kolesterol - Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah.
  • Pelangsingan  -  Menghalang obesiti . Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
  • Meringankan sembelit - Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.

Herb-Lax
  • Mengempiskan perut.
  • Pembersih najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.

Cinch Shake Mix ( Cinch Inch Loss Plan )
  • Memberi faedah seperti mengambil makanan, tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut.
  • Powered by leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.
  • 24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda rasa kenyang.
  • Tinggi kandungan serat - 6 gm serat setiap hidangan.
  • Indeks glisemik yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
  • Rendah kalori .

Cinch Energy Tea Mix ( Cinch Inch Loss Plan )
  • Penggalak tenaga semualajadi.
  • Meningkatkan ketahanan badan.
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.

Sebab-sebab anda harus ambil kedua-dua Cinch Inch Loss Plan ini :
  • Kekalkan jisim otot tanpa lemak.
  • Hilang berat daripada lemak.
  • Terbukti secara klinikal.
  • Diperkasa dengan leucine.

Secara ringkasnya :
  • Membantu mengawal lapar.
  • Tingkatkan tenaga.
  • Menyokong metabolisme & memberi kepuasan kepada pengguna.



KEEP MUSCLE YOU HAVE

BURN FAT YOU DON'T NEED

LOSE INCHES YOU DON'T WANT


********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Jeragat Hitam Pudar & Hilang Dengan Collagen Powder bersama ESP Shaklee



TAK KENAL MAKA TAK CINTA !

Waaahh , nampak tak wajah Puan Syasya dalam gambar di atas ?? Apa beza yang di atas dan di bawah ? semestinya mata tak kedip2 tengok gambar beliau kan ............ 

Sebelum : Banyak jeragat hitam yang bertahun lama katanya ...
Selepas :  *taraaaaa* ... Bersihnyaaa .. Jeragat hitam tu dah pudar dan hilang !!!


Apa rahsianya ?

Puan Syasya mengambil Collagen Powder bersama ESP Shaklee . Berapa kotak Collagen Powder yang Puan Syasya ambil untuk dapat hasil macam ni ? Dalam 3 kotak macam tu laa .. :)  baru dapat hasil yang Ummmpppp , SANGAT MEMUASKAN ! =)

Jom tengok apa kata Puan Syasya :


"Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.

Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil . ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini. "


***nota tambahan : Puan Syasya ambil Collagen Powder dengan ESP juga***

waahhh , tahniah Puan Syasya kerana berjaya dapat hasil yang sangat memuaskan :)

Kenapa saya up entri berkenaan testimoni Puan Syasya ini sekali lagi, sebab ........... sejak2 makin nak dekat Puasa lepas tu nak Raya pulak , ramai la yang duk tanya pasal set berpuasa ( boleh klik sini ), set kecantika ( boleh klik sini ) ... yang paling ramai tanya, soalan ini " macam mana nak hilangkan jeragat hitam kt muka ni ye ? "   haaa, saya faham.. semua nak cantik kan di HARI LEBARAN nanti.. InsyaaAllah.. Ini lah jawapannya ... :)  Collagen Powder dan ESP Shaklee . Boleh juga ambil salah satu tapi jika anda ingin dapat hasil seperti Puan Syasya dapat , cuba lah gabungan Collagen Powder dan ESP Shaklee ini. Pasti anda PUAS HATI ! :)

Jom kita baca sekali imbas apa sebenarnya Collagen Powder dan ESP Shaklee ini ? 



Collagen Powder Shaklee

Keistimewaan Collagen Powder Shaklee
----------------------------------------------


  • Merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

  • Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.

  • Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran:
  1. Ekstrak biji benih Camelia Japonica
  2. Ekstrak Pfaffia
  3. Kolagen ikan
  4. Ekstrak kerang-kerangan
  5. Lactobacillus Acidophilus
  6. Vitamin C
  7.  Vitamin B


Kebaikan Collagen Powder Shaklee
*****************************

  • Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma

  • Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit

  • Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat

  • Mengembalikan keanjalan
  • Meningkatkan pergerakan
  • Menyubur
  • Menegang payu dara dan punggung

***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna

Shaklee claim bahawa Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)



Anda percaya atau tidak kalau saya katakan Collagen Powder Shaklee antara yang terlaris di pasaran? Ye, sangat laris . :)


Tahukah anda dari mana sumber kolagen dalam suplemen yang ada di pasaran??

1) Daripada bovine (lembu) – diternak secara tertutup contohnya di Australia dan New Zealand
2) Daripada babi (porcine origin)
3) Daripada haiwan laut – contohnya ikan dan gamat
4) Daripada tumbuhan – contohnya kacang soya
5) Daripada Yak – produk dari China
6) Daripada manusia – plasenta, janin yang digugurkan dan ada cerita dari banduan yang ditembak mati!

Oleh itu, pastikan kolagen yang anda makan/gunakan itu dari sumber yang halal. Pilihan saya semestinya Collagen Powder Shaklee yang dijamin HALAL.



ESP Shaklee

Keistimewaan ESP Shaklee
**********************

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada
keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian
menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.

• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.


Kebaikan ESP Shaklee
******************

  • Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

  • Membantu hilangkan parut jerawat di muka.

  • Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.

  • Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
  • Menyokong kesihatan imunisasi badan.
  • Mengawal paras kolesterol.
  • Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak.
  • Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.
  • Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
  • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.



********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Berpuasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems

Sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma tidak lama lagi, kami ada menawarkan Mighty 3 Gems Programme atau lebih dikenali sebagai Set Berpuasa Shaklee atau sarapan yang sempurna untuk bertenaga sepanjang hari.

Set ini sesuai diambil ketika bersahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. Dan paling menarik , set ini sesuai juga diambil oleh ibu hamil dan ibu yang menyusu ( breastfeeding ). Paling baik juga untuk yang ada gastrik .



Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan , anda mungkin :

* Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa panjang
* Kurang peka
* Mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
* Kandungan gula dalam darah yang rendah

* Produktiviti kerja menurun

Jadi, pada siapa yang jenis memang tidak ambil sarapan atau jenis yang malas masak untuk bersahur ataupun  jika terlambat bangun untuk bersahur, set ini sangat sesuai untk anda. Set ini bukan sahaja diamalkan pada bulan Ramadhan saje yaa... Set ini biasa diambil selain bulan Ramadhan. Ada yang ambil untuk ganti puasa , ada yang ambil sebagai sarapan mereka setiap hari dan golongan atlit juga ambil set ini setiap hari. Menarik bukan ? Set ini boleh diambil oleh semua golongan dari kanak-kanak sehinggalah orang tua. 

Kebaikan set Mighty 3 Gems Programme ini adalah : 
# Bertenaga sepanjang hari
# Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
# Memelihara kesihatan secara menyeluruh


Dalam set Mighty 3 Gems Programme ada ESP , Meal Shakes dan Performance Drink .


Energizing Soy Protein (ESP) 

  • Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel
  • Membekalkan tenaga 
  • Memberikan rasa yang kenyang 
  • Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
  • Membanyakkan susu badan (milkbooster)
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot
  • Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
  • Mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat 

Meal Shakes 

  • Ianya multivitamin a.k.a pemakanan lengkap. Rasanya sangat sedap seperti rasa ice cream vanila tp dlm bentuk serbuk.
  • Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
  • Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
  • Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
  • Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
  • Meal Shakes Shaklee juga boleh diambil sekiranya anda mahu menguruskan badan (selain rangkaian produk dalam program Weight Loss Shaklee iaitu Cinch) kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang untuk tempoh yang lama.

Performance Drink 

  • Membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita.
  • Mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi.
  • Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP.
  • Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu. 

Jadi , jika ANDA:

> BERPUASA 
> RISAU SUSU DROP 
> BARU TENGAHARI DAH MENGGIGIL 
> CEPAT SANGAT RASA LAPAR 

jom dapatkan segera Mighty 3 Gems Programme dari Shaklee ini !!




********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)
zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com