Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Jeragat Hitam Pudar & Hilang Dengan Collagen Powder bersama ESP Shaklee



TAK KENAL MAKA TAK CINTA !

Waaahh , nampak tak wajah Puan Syasya dalam gambar di atas ?? Apa beza yang di atas dan di bawah ? semestinya mata tak kedip2 tengok gambar beliau kan ............ 

Sebelum : Banyak jeragat hitam yang bertahun lama katanya ...
Selepas :  *taraaaaa* ... Bersihnyaaa .. Jeragat hitam tu dah pudar dan hilang !!!


Apa rahsianya ?

Puan Syasya mengambil Collagen Powder bersama ESP Shaklee . Berapa kotak Collagen Powder yang Puan Syasya ambil untuk dapat hasil macam ni ? Dalam 3 kotak macam tu laa .. :)  baru dapat hasil yang Ummmpppp , SANGAT MEMUASKAN ! =)

Jom tengok apa kata Puan Syasya :


"Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.

Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil . ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini. "


***nota tambahan : Puan Syasya ambil Collagen Powder dengan ESP juga***

waahhh , tahniah Puan Syasya kerana berjaya dapat hasil yang sangat memuaskan :)

Kenapa saya up entri berkenaan testimoni Puan Syasya ini sekali lagi, sebab ........... sejak2 makin nak dekat Puasa lepas tu nak Raya pulak , ramai la yang duk tanya pasal set berpuasa ( boleh klik sini ), set kecantika ( boleh klik sini ) ... yang paling ramai tanya, soalan ini " macam mana nak hilangkan jeragat hitam kt muka ni ye ? "   haaa, saya faham.. semua nak cantik kan di HARI LEBARAN nanti.. InsyaaAllah.. Ini lah jawapannya ... :)  Collagen Powder dan ESP Shaklee . Boleh juga ambil salah satu tapi jika anda ingin dapat hasil seperti Puan Syasya dapat , cuba lah gabungan Collagen Powder dan ESP Shaklee ini. Pasti anda PUAS HATI ! :)

Jom kita baca sekali imbas apa sebenarnya Collagen Powder dan ESP Shaklee ini ? 



Collagen Powder Shaklee

Keistimewaan Collagen Powder Shaklee
----------------------------------------------


  • Merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

  • Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.
  • Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran:
  1. Ekstrak biji benih Camelia Japonica
  2. Ekstrak Pfaffia
  3. Kolagen ikan
  4. Ekstrak kerang-kerangan
  5. Lactobacillus Acidophilus
  6. Vitamin C
  7.  Vitamin B


Kebaikan Collagen Powder Shaklee
*****************************

  • Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma

  • Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit

  • Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat
  • Mengembalikan keanjalan
  • Meningkatkan pergerakan
  • Menyubur
  • Menegang payu dara dan punggung

***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna

Shaklee claim bahawa Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)



Anda percaya atau tidak kalau saya katakan Collagen Powder Shaklee antara yang terlaris di pasaran? Ye, sangat laris . :)


Tahukah anda dari mana sumber kolagen dalam suplemen yang ada di pasaran??

1) Daripada bovine (lembu) – diternak secara tertutup contohnya di Australia dan New Zealand
2) Daripada babi (porcine origin)
3) Daripada haiwan laut – contohnya ikan dan gamat
4) Daripada tumbuhan – contohnya kacang soya
5) Daripada Yak – produk dari China
6) Daripada manusia – plasenta, janin yang digugurkan dan ada cerita dari banduan yang ditembak mati!

Oleh itu, pastikan kolagen yang anda makan/gunakan itu dari sumber yang halal. Pilihan saya semestinya Collagen Powder Shaklee yang dijamin HALAL.



ESP Shaklee

Keistimewaan ESP Shaklee
**********************

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada
keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian
menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.

• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.


Kebaikan ESP Shaklee
******************

  • Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

  • Membantu hilangkan parut jerawat di muka.

  • Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
  • Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
  • Menyokong kesihatan imunisasi badan.
  • Mengawal paras kolesterol.
  • Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak.
  • Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.
  • Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
  • Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal


Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...