Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Promo Jun 2013 Meal Shakes Shaklee Buy 6 Free 1

Quick Update

Saya sekarang dalam minggu2 Final Exam -> 10 Jun - 21 Jun 2013. Sebab tu, tak dan nak update entry baru. hihi 

Semua sudah sedia maklum yang bulan Jun ni adalah promo Meal Shakes buy 6 free 1 .. Hari ni dah masuk hari ke 11 promo . Bayangkan xsampai seminggu start promo ni, Meal Shakes habis licin di beberapa branch Shaklee. Punya lah laku .. Sebab apa ?? sebab Meal Shakes ni , kegemaran ramai kanak2 dan juga orang dewasa ... 


Jom klik sini untuk lihat Kebaikan Meal Shakes Shaklee ini buat kanak2 juga testimoni .








Adakah anak-anak anda mengalami simptom2 tersebut ? Kalau ya, berikan mereka Meal Shakes Shaklee iaitu minuman yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh anak-anak anda. 



Mealshake : Membantu kesihatan anak secara umum, meningkatkan selera, mengurangkan sembelit, memberi tenaga supaya kanak-kanak cergas dan aktif

Meal Shakes adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.


Siapa yang perlukan Meal Shakes ?

{★} Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan

{★} 
Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast ( meal shakes sangat sesuai sebab ada complete nutrition)

{★} 
Ibu mengandung yang mengalami alahan teruk..(tak boleh nak makan asyik muntah2)

{★} 
Anak kecil yang sering demam dan selsema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)

{★} 
Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan & Sesuai utk semua kanak2

{★}
Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemulihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik,ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Meal Shakes ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat.

{★} 
Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..
Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protin soya atau ape-ape minuman sahaja...dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur...




[OFFICIAL JUNE SPECIAL PROMO]

 BUY 6 FREE 1 SHAKLEE VANILLA MEAL SHAKES





Haruman bau Vanilla Meal Shakes yang sangat menyelerakan . Hanya yang terbaik dari Shaklee . Semoga anak2 anda membesar dengan sihat dan cergas bersama Meal Shakes Shaklee .


Bulan ini , bukan sahaja harga Meal Shakes yang runtuh , Set KOMBO ( Meal Shakes dan Omega Guard) untuk anak2 juga , akan dapat HARGA RUNTUH daripada saya pada bulan JUN ini .Wooooww , jangan lepaskan peluang ni taww .Meal Shakes dan Omega Guard adalah gabungan terbaik untuk perkembangan Jasmani dan IQ si manja anda :)





Meal Shakes iaitu multivitamin dalam bentuk powder yg menyediakan 24 vitamin dan mineral penting untuk tubuh.Omega Guard pula menyediakan asid lemak perlu yg tinggi dengan kandungan EPA dan DHA . Gabungan kedua2 ini dipercayai mampu:

♥♥ membantu meningkatkan selera anak anda
♥♥ membantu meningkatkan sistem imunisasi untuk melawan jangkitan kuman dan virus
♥♥ membantu perkembangan IQ anak2
♥♥ mengurangkan alahan pada kulit dan mencantikkan tekstur kulit
♥♥ menyihatkan paru-paru
♥♥ membantu pembesaran kerana mendapat sumber protein yg cukup
♥♥mengurangkan masalah sembelit kerana mealshakes kaya dengan serat dan minyak ikan mampu melicinkan pembuangan.

Anda sayang anak anda? pasti sayang kan? oleh itu, sediakan sesuatu yg TERBAIK untuk mereka! permulaan yg baik, pasti menghasilkan perkembangan yg BAIK! semoga anak2 kita sentiasa, sihat, ceria, bijak, comel dan soleh!


***************************************************************

Sebelum itu, ikuti perkongsian ibu-ibu lain yang sangat happy dengan kesan Omega & Meal Shakes ini...

FB : Iffah Anuar
"Alhamdulillah... saya juga berikannya pada Faheem.. alhamdulillah, travel from Sgr - Cherating- Tgn - Melaka - Sgr...
ke ladang ayah, berpanas hujan..main lumpur..Faheem tidak demam/selesema/muntah2 spt sepupu yg lain.. Alhamdulillah...

Sy juge dah tidak bermusuh dengan matahari kalo dulu x boleh kne matahari migrain+rashes..+ demam + sakit2 sendi smp x boleh bgn..syukur.. setelah 1 Yr+ tekun amalkan shaklee"

FB : Beeha Yunos
"Since saya bg anak saya meashakes+omega, mmg dia jarang selsema(kalau tak sebulan sekali sure g pakar kanak2) dan susu mmg abis aje..dan makan pon selera..alhamdulillah..sayur sume makan, dah tak de masalah tak nak makan..and kalau demam atau selsema, 2 hari dah baik..alhamdulillah..akhirnya saya temui supplement yg serasi utk anak saya

FB : Rafaliah
" Irfan salah satu contohnya..dulu every mth demam, batuk n selsema pastu siap kena asthma attack. AlhamduLILLAH skang ni sgt better.. "

FB : Azra Balqis Irdina
"bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pon da

Itu sahaja perkongsian untuk hari ini ... Kita bertemu lagi dalam next entry okay , lepas saya final exam nanti . Doakan saya supaya dipermudahkan untuk jawab exam kali ini :) InsyaAllah ..


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png