1 July 2013

July 2013 Special Promo : Gla Complex Shaklee ( Kebaikan dan Manfaat )GLA Complex

Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan


Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *


Apabila kita mengalami senggugut/period pain, kesakitan melibatkan kekejangan pada otot sekitar rahim dan sekelilingnya dan keadaan ini berlaku apabila tubuh kita ini berkurangan gamma linolenic acid ( GLA ). Oleh sebab tu, pengambilan GLA adalah perlu untuk mengisi kekurangan dalam tubuh. 

Dengan mengambil GLA ini, ia dapat mengawal tekanan darah, mengawal muscle contraction, menghalang rembesan gastric dan banyak lagi. Pengambilan Gla ini memberi rasa kelegaan semasa kitaran hadi bulanan

Antara kebaikan lain GLA Complex Shaklee ini :

 • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
 • Membantu meningkatkan kesuburan
 • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
 • Membantu dalam menangani menopaus
 • Menguatkan kuku dan rambut
 • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
 • Membantu menangani ekzema
 • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
 • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
 • Menguatkan imuniti tubuh
 • Memperlahankan proses penuaan
 • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
 • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
 • Mengawal kolesterol
 • Untuk fungsi saraf


GLA Complex Shaklee bukan sahaja baik untuk kesihatan malah ia sangat bagus untuk kecantikan . Ia dapat memperlahankan proses penuaan , menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri , menguatkan kuku dan rambut serta mencantikkan kulit juga . Anda boleh rujuk di sini .

Perbezaan Shaklee

Kebanyakkan GLA ( gamma-linolenic acid ) tersedia dipasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO. Shaklee mengekstrak GLA dari borage yang ditanama secara organik di kawasan Saskatchewan.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300 mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh Shaklee Guard, anti-oksidan semulajadi yang dipatenkan. Bioavailabilitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap dan mengandum ke dalam sel dan tisu.


❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mengurangkan masalah PERIOD PAIN

❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mengawalatur KITARAN HAID

❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu REGULASI GULA dalam darah

❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX meningkatkan SERI MUKA

❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mereka mendapatkan ZURIAT

❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu PENGECUTAN CYST

❁ Ada orang sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu mengurangkan SIMPTOM MENOPAUS

Testimoni : "AYAH saya sukakannya kerana GLA COMPLEX membantu masalah KENCING TIDAK LAWAS.""SAYA sukakannya kerana GLA COMPLEX mengandungi Asid Lemak Omega-6 yang merupakan nutrisi penting bagi PESAKIT AUTOIMMUNE"
Doktor pun cakap tak elok nak bedah-bedah, insyaallah amalkan GLA secara konsisten dan yakinlah pada Allah, segala penyakit yang berkaitan senggugut teruk akan hilang. Juga kebaikan yang lain kulit muka jadi cantik berseri, jeragat hilang dan juga kepada yang menantikan kehadiran cahaya mata, GLA adalah salah satu caranya. 

dan saya pasti ramai RAKYAT MALAYSIA di luar sana yang sukakan GLA COMPLEX ッ

Bulan JULAI ini adalah bulan TERBAIK untuk borong stok GLA COMPLEX!! BELI 6 PERCUMA 1. PENJIMATAN YANG BERGANDA untuk mereka yang BIJAK berbelanja.Jom lihat apa kata pengguna GLA Shaklee di sini .Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 "Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com