Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Pengguna Produk Shaklee - Enfuselle + B Complex + Vivix


Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua ;)

waadduhh, lama dah tak share testimoni2 pengguna produk Shaklee dalam blog ni .. ikutkan hari2 ada sahabat2 Shaklee kita yang share pengalaman mereka selepas guna produk Shaklee, tapi tu laa, tak sempat sangat nak update semua dalam ni ..

So , sekarang ni, saya nak update 1 testimoni seorg sis ni yang baru je share beberapa minit yang lepas ..jadi, saya ambik peluang ni, untuk terus update dlm blog ni .

Sis ni ada serta kan gambar before and after serta cerita yang ingin beliau kongsikan .. 

Antara produk yang digunakan adalah :

- B Complex
- Vivix ( Suplemen Shaklee yang paling MAHAL dan sangat2 laahhh EKSLUSIF - JADI, faham2 je laa, kalau dah mahal , eksklusif, hasil nya tak pernah mengecewakan pengguna )


Jom kita layan perkongsian dr sis Zata Ezzah Fawzi


"SALAM.. apa khabar semua.. malam ni sy rsa nak share testimoni diri sendiri.. ehehe.. sblm ni pemalu.. atas permintaan ramai( kononnya la..hihi).. finally kluar la diri ini sebagai testimoni shaklee.. saya dh guna skincare enfuselle 1 set ni lebih 4 bulan.. now kulit kering sy dh 80% gone.. supplement juga saya amalkan.. byk jugak supplement shaklee yg sy amik tapi sy cuma nak highlight 3 bnd ni je.. bab esp ke vitamin E or len2 vitamin kulit saya tak nak crita la sb uolls pn dh sedia tahu kebaikkan supplement2 tu.. sy cuma nak highlight 3 benda yg sy rse sgt awesome bila sy guna.. cmne sy tahu 3 benda ni sgt awesome.. sb sy dh complete my experiments ttg 3 bnd ni.. sblm sy guna enfuselle saya tak guna external skincare.. xsure brape lama xguna skincare tp yg kompem sebulan sy xde skincare.. sb sy hanya menggunakan natural skincare tp skincare sy yg dlu problem bab stok..dan sy kehabisan stok.. so, sy kumpul la duit beli skincare enfuselle ni( maklum la i fresh graduate.. xkeje..hihihi).. mula2 guna smpai sekarang keterujaan tu tak habes lg.. serius sgt jatuh cinta dengan skincare shaklee..sb sy mmg pengguna natural skincare sebelum ni dan bg saya skincare shaklee the best ever.. sy dh beberapa kali buat experiment stop skincare bebrapa minggu.. bila kulit da mula kasar then sy mulakan balik rawatan enfuselle... consistent semggu mmg kulit licin balik.. yg nk cantik cepat, trust me.. penjgaan luaran kna lebih... external skincare konsepnya dr luar bawa ke dalam.. supplement pula dr dalam bawa keluar.. faham x?? i mean external skincare rawat kulit luar dlu.. then die boleh serap smpai ke dalam lapisan kulit ke 2. supplement lmbt skit tp ntk long term sb die rawat lapisan kulit ke-3 dlu.. then baru bergerak keluar.. supplement yg rasa sgt awesome b complex n vivix.. sb kesan die cepat dan sgt awesome ntk saya.. dlu mse study sy duk tepi pntai.burn, jerawat berpasir.. kena slalu pkai SPF tp bpe lme je tahan kan.. now, sy dh xpkai SPF cukup dgn b complex.(tgh kumpul duit beli SPF nutriwhite.. hehee). sy makan 1 jam sebelum sy kluar rumah.. mmg kulit sy tak burn da.. bekas2 burn kt kaki dan tgan pn makin kurang... sy pnh stop b complex dan berlenggang2 bwh matahari selama semggu, mmg hangus kulitku.. satu lg yg best.. kulit makin berkilat.. satu lg supplement yg awesome VIVIX.. sy buat masker dan makan.. lps sy guna vivix sy dh byk stop supplement len.. VIVIX sgt awesome..jgn pelik ye kalau jumpe sy arini kulit cantik, tbe2 bulan depan kulit berjerawat ke hape, sb sy sentiasa buat experiment apa yang terbaik untuk saya.. dan jgn pelik knapa sy tak guna skincare dlm tempoh yg makan bulan kn, sb sy lg rela kulit sy rosak sb sy tak jaga daripada rosak sb bahan kimia yg berbahaya dalam skincare.. dan sy tak pelik knape kulit sy cepat serasi dgn enfuselle.. sb sy hanya memilih skincare yg natural.. bile sy guna skincare yg baru, skincare tu terus bekerja ntk cantikkan kulit sy.. kalau kite pnh guna skincare yg ada chemical b4 ni, skincare tu akan release kan dlu kimia yg lama.. then bru cantikkan kulit.. dan fasa detokfikasi ni mungkin akan timbul healing crisis bg sesetengah orang..sy tak obses dengan cantik tp sy mempromosikan natural beauty.. wink2.."


wowww !! thank you atas perkongsian ini sis  ;) Orang kata biar melabur wang pada produk yang betul2 semulajadi, selamat dan berkesan ... baik di dalam, baik juga di luarnya . bukan sahaja baik dari kecantikan tapi bagus untuk kesihatan kita jugak. jadi, nak cantik dapat, kesihatan pun yang dapat. ye dak?

Kalau anda semua nak tahu , walaupun Vivix ni mahal tapi tak bermakna tiada langsung pembeli ye .. sebenarnya sangat ramai penggemar Vivix ni aww ! siap repeat order lagi ..Mereka kata memang berbaloi sangat dengan wang yang dikeluarkan untuk Vivix ni..  Bila dah ambik Vivix ni, kalau xnak ambil vitamin2 yang lain pun xpe dah sebenarnye.. sebab dalam Vivix ni memang complete segalanya2 baik dari segi kesihatan dan kecantikan :) tak percaya , cubalah .. hasilnya pasti takkan mengecawakan anda :) 

okay , setakat ni je laah  untuk entry kali ini ...



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...








Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...