Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Vivix Hitamkan Rambut Yang Putih



Testimoni Vivix

" Saya memberitahu ayah secara berseloroh " Ayah makan Vivix ni nanti ayah jadi muda balik, rambut pun jadi hitam balik " , berdasarkan cerita yang saya dengar tentang rambut beruban menjadi hitam selepas mengambil Vivix. Pada mulanya saya pun tak berapa yakin bahawa Vivix boleh menghitamkan semula rambut ayah yang dah memutih sejak beliau muda lagi .

2 bulan kemudian, ayah berkunjung ke rumah kami dan saya perasan perubahan pada dirinya. Saya menegur ayah " Rambut ayah dah nampak hitam-hitamlah! "

Doktor pun terkejut ayah tak macam umur 57 tahun pun !


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal


Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]


SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png