Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Kesihatan Jantung Bersama Shaklee ( CoQHealth Plus )



" Saya sayang jantung saya ! "
( waahhh dah macam berkempen la pulak kan )


Semakin meningkat usia kita , semakin perlahan degupan jantung kita .. Ini berpunca daripada cara pemakanan kita dari kecil sampailah sekarang ..Lagi2 lemak yang memenuhi saluran darah ke jantung kita tu boleh menganggu aliran darah dengan lancar ..



• Senaman merupakan cara yang paling mudah untuk memiliki jantung yang sihat. Tetapi kita ada pilihan lain yang dapat membantu jantung lebih sihat dan bertenaga iaitu mengamalkan makanan tambahan untuk jantung..


Shaklee telah memperkenalkan vitamin utk kesihatan jantung iaitu CoQHealth Plus yang :


❀ Mengandungi koenzim Q10 yg penting utk sel tubuh bagi menghasilkan tenaga sendiri untuk kekal berfungsi
❀ Membantu membaiki peredaran darah
❀ Membekalkan oksigen dan nutrisi untuk sel baru yg lebih muda
❀ Mengelakkan penyakit kardiovaskular termasuk arteri tersumbat
❀ Digunakan untuk merawat penyakit kanser seperti kanser payudara dan membantu pesakit yg menerima rawatan kemoterapi
❀ Membantu meningkatkan penghasilan insulin yang membantu pesakit diabetis
❀ Merawat masalah penyakit gusi
❀ Membantu merawat pesakit Parkinson
❀ Membantu meningkatkan tahap kesuburan dan jumlah sperma
❀ Memberi perlindungan matahari semulajadi


CoQHealth Plus Shaklee mengandungi 3 bahan utama iaitu CoQ10, Vitamin E, Green Tea. Apa yang membezakan CoQ Health Plus dengan produk lain adalah CoQ10 Shaklee adalah daripada yis ekstrak semulajadi sama seperti yang dihasilkan oleh badan.


CoQHealth Plus ini sebagai langkah berjaga2 oleh kerana penyakit jantung adalah pembunuh senyap no 1 dunia


Pengambilan sebiji sehari adalah disarankan bagi menjaga kesihatan jantung lagi2 pada umur yang sudah 21 tahun ke atas .


Jika anda sayangkan jantung anda , boleh la dapatkan CoQHealth Plus Shaklee anda dengan segera .



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...








Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Kelebihan Vivix Shaklee & Testimoni


[ Testimoni VIVIX ]

1 ) "dulu saya makan vivix...vivix memang mahal tapi sebotol vivix leh tahan 2bulan... setakat nie alhamdulillah vivix membantu penyembuhan... kulit makin cantik badan rasa segar..."

- RUZIANAH ABDUL HAMID


2 ) "Ayah sy amek vivix utk ksihatan jantung. Alhamdulillah. Da xde Msalah. Da bole buat kerja berat . Saya amek vivix utk kesihatan kulit. Best, mmg anti penuaan. Kulit muka jd cantik, lembut.. best bila sentuh"

- Yuyu Mat Isa

3 ) 





Beliau bekas presenter NTV , sekarang bergelar MASTER di Shaklee , MASTER Law Chu Hian

Gambar kiri pada 8 tahun lepas dan kanan yang terkini .. . Beliau dulu penghidap kanser dan lihat lah sekarang ..

Beliau minum tonik ajaib Shaklee iaitu Vivix .

Vivix , s
atu-satunya tonic yang dapat membaik pulih sehingga ke DNA manusia

Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menentukan.

Pesakit KANSER , Vivix ini ikthiar untuk anda ...




Antara kelebihan Vivix :
  • Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
  • Membantu dlm proses penurunan berat badan
  • Menyokong kesihatan mata
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix telah terbukti mengawal masalah penyakit2 serius, antaranya :

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• SLE
• Strok



Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.


Anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan. 

Vivix ada BEST BEST BEST PRICE daripada saya beserta FREE POSTAGE 

Nak tahu lebih lanjut lagi tentang Vivix, boleh klik sini . 
Nak tahu info menarik tentang Vivix Shaklee? Klik sini .





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.











Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


TESTIMONI VIVIX SHAKLEE - PULIH DARI KENCING MANIS




Testimoni VIVIX dari Dr Nik Ibrahim 3 August 2013


"Syukur Ya Allah...ayahndaku sudah pulih dari penyakit KENCING MANISnya yang agak kritikal "



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...








Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

SET WEIGHT GAIN SHAKLEE / SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE


( Kesian dengan orang yang tak jujur dalam berniaga ni . Suka ambil poster orang lain dan CROP . Nahh,  saya dah tambah logo saya BESAR-BESAR dlm gambar ni .. )


[ ANDA TERLALU KURUS ? ]


❀ Faktor yang menyebabkan seseorang itu kurus adalah :

• Memiliki tahap metabolisme yang cepat
• Pengaruh faktor genetik
• Keperibadian dan lingkungan sekitarnya
• Serta beberapa keadaan tertentu yang boleh mempengaruhi tahap metabolisme atau dari hormon tertentu.


Bagi yang memiliki tubuh kurus atau di bawah BMI yang normal, ada beberapa cara sihat yang boleh dilakukan untuk menaikkan berat badan,iaitu:

  1. Makan makanan yang mengandung kalori, vitamin dan mineral tinggi.
  2. Makan dengan keseimbangan yang tepat, nisbah yang disarankan adalah 60-70 peratus karbohidrat, 10-15 peratus protein dan sejumlah kecil lemak.

Di Shaklee , ada 3 jenis suplemen yang dapat menaikkan berat badan secara sihat dan semulajadi iaitu dengan Vita-Lea , Meal Shakes dan B Complex


BAGAIMANA SET WEIGHT GAIN SHAKLEE INI MEMBANTU ?

VITA-LEA :

❀ Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
❀ Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya
❀ Membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita)
❀ Memberi tenaga agar tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

MEAL SHAKES :

❀ Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
❀ Membekal Nutrisi kepada sel tubuh kerana ia kaya dgn protein untuk bantu membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah dll
❀ Kaya kalsium, fiber dan protein.
❀ Membantu menambah selera makan
❀ Membantu memberi badan rasa bertenaga.
❀ Mengandungi ANTIOKSIDA seperti vitamin A,C,E, zink dan selenium yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan
❀ Detoksifikasi: kaya dengan SERAT untuk bantu BUANG LEMAK BERLEBIHAN dan sisa buangan dari perut dan usus (BAGUS UTK CEGAH SEMBELIT)
❀ Menguatkan sistem immuniti tubuh terhadap serangan penyakit
❀ Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa

B COMPLEX :
❀ Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan.
❀ Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan
❀ Menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular
❀ Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

CoQ Health Plus Shaklee Menjadikan Kulit Lebih Cerah Dan Berseri




Hari ini saya nak kongsi info mengenai produk Shaklee yang terbaru iaitu CoQ Health Plus. Kelebihannya bukan sekadar untuk jantung sahaja malah ia memberikan lebih daripada itu iaitu berkaitan dengan kulit cantik. Sebut kulit cantik semua nak baca.. semua berminat kan kan. Sebelum tu kita baca dulu apa itu CoQ10 iaitu salah satu bahan utama produk ini. 



CoQ10 

  • nutrien larut lemak semulajadi yang terdapat dalam setiap sel badan. Ia bertanggungjawab menhasilkan tenaga dalam setiap sel. Ia juga merupakan antioksida semulajadi
  • membantu menguatkan otot jantung
  • membantu mencegah pengoksidaan kolestrol jahat
  • berfungsi memastikan salur darah fleksibel untuk tekanan darah yang sihat


DAN

  • membantu membaiki peredaran darah. 
---- >  Ini bermaksud ia membekalkan oksigen dan nutrisi untuk menghasilkan sel baru yang lebih muda. Dalam erti kata lain. CoQ10 membantu kulit lebih cerah dan berseri



CoQ10 juga untuk :

  • perlindungan matahari semulajadi
  • meningkatkan kesuburan
  • meningkatkan tenaga lebih-lebih lagi jika anda mengalami sindrom keletihan yang kronik
  • mampu untuk meningkatkan keupayaan mental (migrain, sakit kepala dan loya) 


Tahap CoQ10 semulajadi dalam badan berkurang apabila usia semakin meningkat. Dan dengan itu kita ada alternatif lain dengan mengambil CoQ Health Plus Shaklee





Ia mengandungi 3 bahan utama :


CoQ10, Vitamin E, Green Tea 



Perbezaan CoQ Health Plus Shaklee dengan produk lain :

CoQ10 Shaklee adalah daripada yis ekstrak semulajadi sama seperti yang dihasilkan oleh badan dan Shaklee juga memiliki sistem penyerapan yang dipatenkan. 


Menarik kan ?? Jom mulakan hari anda dengan pengambilan CoQ Health Plus Shaklee .



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...








Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Set Kesuburan Wanita Dengan Shaklee


Vita-Lea

  • Mengandungi 28 vitamin dan mineral yg diperlukan oleh tubuh badan seorg dewasa. Pengambilan Vita-lea sebiji sehari boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan secara menyeluruh. Jadi, suami dan isteri perlu melengkapkan kesihatan diri dengan mengambil multivitamin ini.


Alfalfa Complex 

  • Diamalkan oleh wanita, terutama bagi mereka yang rasa "sakit ketika bersama", membantu atasi masalah keputihan, masalah haid yang tidak teratur atau senggugut/ sakit pinggang yang melampau tatkala di datangi haid (makan alfalfa bersama kalsium).
  • Alfalfa juga membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti Kacip Fatimah) dan sememangnya merupakan vitamin wajib bagi wanita.


GLA Complex

  • GLA membantu dalam penghasilan lendir serviks yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub fallopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub fallopio sehingga 5 hari.
  • Menstabilkan hormon kewanitaan supaya badan menghasilkan telur yang berkualiti setiap bulan & membetulkan kitaran haid supaya teratur.

Antara testimoni yang diberikan oleh pengguna set kesuburan ini :














"Sharing by Marimar Er .
__________________________________________________

:: HAMIL SELEPAS 2 BULAN AMBIL SET KESUBURAN ::

Hi Dearies,
Saja nk share testimoni kt sini... Saya berkahwin hampir setahun.... saya mula ambil produk shaklee utk kecantikan kulit bermula april tahun lepas.. selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Shaklee Collagen.. ada juga ambil GLA Complex utk period saya.... sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel... kadang2 atas urusan kerja... kadang2 jalan2 je... Belum terfikir nak ada baby.. walaupun kami x pernah merancang.. mungkin belum ada rezeki..

Tapi.. lepas tengok kawan2 yang baru je kawin... terus je preggy.. membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi... April lepas...saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor.. dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex... untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki...

Harini, sudah 1mnggu period saya lewat... tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh2... saya rasa pelik.. pagi tadi... sebelum mandi... saya terdetik utk cuba buat upt... memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital. Lepas saya titikkan urine pada alat tu... saya biarkan je.. dan pergi mandi.... lepas dh siap mandi... saya lihat sekali imbas je alat tu..saya terkejut sbb 'positive' saya terus kejutkn suami saya...die sangat teruja..tak tau nak cakap apa...smpai je di tempat kerja..saya recheck,but still same 'positive'.... Then saya ke gyne dctor utk scan.. alhamdulillah... janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya...

Alhamdulillah sekali lagi.... saya hamil selepas 2 bulan selepas mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri... kawan2 yang sedang mencuba jangan berputus asa ya... lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing2.. yang penting Usaha..."






Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...







Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Set Kesuburan Lelaki Dengan Shaklee



Vita-Lea

  • Mengandungi 28 vitamin dan mineral yg diperlukan oleh tubuh badan seorg dewasa. Pengambilan Vita-lea sebiji sehari boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan secara menyeluruh. Jadi, suami dan isteri perlu melengkapkan kesihatan diri dengan mengambil multivitamin ini.


Vitamin E & Selenium
  • Terkenal sebagai "vitamin cinta". Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. 
  • Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.


Zinc Complex
  • Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). 
  • Secara keseluruhannya, zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...





Zailatul Akmal
Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]
SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Pengambilan Vitamin Bantu Kurangkan Masalah Jeragat . Jom Ambil Vitamin Shaklee !




Pengambilan Vitamin Bantu Kurangkan Masalah Jeragat


  • Pemakanan yang baik adalah penting bagi menghasilkan kulit sihat & awet muda
  • Ianya adalah sel 'Bahan Mentah' yang mengandungi zat


Vitamin C

======
- meghasilkan kolagen dalam badan & mengukuhkan kulit
-kekurangan kollagen akan menyebabkan kulit rosak (kering ,lembik & mudah lebam.
- Vitamin C mudah rosak atau musnah melalui udara, air dan tekanan


Vitamin E

======
-boleh dilihat dibahagian tangan (tompokan berwarna perang, panau dan sebagainya)
-berkumpulnya radikal bebas yg menyebabkan sel kulit rosak, berkedut & liang roma tersumbat
-mengurangkan serta menghilangkan tompokan yang terdapat pada kulit
-Wanita yang mengamalkan pil perancang perlukan lebih Vitamin E


Protein ( ESP Shaklee)
==============
-Protein adalah 'Elastic Fiber ' yang memberikan keteganggan pada kulit
- membina sel dalam badan & menegangkan kulit
-menggawal berat badan & menghalang kulit dari mengelebeh & mengecut





Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]


SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."