2 September 2013

September 2013 Special Promo - CoQHealth Plus Buy 6 FREE 1 Untuk Kesihatan Jantung Juga Kulit Yang Cerah & BerseriSemua dah tahu kan , bulan September ni promo apa kan ? Buy 6 FREE 1 CoQHealth Plus .. serius best gilerr vitamin ni !


----> Shaklee CoQHealth Plus
Terkandung di dalamnya bahan2 SUPERhebat:


--> COENZYME Q10

--> VITAMIN E

--> GREEN TEA EXTRACT

--> 100% NATURAL

• CoQHealth Plus yang dapat membantu menyokong jantung sihat dan menangani masalah penyakit kardiovaskular yang juga pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat Malaysia.


• Selain dapat menguatkan otot2 jantung dan membantu melancarkan peredaran darah ia juga meningkatkan kesuburan dan awet muda!


• CoQ10 membantu mengurangkan proses penuaan. Wajah lebih berseri dan mampu kurangkan kedutan & jeragat..sebab tu kebanyakkan krim muka menggunakan CoQ10..• Coq10 pun boleh berfungsi mcm sunblock.. sape yg keje duk bawah pancaran matahari tu x payah runsing2 cari or tepek2 sunblok..ambik je CoQHealth Plus sebiji sehari, bukan saje ia melindungi kulit muka malah satu badan leh cover...Jom kita layan beberapa testimoni CoqHealth Plus Shaklee : Nanti saya akan share lagi apa kata mereka yg dh ambil COqHealth Plus Shaklee ni k !: )Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com