Shaklee Tawar Peluang Pendapatan Lumayan ( Jana Income Dengan Shaklee )

Hanya bermodalkan RM65 untuk pendaftaran ahli & member kit, anda berpeluang untuk menikmati pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee seperti :

 • Bonus Prestasi >>> Bonus peribadi sehingga 21%
 • Bonus Kepimpinan >>> Leadership bonus sehingga 6 level
 • Bonus Subsidi Kereta >>> Insentif wang tunai untuk pembayaran kereta atau terpulang pada anda nak buat apa dengan wang tunai itu
 • Insentif Coordinator >>> sehingga 1.5%
 • Konvension Pelancongan >>> Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee di dalam dan luar negara 

        >>> Berpeluang menunaikan umrah bagi yang muslim membawa bersama ahli keluarga, ibubapa,    anak-anak dan saudara-mara


 • Bonus Tambahan
 • Insentif Istimewa

Jom lihat keratan akhbar Utusan Malaysia yang bertajuk "Shaklee Tawar Pendapatan Lumayan".


PETALING JAYA 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, penjagaan diri dan rumah, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia) merancang menawarkan lebih peluang perniagaan kepada masyarakat khususnya golongan ibu muda bagi meningkatkan taraf hidup dan ekonomi mereka.

Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson (gambar) berkata, rancangan tersebut didorong oleh pencapaian cawangan syarikat itu di Malaysia yang telah mencatat prestasi amat menggalakkan sejak mula beroperasi pada 1995.

Katanya, pasaran produk kesihatan menjanjikan potensi yang besar memandangkan tahap kesedaran rakyat negara ini dalam peringkat yang amat memberangsangkan.

"Bagi tempoh tiga tahun kebelakangan ini, penyertaan masyarakat khususnya golongan ibu muda dalam perniagaan syarikat semakin menunjukkan peningkatan.

"Kami lihat ramai ibu muda suka melibatkan perniagaan sedemikian kerana ia mudah, dapat bekerja dari rumah dan secara tidak langsung menyumbang kepada pendapatan isi rumah sementara menjaga anak-anak mereka.

"Malah perniagaan ini bukan sahaja memberi keuntungan kepada mereka tetapi kepada semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaum, umur dan jantina.

"Saya berharap Shaklee dapat membantu meningkatkan kehidupan rakyat dengan membuka peluang kepada pencari kerja dan peniaga sepenuh masa atau sambilan yang berhasrat menambah pendapatan sedia ada termasuk golongan suri rumah, ibu tunggal dan warga emas," katanya dalam temu bual di sini semalam.

Turut hadir Pengurus Besar Serantau Asia Tenggara Shaklee Malaysia, Victor Lim.

Richardson berkata, dengan inisiatif demikian ia dapat menggalakkan lagi ibu muda supaya lebih menghargai nilai diri dengan penguasaan ilmu pengetahuan dan maklumat mengenai perniagaan.

Tambah beliau, pihaknya membuka peluang kepada orang ramai untuk mengetahui dan mempelajari teknik dan kebolehan berniaga yang bermula dari bawah, seterusnya ke peringkat lebih tinggi dengan pelaburan modal sebanyak RM600 bagi memulakan perniagaan.

Mengulas mengenai kemajuan operasi Shaklee di Malaysia, Victor berkata, sejak penubuhan syarikatnya, pihaknya sudah mempunyai lebih 170,000 ahli termasuk pengedar dan ketua jurujual yang komited dalam penjualan produk.

Dalam perkembangan lain, Richardson berkata, Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013 akan diadakan di Sunway Resorts Hotel & Spa esok bagi memberi pengiktirafan kepada pengedar dan penjual produk Shaklee.Dengan peningkatan kos sara hidup masa kini, biz Shaklee adalah pilihan yang terbaik untuk anda !


- sambil guna anda juga boleh berkongsi kebaikkan Shaklee dan jana pendaptan dengan Shaklee. 


- memiliki ruang menjana pendapatan sampingan yg ckp hebat kerana anda akan diberi bimbingan dr master2 shaklee baik dr segi marketing mahupun produk. 


Jika anda sertai group saya yang juga di bawah group Jutawan Shaklee , anda akan menerima :

 • Online/Offline coaching SECARA BERTERUSAN
 • Teknik marketing melalui FACEBOOK & BLOG YANG BERKESAN
 • Info-info penting tentang biszs Shaklee. 
 • RAHSIA menjana pendapatan yang lumayan secara online bersama Shaklee

So, BE IN THE RIGHT TEAM !!! :) 


° Anda boleh pilih samada nak keluarkan modal atau tidak
° Anda cuma perlu bertindak dengan segera kerana orang yang BERJAYA adalah orang yg bertindak SEGERA !

Sudah ramai surirumah yang dah berjaya perolehi income 4 / 5 / 6 angka . Bukan saje surimah, tapi ramai student  juga sudah berjaya peroleh angka income yang LUMAYAN setiap bulan . :)

Kini, Shaklee Go Online . Segalanya di hujung jari ! 


SOALAN LAZIM tentang pendaftaran keahlian Shaklee ...Mahu menyertai keluarga besar kami & bersama2 menjana pendapatan dengan bisness Shaklee samada secara sepenuh masa , mahupun sepenuh masa ?

Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda , tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu mengadiri kursus setiap hari , semuanya hanya " di hujung jari anda " . Dengan ilmu , disiplin dan kerajinan, kami yakin anda juga boleh berjaya seperti yang lain . InsyaAllah .


********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor
TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com