Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

ESP Shaklee Yang Mengenyangkan . Minuman Protein Yang Melazatkan !



Sejak start sem ni, memang x lalu nak makan malam.. Mungkin rindu lauk mak kat umah.. Huhu...

So setiap hari kul 6 ptg, bancuh ESP + Milo ni haa... Cara nya :

Air kosong 350 ml
1 sudu ESP
1 sudu milo


Pastu shake2, tadaaaa, minumm dengan lazatnye!

Serius, mmg kenyang sampai malam. .. Kalau dulu siang malam keja nak makan je... Skrg tidak lagi.. Malam dh blh skip makan dengan ESP Shaklee ni.. So pada sesiapa jenis xmaw makan malam, amalkan minum ESP Shaklee ni. !;) mmg bagus sgt utk kulit kita, kesihatan kita aww.. Esp minuman protein yg sgt berkhasiat

Saya selalunya bancuh ESP ni dengan Milo , Susu , Horlicks , kadang2 minum macam tu je pun dah sedap dah !! tapi memang fav bancuh dengan Milo laaa :) saya memang peminat Milo .. ! :D



Nak tahu variasi bancuhan ESP yang lain ? klik sini 

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa !...











Zailatul Akmal


Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP / KAKAO TALK 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png