Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Vitamin Shaklee Ready Stock





READY STOCK !! ;)

Nak BEST PRICE?? laju2 sms / whatsapp 0193443650 untuk order k ;) 


Klik SINI utk senarai pengedar Shaklee seluruh Malaysia .


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Kelebihan Meal Shakes Shaklee



Anak kerap demam, tidak selera makan & berat berkurangan ? 


Cuba lah MEAL SHAKES SHAKLEE ,mudah-mudahan minuman yang sedap seperti aiskrim vanilla yang waalllaaaa ini dapat membantu atasi masalah anak anda.


MEAL SHAKES mengandungi multivitamin yang lengkap dengan vitamin yang diperlukan oleh tubuh badan anak.


6 sebab yang utama kenapa perlu ambil Meal Shakes Shaklee


1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.

*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.

*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.

*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6. Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.


Antara kebaikan Meal Shakes Shaklee ini adalah :

  • Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti

Jom lihat TESTIMONI Meal Shakes !



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...








Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Set Kurus Shaklee ( Omega Guard & Alfafa )



Set Kurus Bawah RM200 ( Saya akan beri anda HARGA ISTIMEWA ! )


❀ Alfalfa
• Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
• Membantu membuang angin dalam badan.
• Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
Mencuci usus bagi membuang toksik
Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
• Melegakan sembelit


❀ Omega Guard ( Minyak Ikan Terbaik di Dunia )
• Mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.
• Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar.
• Leptin juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, semakin cepatlah LEMAK JAHAT dibakar.
• Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang hanya bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3.



Semua sedia maklum , Omega Guard lebih bagus , cepat dan efisyen dari Lecithin utk pembakaran lemak . 




• Pengambilan 3 biji Omega Guard sehari selepas makan mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.
Berfungsi membakar lemak dan meningkatkan metabolisma
• Kajian dilakukan di Jepun & Czech Republic mencadangkan bahawa omega 3 mampu menghalang pembentukan lemak badan hodoh & menggalakkan pembakaran lemak dengan cepat.
• Satu kajian di Australia menunjukkan pembakaran lemak yg lebih tinggi semasa senaman dilakukan apabila mengambil omega 3 berbanding mereka yg tidak mengambilnya semasa bersukan.
Membantu masalah perut buncit dan obesiti.
Kesimpulannya omega mampu mengurangkan selera makan disamping membakar lemak dengan cepat.


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...







Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


Senarai branch Shaklee di Malaysia

Ibu Pejabat

Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3099

Isnin hingga Jumaat:
10:00 am - 07:00 pm

Sabtu:
10:00 am - 07:00 pm


Senarai branch Shaklee di Malaysia

Kuala Lumpur
31, Jalan 2A/27A, Section 1,
Wangsa Maju Setapak,
53300 Kuala Lumpur.
Telefon : 603-4142 6442
Fax: 603-4149 6313

Hubungi :
Ida ( Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m



Penang
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya,
13700 Perai.

Telefon : 604-397 4325
Fax: 604-397 4324
Hubungi : Cannie Teoh
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Ipoh
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263 


Hubungi : Eunice Lau
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.
Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188 


Hubungi : Fiona Chow
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Kota Bharu 
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.
Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Hubungi : Anuar
(Penyelia Cawangan)
Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m

Kota Kinabalu 
Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.
Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Hubungi : Olivia Fernandez
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m




Jika anda berminat untuk dapatkan vitamin dan produk Shaklee , boleh hubungi saya dengan sms / whatsapp 0193443650 atau boleh juga dapatkannya sendiri di branch Shaklee yang tersenarai di atas dengan menggunakan ID saya 882322 ( Zailatul Akmal ) dan dapatkan Konsultasi Percuma daripada saya selepas pembelian.


Selain itu juga , boleh dapatkan Vitamin dan Produk Shaklee daripada senarai pengedar Shaklee seluruh Malaysia .




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


Set Resdung Dan Alergic Shaklee



Set Resdung dan Alergik ini mengandungi :


Vitamin C

B Complex

Alfafa


Fungsi setiap vitamin :

• Vitamin C

❀ Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.
❀ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami "side effect" dari pengambilan drugs "anti histamin"
❀ Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
❀ Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
❀ Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
❀ Meningkatkan pertumbuhan tisu


• B-Complex

❀ Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.
❀ B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
❀ Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
❀ Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
❀ Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress


• Alfalfa

❀ Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives).
❀ Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.



Set ini sesuai juga utk ibu menyusu dan mereka yang punyai masalah ekzema, gegata dan asma.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.





Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."




GLA & OSTEMATRIX Shaklee Melegakan Senggugut



Melegakan senggugut dengan GLA & OSTEMATRIX Shaklee

GLA yang dimakan secara konsisten akan menstabilkan hormon wanita dan berkesan dalam mengurangkan simptom PMS pada wanita.

❀ Kandungan kalsium dan magnesium dalam Ostematrix mampu membantu mengurangkan gejala PMS dan berkesan dalam mengecutkan otot untuk melegakan kesakitan wanita semasa haid.




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 










"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Testimoni Vivix Shaklee

Untuk entry kali ni, saya nak share beberapa testimoni daripada pengguna2 yang mengambil Vivix Shaklee :) 



Jom kita lihat ...



Law Chu Hian 



Beliau bekas presenter NTV , sekarang bergelar MASTER di Shaklee , MASTER Law Chu Hian 



Gambar kiri pada 8 tahun lepas dan kanan yang terkini .. . Beliau dulu penghidap kanser dan lihat lah sekarang ..



Beliau minum tonik ajaib Shakle iaitu Vivix .


Vivix Shaklee , satu-satunya tonik yang dapat membaik pulih sehingga ke DNA manusia

Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menetukan

Pesakit KANSER ini ikthiar untuk anda ...






Testimoni drpd kakak sahabat saya. Penangan Vivix Shaklee !: ) 

"ALHAMDULILLAH.... Happy sgt harini sebab dpt whatsapp dari akak saya yg juga customer saya 

Dia baru amalkan Vivix sejak Januari 2014 dan baru masuk botol kedua Vivix. Memang hari2 dia makan tanpa skip. Mulanya niat dia makan utk kesihatan badan dia sebab dia selalu lenguh2 badan, cepat lesu dan penat. Bayangkan baru pukul 8 malam tp dia dah lembik x larat dan masuk tido. Alhamdulillah lepas 2 mggu dia cakap dh bertenaga boleh kerja smpai tgh malam pun! Kulit pun makin cantik dia cakap. So dia terus sambung beli vivix dgn sy. 

Last 2 week dia ckp berat dh turun dari 58kg ke 54kg! Dia ckp sebab vivix ke? Yessss... Sebab kandungan resveratrol yg menghalang pembentukan lemak,meningkatkan sensitiviti insulin dan meningkatkan metabolisme. 

Memang bermacam2 manfaat Vivix ni. 





Pn. Noraini , 43 , BREAST CANCER STAGE 4 .

The quality of life improved tremendously after 2 weeks of vivix + Anti-cancer programmes



"Syukur Ya Allah...ayahndaku sudah pulih dari penyakit KENCING MANISnya yang agak kritikal "


Mak stroke pada 30 November 2011 dan 2/3 daripada otak kiri dah mati...Tubuh bahagian kanan yang tak boleh bergerak. Bahagian Vibral pula kena kat speech expression.. Mak boleh faham apa yang kita cakap dan boleh proses tapi bila nak keluarkan perkataan dan nak bagitahu tak dapat..

Mula2 kena memang tragis, tak boleh bangun.. Nak express 'feeling' pun tak dapat apatah lagi benda2 lain.. Makan tak boleh.. Berhari2 juga puasa sebab doktor monitor otak takut makin membengkak @edema jadi kena operatelah buka tempurung.. Tapi bila nampak otak ok dan pengembangan tak ketara jadi tak operate jadi boleh start bagi bagi minuman ikut tube.. Huhu sakit tu.. Nak menelanpun tak dapat.. Kesian.. Selama 8 hari mak dirawat di HUSM tapi tiada apa2 tindakan dan biar macam tu je.. Lepas tu nampak batuk2 dan berkahak.. Adik-beradik fight jugalah minta mak dipindahkan ke Hospital Perdana.. Daripada tak buat apa2 sebab nampak mak makin lemah..

Bila dipindahkan je, belum warded lagi baru kat lobi Hospital Perdana, pihak Hospital buat ECG dan dekat situ dapat tahu mak ada masalah jantung iaitu injap jantung sempit dan kemungkinan disebabkan jangkitan kuman semasa kecil terus masukkan mak ke CCU. Mak seorang yang mementingkan kesihatan, memang selalu jogging dan bersenam.. Medical checkup pun selalu buat.. Seminggu sebelum kejadian mak telefon bagitahu semua cantik.. Tekanan darah ok, diabetes takde, kolesterol tinggi sikit 6.7 tapi belum sampai kena makan ubat kolesterol lagi dan boleh dikategorikan masih normal untuk individu yang sihat tanpa sebarang masalah..

Pakar Neurologist Dr Munawwir yang rawat mak pun kagum sebab kebiasaannya orang yang hadapi masalah injap jantung dah menunjukkan tanda pada setiap kehamilan dan pada usia 40-an.. Tapi mak hanya dapat tahu bila usia 55 tahun. Doktor jangka 6 bulan mak dah boleh jalan dan setahun dah dapat jogging.

Ubat yang mak makan sekarang
1) Nootropil
2) Amiodarone
3) Simvastatin
4) Warfarin

Disebabkan dah lebih 6 bulan tapi masih belum recover, saya cuba bagi mak Vivix.. Sebelum ni tak bagi sebab saya takut mempengaruhi kadar kecairan darah mak sebab ambil Warfarin kan.. Lepas 'study' punya 'study' dan yakin, saya tekad belikan mak Vivix beberapa hari lepas bila saya bawa mak balik KL ni.. Dalam waktu terdekat ni akan buat test kecairan darah juga..

Alhamdulillah dalam tempoh 2 3 hari bagi mak Vivix ada peningkatan. Tangan mak yang dah mengerekot keras dah mula lembut dan ringan semula.. Dan semalam abang dah 'train' mak berjalan guna tongkat satu berkaki empat.. Memang dah boleH..Syukurkan..





Testimoni pesakit SLE yang mengamalkan Vivix, Vitalea dan ESP






ni umi saya. umur umi saya 55 tahun [lahir tahun 1958]


bermula vivix mac 2013. masa tu bacaan diebetes 29. huuuuuuu....seriau. takut kene inject insulin sendiri.

jadi, umi konsisten vivix+ ubat hospital 

kalau ada sakit, ubat hospital jgn tinggal ye. shaklee sebagai pembantu, jangan 100% bergantung.
minggu lepas, umi cek darah, dah jadi 11. Alhamdulillah. dah lama x turun serendah tu. syukur

semalam umi call saya. g repair basikal. nk naik basikal pusing2 kampung. sekarang pinjam basikal makcik.

tergelak saya. dah berpuluh tahun x naik basikal. sebab pening. tp sekarang dah x pening umi cakap. baru sebulan ambik vivix.

sungguh saya terpesona




























sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang...tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut...

Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala...berkampung di hospital Klang hampir sebulan...di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya....sebak pulak...

Kalau nak cerita mmg panjang...tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume...kesihatan abah makin pulih...Alhamdulillah...dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid...pergi ke pasar..





pengidap diebetes & operate kaki..luka lmbt sembuh..lepas consume vivix 1 botol..alhamdulillah..hasilnya luka bertambah kering & tertutup ..alhamdulillah, dia pun happy & ceria






salam, saya nak share pengalaman bagi mak VIVIX . Umur dah 66 tahun. Menghidap penyakit darah tinggi, kolesterol tinggi dan COAD ( Chronic Obctructive Airway Disease ). Mak selalu hadapi masalah pernafasan bila cuaca tak menentu. Bila tak sihat kena mkn antibiotik baru ok. Lepas bg VIVIX mak bagitau dah bertambah sihat dan tak berkepit dengan minyak angin lagi sebab selalu sakit sendi. Mak kata dah boleh menyangkul!! Sangat gembira. Syukur Alhamdulillah..Tq Shaklee.




" Memang terbaik, saya sekeluarga amalkannya " - zackynordin 








Salam.. nak share pengalaman ibu mertua sy... mggu lepas hubby sy ade hadiahkan vivix untuk ibu mertua sy. ibu mertua sy ni ada kencing manis, darah tinggi, sakit lutut n asma. So ibu mertua sy start mkn vivix ari ahad. Ari kamis mlm dia ade g kenduri dan mkn segala makanan yg manis2 kt situ. esk pg dia test gula dan dia TERKEJUT!!! coz gula dia xnaik cuma 6.2 klw sebelum ni dia xbleh langsung mkn benda manis esk pasti gula dia tinggi... pagi sabtu terus dia call kami cerita pasal kesihatan dia.. sy n hubby gembira n syukur sgt bila dgr berita atas perubahan yg mendadak tu. Alhamdulillah thankz shaklee...







Alhamdulillah....Dengan izin Allah dan usaha, Vivix Shaklee telah membuat abah sihat kembali....suatu masa dulu abah ada darah beku dikepala, kena serangan strok, sakit kepala yang melampau....bila kena serangan sakit kepala tu semua orang tak kan boleh tido...sbb abah akan meracau2....angin dalam badan...sakit pinggang, pinggul....(ini sebab badan abah yg besar)..

Belum pun habis sebotol Vivix dah nampak kesan penyembuhannya...baru2 ni abah kena serangan sakit kepala melampau lagi..2-3 malam meracau tak boleh tido, sbb dah kehabisan vivix (sbb mahal/ sian abah)...semalam Vivix abah sampai (botol kedua) dan minum...Alhamdulillah, malam tadi abah boleh berbual dan bergurau mcm biasa..sakit kepala dah tiada...Syukur padaMu Ya Allah....






ramai customer kata VIVIX mahal tapi kehebatannya boleh bayar balik apa yang kita belanja beli VIVIX tu.









Mereka sudah mencuba dan merasa perubahan dengan Shaklee :)



Favourite products of Anang and Ashanty.... 

Vivix is to repair and protect your DNA cell and slow down aging cell. Nutriferon is the best feron for your immune system.




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Set Kulit Cantik Shaklee -- > SET D & ESP untuk kulit yang cantik, cerah , anjal , halus dan gebu .

Set untuk kulit lebih anjal, halus dan gebu .

Mana yang biasa dengan vitamin Shaklee, mesti dah sedia maklum tentang Set D & ESP ni untuk kulit yang cantik, cerah , anjal , halus dan gebu.

Dan untuk yang masih tak tahu , mari saya terangkan apa fungsi vitamin2 dalam Set D & ESP ni ye :)


B-complex
✔ Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.

Vitamin C
✔ antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
✔ Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
✔ Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E
✔ Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan.
✔ Bertindak meneutralkan radikal bebas.
✔ Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
✔ Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel
✔ Membantu memudarkan parut

Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan utk diambil bersama Set D

✔ diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
✔ Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.


Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...











Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."