Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Vivix Shaklee

Untuk entry kali ni, saya nak share beberapa testimoni daripada pengguna2 yang mengambil Vivix Shaklee :) 



Jom kita lihat ...



Law Chu Hian 



Beliau bekas presenter NTV , sekarang bergelar MASTER di Shaklee , MASTER Law Chu Hian 



Gambar kiri pada 8 tahun lepas dan kanan yang terkini .. . Beliau dulu penghidap kanser dan lihat lah sekarang ..



Beliau minum tonik ajaib Shakle iaitu Vivix .


Vivix Shaklee , satu-satunya tonik yang dapat membaik pulih sehingga ke DNA manusia

Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menetukan

Pesakit KANSER ini ikthiar untuk anda ...






Testimoni drpd kakak sahabat saya. Penangan Vivix Shaklee !: ) 

"ALHAMDULILLAH.... Happy sgt harini sebab dpt whatsapp dari akak saya yg juga customer saya 

Dia baru amalkan Vivix sejak Januari 2014 dan baru masuk botol kedua Vivix. Memang hari2 dia makan tanpa skip. Mulanya niat dia makan utk kesihatan badan dia sebab dia selalu lenguh2 badan, cepat lesu dan penat. Bayangkan baru pukul 8 malam tp dia dah lembik x larat dan masuk tido. Alhamdulillah lepas 2 mggu dia cakap dh bertenaga boleh kerja smpai tgh malam pun! Kulit pun makin cantik dia cakap. So dia terus sambung beli vivix dgn sy. 

Last 2 week dia ckp berat dh turun dari 58kg ke 54kg! Dia ckp sebab vivix ke? Yessss... Sebab kandungan resveratrol yg menghalang pembentukan lemak,meningkatkan sensitiviti insulin dan meningkatkan metabolisme. 

Memang bermacam2 manfaat Vivix ni. 





Pn. Noraini , 43 , BREAST CANCER STAGE 4 .

The quality of life improved tremendously after 2 weeks of vivix + Anti-cancer programmes



"Syukur Ya Allah...ayahndaku sudah pulih dari penyakit KENCING MANISnya yang agak kritikal "


Mak stroke pada 30 November 2011 dan 2/3 daripada otak kiri dah mati...Tubuh bahagian kanan yang tak boleh bergerak. Bahagian Vibral pula kena kat speech expression.. Mak boleh faham apa yang kita cakap dan boleh proses tapi bila nak keluarkan perkataan dan nak bagitahu tak dapat..

Mula2 kena memang tragis, tak boleh bangun.. Nak express 'feeling' pun tak dapat apatah lagi benda2 lain.. Makan tak boleh.. Berhari2 juga puasa sebab doktor monitor otak takut makin membengkak @edema jadi kena operatelah buka tempurung.. Tapi bila nampak otak ok dan pengembangan tak ketara jadi tak operate jadi boleh start bagi bagi minuman ikut tube.. Huhu sakit tu.. Nak menelanpun tak dapat.. Kesian.. Selama 8 hari mak dirawat di HUSM tapi tiada apa2 tindakan dan biar macam tu je.. Lepas tu nampak batuk2 dan berkahak.. Adik-beradik fight jugalah minta mak dipindahkan ke Hospital Perdana.. Daripada tak buat apa2 sebab nampak mak makin lemah..

Bila dipindahkan je, belum warded lagi baru kat lobi Hospital Perdana, pihak Hospital buat ECG dan dekat situ dapat tahu mak ada masalah jantung iaitu injap jantung sempit dan kemungkinan disebabkan jangkitan kuman semasa kecil terus masukkan mak ke CCU. Mak seorang yang mementingkan kesihatan, memang selalu jogging dan bersenam.. Medical checkup pun selalu buat.. Seminggu sebelum kejadian mak telefon bagitahu semua cantik.. Tekanan darah ok, diabetes takde, kolesterol tinggi sikit 6.7 tapi belum sampai kena makan ubat kolesterol lagi dan boleh dikategorikan masih normal untuk individu yang sihat tanpa sebarang masalah..

Pakar Neurologist Dr Munawwir yang rawat mak pun kagum sebab kebiasaannya orang yang hadapi masalah injap jantung dah menunjukkan tanda pada setiap kehamilan dan pada usia 40-an.. Tapi mak hanya dapat tahu bila usia 55 tahun. Doktor jangka 6 bulan mak dah boleh jalan dan setahun dah dapat jogging.

Ubat yang mak makan sekarang
1) Nootropil
2) Amiodarone
3) Simvastatin
4) Warfarin

Disebabkan dah lebih 6 bulan tapi masih belum recover, saya cuba bagi mak Vivix.. Sebelum ni tak bagi sebab saya takut mempengaruhi kadar kecairan darah mak sebab ambil Warfarin kan.. Lepas 'study' punya 'study' dan yakin, saya tekad belikan mak Vivix beberapa hari lepas bila saya bawa mak balik KL ni.. Dalam waktu terdekat ni akan buat test kecairan darah juga..

Alhamdulillah dalam tempoh 2 3 hari bagi mak Vivix ada peningkatan. Tangan mak yang dah mengerekot keras dah mula lembut dan ringan semula.. Dan semalam abang dah 'train' mak berjalan guna tongkat satu berkaki empat.. Memang dah boleH..Syukurkan..





Testimoni pesakit SLE yang mengamalkan Vivix, Vitalea dan ESP






ni umi saya. umur umi saya 55 tahun [lahir tahun 1958]


bermula vivix mac 2013. masa tu bacaan diebetes 29. huuuuuuu....seriau. takut kene inject insulin sendiri.

jadi, umi konsisten vivix+ ubat hospital 

kalau ada sakit, ubat hospital jgn tinggal ye. shaklee sebagai pembantu, jangan 100% bergantung.
minggu lepas, umi cek darah, dah jadi 11. Alhamdulillah. dah lama x turun serendah tu. syukur

semalam umi call saya. g repair basikal. nk naik basikal pusing2 kampung. sekarang pinjam basikal makcik.

tergelak saya. dah berpuluh tahun x naik basikal. sebab pening. tp sekarang dah x pening umi cakap. baru sebulan ambik vivix.

sungguh saya terpesona




























sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang...tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut...

Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala...berkampung di hospital Klang hampir sebulan...di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya....sebak pulak...

Kalau nak cerita mmg panjang...tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume...kesihatan abah makin pulih...Alhamdulillah...dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid...pergi ke pasar..





pengidap diebetes & operate kaki..luka lmbt sembuh..lepas consume vivix 1 botol..alhamdulillah..hasilnya luka bertambah kering & tertutup ..alhamdulillah, dia pun happy & ceria






salam, saya nak share pengalaman bagi mak VIVIX . Umur dah 66 tahun. Menghidap penyakit darah tinggi, kolesterol tinggi dan COAD ( Chronic Obctructive Airway Disease ). Mak selalu hadapi masalah pernafasan bila cuaca tak menentu. Bila tak sihat kena mkn antibiotik baru ok. Lepas bg VIVIX mak bagitau dah bertambah sihat dan tak berkepit dengan minyak angin lagi sebab selalu sakit sendi. Mak kata dah boleh menyangkul!! Sangat gembira. Syukur Alhamdulillah..Tq Shaklee.




" Memang terbaik, saya sekeluarga amalkannya " - zackynordin 








Salam.. nak share pengalaman ibu mertua sy... mggu lepas hubby sy ade hadiahkan vivix untuk ibu mertua sy. ibu mertua sy ni ada kencing manis, darah tinggi, sakit lutut n asma. So ibu mertua sy start mkn vivix ari ahad. Ari kamis mlm dia ade g kenduri dan mkn segala makanan yg manis2 kt situ. esk pg dia test gula dan dia TERKEJUT!!! coz gula dia xnaik cuma 6.2 klw sebelum ni dia xbleh langsung mkn benda manis esk pasti gula dia tinggi... pagi sabtu terus dia call kami cerita pasal kesihatan dia.. sy n hubby gembira n syukur sgt bila dgr berita atas perubahan yg mendadak tu. Alhamdulillah thankz shaklee...







Alhamdulillah....Dengan izin Allah dan usaha, Vivix Shaklee telah membuat abah sihat kembali....suatu masa dulu abah ada darah beku dikepala, kena serangan strok, sakit kepala yang melampau....bila kena serangan sakit kepala tu semua orang tak kan boleh tido...sbb abah akan meracau2....angin dalam badan...sakit pinggang, pinggul....(ini sebab badan abah yg besar)..

Belum pun habis sebotol Vivix dah nampak kesan penyembuhannya...baru2 ni abah kena serangan sakit kepala melampau lagi..2-3 malam meracau tak boleh tido, sbb dah kehabisan vivix (sbb mahal/ sian abah)...semalam Vivix abah sampai (botol kedua) dan minum...Alhamdulillah, malam tadi abah boleh berbual dan bergurau mcm biasa..sakit kepala dah tiada...Syukur padaMu Ya Allah....






ramai customer kata VIVIX mahal tapi kehebatannya boleh bayar balik apa yang kita belanja beli VIVIX tu.









Mereka sudah mencuba dan merasa perubahan dengan Shaklee :)



Favourite products of Anang and Ashanty.... 

Vivix is to repair and protect your DNA cell and slow down aging cell. Nutriferon is the best feron for your immune system.




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment