Biz Shaklee ( Belakang Tabir )


 Assalamualaikum .. teeehhhhheee , 

saje je nak post gambar belakang tabir packing barang . Sebelum ni saya memang jarang post gambar time packing. hahahaa. Ada je ambik gambar , tapi mesti lupa nak post . 

haaa , ni nak tunjuk sikit . sikit je la , tak banyak pun ^^ 

ni gambar untuk hari ni , so esok saya akan pos vitamin2 ni okay ..

gamba yang kedua tu, order semalam, dah pos petang tadi ..

Alhamdulillah, rezeki murah :) syukur sangat .

Ada yang order Vivix tadi, tapi Vivix tiada dalam ready stock saya, jadi saya order online je kt web member Shaklee . order and buat payment, dh siap .. esok2 sampai dah kat umah customer . . senang bukan ?? ^^

Gambar packing tadi , esok pos ! :)



Gambar packing semalam , tadi dah pos ! :)


Untuk yang tak tahu , meh saya nak bagitahu apa yg READY STOCK kat tangan saya..


ESP
VITAMIN C
VITAMIN E
B COMPLEX
OSTEMATRIX
AJHT
OMEGA GUARD
HERB LAX
LECITHIN
ALFAFA
COQHEALTH PLUS
ZINC
GLA
CHEWABLE VITAMIN C
VITALEA
MEAL SHAKES



Kalau nak harga SUPER JIMAT, boleh order dengan saya ye :) 


*** psstt : kalau nak beli Vitamin C dan Vitamin E ikut bajet di poket anda pun boleh ye.. saya boleh sediakan untuk anda :) 



  

********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com