Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Biz Shaklee ( Belakang Tabir )


 Assalamualaikum .. teeehhhhheee , 

saje je nak post gambar belakang tabir packing barang . Sebelum ni saya memang jarang post gambar time packing. hahahaa. Ada je ambik gambar , tapi mesti lupa nak post . 

haaa , ni nak tunjuk sikit . sikit je la , tak banyak pun ^^ 

ni gambar untuk hari ni , so esok saya akan pos vitamin2 ni okay ..

gamba yang kedua tu, order semalam, dah pos petang tadi ..

Alhamdulillah, rezeki murah :) syukur sangat .

Ada yang order Vivix tadi, tapi Vivix tiada dalam ready stock saya, jadi saya order online je kt web member Shaklee . order and buat payment, dh siap .. esok2 sampai dah kat umah customer . . senang bukan ?? ^^

Gambar packing tadi , esok pos ! :)



Gambar packing semalam , tadi dah pos ! :)


Untuk yang tak tahu , meh saya nak bagitahu apa yg READY STOCK kat tangan saya..


ESP
VITAMIN C
VITAMIN E
B COMPLEX
OSTEMATRIX
AJHT
OMEGA GUARD
HERB LAX
LECITHIN
ALFAFA
COQHEALTH PLUS
ZINC
GLA
CHEWABLE VITAMIN C
VITALEA
MEAL SHAKES



Kalau nak harga SUPER JIMAT, boleh order dengan saya ye :) 


*** psstt : kalau nak beli Vitamin C dan Vitamin E ikut bajet di poket anda pun boleh ye.. saya boleh sediakan untuk anda :) 



Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ? Hubungi saya di no yang tertera di bawah wokeyhh ...
  

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...