13 January 2014

Advance Joint Health Tablet Shaklee ( AJHT Shaklee ) Penyelesaian Sakit Lutut Dan SendiAdvance Joint Health Tablet mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang ditunjukkan di dalam kajian klinikal mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa seawal 5 hari. 


BAGAIMANA ADVANCED JOINT HEALTH TABLET SHAKLEE BERKESAN ?Advanced Joint Health Tablet membantu sendi sihat dalam 3 cara:


1. Menyokong keselesaan sendi
Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stres tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.


2. Bertindak sebagai kusyen
Glukosamin membantu memelihara rawan – cushioning perlindungan di antara sendi yang membolehkan mereka bergerak lebih bebas.


3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
Zink, kuprum, manganese dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.

10 Kebaikan ADVANCED JOINT HEALTH TABLET SHAKLEE
1. Menyokong ketidakselesaan sendi
2. Membantu kekalkan tulang rawan
3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
4. Melancarkan pergerakan harian
5. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
6. Anti radang semulajadi
7. Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
8. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
9. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan , juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen)
10. SANGAT-SANGAT BERKESAN ..KESAN POSITIF SELEPAS 5 HARI PENGAMBILAN
AJHT Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.

Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.Jom tengok SET KESIHATAN SENDI SHAKLEE yang lain sesuai untuk dihadiahkan untuk ibu bapa anda yang tersayang .... 


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    
"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com