Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Set Kulit Cantik Shaklee ( ESP , GLA , VITAMIN C , ALFAFA )


Assalamualaikum semua :) 

Ya Allah , rindu betul kt blog kesayangan hamba ni .... Semalam baru sampai JB ni ha , start cuti sem . Kelmarin baru habis exam . :D So, sekarang memang akan ada terlebih2 masa la nak focus Shaklee ni kan ^^

Sekarang , nak update testimoni dari kawan saya , Adiba :) tengok betul2 gamba Adiba ni .. beza banyak betul SEBELUM dan SELEPAS ^^

Apa yang Adiba ni ambil masa ni adalah :

ESP 
GLA 
VITAMIN C
ALFAFA

Bukan Adiba saje yang berjaya dapat hasil yg sangat baik dari Set Kulit Cantik Shaklee , ramai lagi dah . cuma entry ni saya tepek gambar Adiba je la ye . :) 

Sebenarnya , saya nak cakap , vitamin Shaklee ni sesuai sangat untuk orang yang pandai bersabar :) nama pun vitamin semulajadi 100% , jadi kesannya yang dialami pun secara alami dan ambil masa .. Bergantung jugak dengan badan seseorang, ada yang cepat ada yang lambat . Kesan setiap orang menang tak sama . Jadi , biarlah ambil Shaklee secara konsisten sampai dapat hasil yang memuaskan . Biar lambat janji secara semulajadi  . okay ? 




Psssttt -  nak bagitahu bulan JANUARI 2014 sekarang ni tengah promo Alfafa buy 6 free 1 . sangat rugi kalau anda tak rembat harga alfafa time promo ni . cepat2 order wokey ... 




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."






No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png