Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

AJHT Shaklee ( Advance Joint Health Tablet Shaklee )


Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.


Advanced Joint Health Tablet membantu sendi sihat dalam 3 cara:

  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. 

  • Bertindak sebagai kusyen (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen. 

  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi. 

Keistimewaan Advance Joint Health Tablet Shaklee :-

Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


Jom tengok SET KESIHATAN SENDI SHAKLEE yang lain sesuai untuk dihadiahkan untuk ibu bapa anda yang tersayang ....


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





Set Kecantikan Kulit Shaklee ( Vitamin C , Vitamin E , B Complex , ESP )


SET KECANTIKAN KULIT

B-complex
✔ Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.

Vitamin C

✔ antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
✔ Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
✔ Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E

✔ Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan.
✔ Bertindak meneutralkan radikal bebas.
✔ Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
✔ Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel
✔ Membantu memudarkan parut

Energizing Soy Protein (ESP)
sangat disarankan utk diambil bersama Set D ( Vitamin C , Vitamin E , B Complex )
ESP
✔ diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
✔ Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.


Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Kebaikan Vita-Lea Shaklee ( Multivitamin & Multimineral Shaklee )

Sticky post sehingga 28 Feb 2014 - Vita-Lea® Iron Formula Shaklee


Multi vitamin & Multi mineral

Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa



Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia.

Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. 

Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.


Tablet "Vita-Lea" ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”. Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.


Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.



Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:


  • Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik secara menyeluruh.

  • Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.

  • Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan dan kekuatan tulang dan gigi.
  • Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
  • Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata.
  • Meningkatkan sistem imunisasi.
  • Memberi perlindungan menentang kerosakan radikal bebas.

Fakta Nutrisi




Fakta Nutrisi Dalam Vita-Lea





Vita A - Kesihatan mata, kulit, anti-oksida, melawan kanser, cegah rabun malam, bantu tumbesaran, kuatkan kerangka tulang, gusi, gigi, system respiratori, sistem imun dan rambut yang sihat. 



Vita D – Perkasa kepadatan tulang, mencegah penyakit tulang lembut, osteoporosis danpsoriasis. 



Vita E – Anti-oksida, kepejalan kulit, kulit berseri, melancar sirkulasi darah, mencegah darah beku, sakit jantung, katarak, atritis, baik untuk sistem produktif lelaki, mengurangkan kesan parut. 

Vita C – Anti-oksida, melawan kanser, merangsang formasi kolagen, meningkatkan daya tahanan penyakit, percepat sembuh luka, mencegah selsema, gusi berdarah, darah beku, hidung berdarah. 

Asid Folik – Kesihatan fetus, merangsang pengeluaran susu badan, kesihatan sel darah merah, kurangkan risiko sakit jantung dan kanser serviks, anemia, osteoporosis, tekanan, ulsert mulut, kesihatan kulit. 

Vita B1 – Menukarkan makanan kepada tenaga, perkasa memori, kecerdasan mental, membina dan meransang peredaran darah, bantu tumbesaran, masalah keresahan, mabuk laut/darat, mengurangkan petanda herpes zoster. 

Vita B2 – Tukarkan makanan kepada tenaga, anemia, keletihan mata, katarak, jangkitan lidah dan mulut, kekejangan. 

Vita B3 – Tukar makanan kepada tenaga, menghasilkan hormone, meransang peredaran darah, lower blood ripid, merawat kepeningan, cirit-birit, migraine, ulser, nafas berbau, baik untuk perut dan usus. 

Vita B6 – Metabolisma protin, baiki otot, senggugut, penenang, tenaga, elakkan muntah-muntah, bibir kering, glossitis, dermatitis, kekajangan, kebas, anemia. 

Vita B12 – Membantu tumbesaran fetus dan kanak-kanak, bantu selera makan, tindak balas saraf, baik untuk kecerdasan otak, kekuatan fizikal, memori, focus, keupayaan seksual dan mengelakkan anemia, keletihan, keresahan, diabetis, rabun. 

Biotin – Bantu B-kompleks berfungsi lebih efektif, cegah rabun, rambut beruban dan gugur, diabetis, sakit otot, eczema dan keradangan kulit. 

Vita B5 – Meredakan tekanan, kesan penenang, melawan alahan, sembelit, keletihan, atritis, meredakan kesan sampingan akibat antibiotic, mencegah jangkitan, percepat sembuhan luka. 

Kalsium – Perkasakan tulang dan gigi, darah beku, kebas, kejang, rasa sakit, insomnia, mengekalkan kadar degupan jantung normal, mencegah osteoporosis / penyakit tulang lembut. 

Fosforus – Meningkatkan kepadatan tulang, diabetis, batu karang, mencegah pereputan tulang, membantu ligament / otot dan meredakan kesakitan akibat atritis, anoreksia. 

Iodin – Baik untuk tirod, membantu tumbesaran fetus, tingkatkan kadar IQ kanak-kanak, membina ligament/otot dan kesinambungan tisu-tisu, kekuatan fizikal, mengawal berat badan. 

Zat Besi – Membentuk hemaglobin, redakan kesakitan akibat PMS (senggugut), membantu tumbesaran, melawan penyakit, mengelakkan keletihan, anemia. 

Magnesium – Kesihatan tulang, gigi, merehatkan otot dan sistem saraf, sifat penenang semulajadi, mencegah tekanan, diabetis, sakit jantung, batu karang, sakit buah pinggang, hati dan masalah penghadalamn. 

Copper – Membantu menukarkan zat besi kepada haemoglobin, kesihatan rambut, edema, penyakit berkaitan tulang, masalah kebangkakan. 

Zink – Perkasa sistem imun, percepat sembuhan luka, keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat, baik untuk deria rasa dan bau, ketajaman minda.

Vita-Lea Shaklee ( Multivitamin Shaklee )


  • 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada radikal bebas

  • 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan tulang

  • 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan rentak jantung, otot, dan fungsi saraf

  • 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk vitamin A yang lebih biopotent

  • 3 kali lebih selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat
  • 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
  • 6 kali lebih boron untuk menyokong kesihatan tulang

  • 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga


Manfaat Utama 


  • Penambahan tenaga segera - pemberi tenaga , kecergasan tubuh dan kekuatan mental, membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
  • Pelengkap nutrisi -  Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran ( vegetarian ) dan anaemia.
  • Keupayaan sistem produktif - Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.
  • Metabolisme - Sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.
  • Elemen penting pada sel tubuh - menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut , otot , kulit , kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid.
  • Melindungi organ - melindungi fungsi buah pinggang , jantung dan hati.

Siapa Yang Memerlukan Multivitamin
  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang 

  • Individu yang tidak lengkap diet hariannya 

  • Individu yang ingin meningkatkan sistem imun 

  • Remaja yang sedang membesar 

  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka 
  • Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki 
  • Individu yang menopous 
  • Wanita yang baru bersalin

Perbezaan Shaklee 
  • Disokong oleh tujuh kajian klinikal.
  • Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.
  • Vita-Lea Shaklee menjalani lebih daripada 340 ujian kawalan mutu untuk memastikan ketulenan dan potensi produk.

Antara produk vitamin Shaklee , yang paling basic dan yang paling penting yang kita kena ambil untuk kesihatan adalah Vita-Lea Shaklee ( Salah satu killer produk shaklee ) 
yang merupakan vitamin pertama dari DR. FOREST C.SHAKLEE kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel. 


Vita-Lea Shaklee banyak membantu dalam mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan Iodin ini ada di dalam Vita-Lea Shaklee ) .

Selain itu juga, ia adalah antara suplemen terpenting untuk diet seharian yang mana jika  kurang makan namun pengambilan Vita-Lea Shaklee ni banyak membantu memberi badan rasa lebih bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.

Ibu-ibu yang hamil dan menyusukan anak digalakkan mengamalkan Vita-Lea Shaklee kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi untuk ibu dan juga penting untuk tumbesaran anak.

Antara sebab-sebab ada ibu hamil mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala adalah kerana mereka kekurangan zat besi/Iron dalam pengambilan diet harian mereka.

Zat besi/Iron banyak terdapat dalam makanan laut seperti kerang, tiram namun terdapat banyak sebab mengapa ibu mengandung tidak boleh terlalu banyak makan makanan laut kerana :

  • kemungkinan alah dengan makanan laut
  • air laut yang telah tercemar
  • tidak dicuci dengan bersih

Kebanyakan orang tidak mengamalkan makanan seimbang, berzat dan dalam jumlah yang mencukupi untuk keperluan tubuh badan. Badan menjadi lemah lesu, kurang ber tenaga dan mudah letih dan penyakit menjadi masalah kepada kesihatan jika kekurangan zat dan vitamin berterusan.

Oleh itu , amalkan suplemen dan vitamin untuk mencukupkan keperluan zat harian selain dari makanan yang di makan setiap hari sebagai pencegahan kepada penyakit , letih lesu dan masalah kesihatan apabila usia meningkat tua.
Untuk anda yang tak pernah ambil suplemen tapi ingin mencuba , VITA-LEA SHAKLEE adalah lengkap untuk permulaan anda .


28 Nutrients In 1 Bottle giteeww ... 




Nota khas : 


  • Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap    lupus eritematosus sistemik ( SLE ) perlu meminta khidmat rundingan pakar    sebelum mengambil produk ini.


  • Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.

  • Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.






PROMO FEB 2014 ( BUY 6 FREE 1 ) ---> Vita-Lea Shaklee 

Untuk pengetahuan anda , setiap bulan Shaklee akan adakan promosi bulanan BUY 6 FREE 1 bagi produk yang terpilih . Jadi bulan ini, FEBRUARI 2014 adalah promo VITA-LEA SHAKLEE ! Jadi , jika anda ingin mencuba Vita-Lea Shaklee , ini lah masanya .. Rebut harga promo dalam bulan ni wokeeyy ! Saya ulangi, dalam bulan ini sahaja.. Tak nak beli 6 percuma 1 pun tak pe , tapi nak beli 1 - 2 botol je dengan harga promo ni , boleh contact saya selaju-lajunya ..




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Kurang Berat Badan Dengan Shaklee

Set Sliming Shaklee


SABAR adalah kunci utama untuk DIET ni..sebab badan tak ambil masa sehari untuk gemuk dan juga badan tak ambil masa sehari untuk kurus...biar lambat asalkan selamat.


Fungsi setiap suplemen dalam set ini .


1) Membakar Lemak

Lecithin

* Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).

* Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.

* Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).

* Membantu kawal paras triglycerides.

* Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.

* Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.


Omega Guard

* Mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.

* Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar.

* Leptin juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, semakin cepatlah LEMAK JAHAT dibakar.

* Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang hanya bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3.


2) Membuang toksin

Alfalfa
* Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.

* Membantu membuang angin dalam badan.

* Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.

* Mencuci usus bagi membuang toksik

* Membantu masalah penghadaman dan pencernaan

* Melegakan sembelit


3) Membina otot

Cinch Shake


* Minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Didatangkan dalam 3 pilihan perisa iaitu cafe latte, chocolate dan vanila.

* Diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.

* Leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

* Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Leuniey Natasha ( Isteri Khairul Fahmi Che Mat ) Juga Salah Seorang Pengguna Shaklee

Baby Kayla Elayna Khairul Fahmi



Assalamualaikum semua .... 



Sekarang ni, sana sini orang sebut Shaklee kan?  ..Makin bertambah pengguna2 Shaklee kat Malaysia ni .. malah seluruh dunia ...


Salah seorangnya , Leuniey Natasha iaitu isteri Apex ( Khairul Fahmi ) yang baru sahaja melahirkan seorang cahaya mata , nama diberi Kayla Elayna ..  ( sila lihat gambar di atas = baby Kayla ) . Sangat jelita baby Leuniey & Apex okay :)  nak tengok gambar2 baby diorg, boleh singgah ke Instagram leunieynatasha dan fahmiapexs . Upss !  Baby Kayla pun dah akaun instagram sendiri ye .. iaitu kayla_elayna.


Leuniey sendiri berkongsi yang dia sudah mengambil Set Hamil Shaklee sejak tempoh kehamilan lagi. 


Selain itu dia juga mengamalkan :

  • banyak minum air kosong dan air zam zam .
  • membaca dan mendengar surah yassin , surah maryam dan surah yusuf.
  • mengambil makanan berkhasiat dan suplemen yang cukup.

Jadi tak hairanlah kalau tengok kulit muka Leuniey memang bertambah2 glowing dan cantik semasa dia mengandung . Bukan itu je , Leuniey memang ligat dan cergas jalankan bizness dia walaupun diri tengah mengandung . Kata Leuniey lagi,  set hamil Shaklee ini banyak membantu dia sepanjang kehamilan memandangkan dia sendiri tidak suka minum susu .

Alhamdulillah . Baby Kayla pun dilahirkan sihat walafiat .Ramai cakap kulit baby Kayla cantik .. Gebu dan putih .  Tak percaya ? cepat2 singgah Instagram baby kayla_elayna . Tengok sendiri gambar2 baby kayla.Memang cantik dan jelita macam maknya , Leuniey Natasha . hihi ;) 


Sekarang ni Leuniey terus consume dengan set berpantang Shaklee dan Set Slimming Shaklee jugak . Semoga Leuniey dapat manfaat dari Shaklee ni sepanjang tempoh berpantang . 


Set Berpantang & Set Slimming Shaklee


Sebenarnya, nak maklumkan jugakla ,bukan Leuniey seorang je consume Shaklee ni , ramai lagi retis lain consume Shaklee ni jugak walaupun mereka bukan duta Shaklee ni .. sebab apa ??? haaa, kena cuba sendiri , baru tahu k..

Memang ramai sukakan Shaklee . 1 famili boleh ambik...Dari kanak-kanak hingga ke orang tua boleh ambil . Lelaki dan perempuan , dua2 boleh ambil . Shaklee ini untuk semua ! 


Kenapa mereka pilih Shaklee?? Klik sini kalau nak tahu.


Anda ingin mencuba Shaklee jugak ? Dah pernah cuba dan nak order lagi ?? 


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Dapatkan Vita-Lea Shaklee Anda Dengan Harga Promosi ! ( FEBRUARI 2014 )


Promo FEBRUARI - Vita-Lea Shaklee


Setiap pakej berikut ada Vita-Lea , so boleh dapat harga yang lagi rendah ye untuk set2 ini:


1. Set ibu hamil ( FULL SET )
2. Set ibu hamil ( Bajet )
3. Set family wellness
4. Set berpantang
5. Set kesuburan ( lelaki )
6. Set kesuburan ( perempuan )
7. Set penyusuan
8. Set tambah berat badan


Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. ( Salah satu killer produk shaklee ) - 28 Nutrients In 1 Bottle .

Kenali Perbezaan Vita-Lea Shaklee
-------------------------------------
~ Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia
~ Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-Min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.
~ Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.
~ Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.
~ Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang
~ Tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina
~ Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”
~ Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.
~ Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil
~ Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%
~ Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.




--> Nak tahu kebaikan Vita-Lea Shaklee ? Klik sini .
--> Dalam Vita-Lea ada zat besi , ia sangat penting untuk ibu hamil.Kenapa ?



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Harga Vita-Lea Shaklee Rendah Hanya Untuk Bulan Ini Sahaja ( PROMOSI FEBRUARI 2014 )


Berita baik buat anda , setiap pakej seperti yang ditulis dalam gambar di atas, akan dapat harga rendah dari yang biasa ! Ya betul , harga rendah dari yang biasa ! .. sebab bulan ni ada promo Vita-Lea . Setiap set tersebut ada Vita-Lea. Jadi ini peluang anda untuk dapatkan harga yang SUPER JIMAT !

--> Nak tahu kebaikan Vita-Lea Shaklee ? Klik sini .
--> Dalam Vita-Lea ada zat besi , ia sangat penting untuk ibu hamil.Kenapa ?


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...