Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Leuniey Natasha ( Isteri Khairul Fahmi Che Mat ) Juga Salah Seorang Pengguna Shaklee

Baby Kayla Elayna Khairul Fahmi



Assalamualaikum semua .... 



Sekarang ni, sana sini orang sebut Shaklee kan?  ..Makin bertambah pengguna2 Shaklee kat Malaysia ni .. malah seluruh dunia ...


Salah seorangnya , Leuniey Natasha iaitu isteri Apex ( Khairul Fahmi ) yang baru sahaja melahirkan seorang cahaya mata , nama diberi Kayla Elayna ..  ( sila lihat gambar di atas = baby Kayla ) . Sangat jelita baby Leuniey & Apex okay :)  nak tengok gambar2 baby diorg, boleh singgah ke Instagram leunieynatasha dan fahmiapexs . Upss !  Baby Kayla pun dah akaun instagram sendiri ye .. iaitu kayla_elayna.


Leuniey sendiri berkongsi yang dia sudah mengambil Set Hamil Shaklee sejak tempoh kehamilan lagi. 


Selain itu dia juga mengamalkan :

  • banyak minum air kosong dan air zam zam .
  • membaca dan mendengar surah yassin , surah maryam dan surah yusuf.
  • mengambil makanan berkhasiat dan suplemen yang cukup.

Jadi tak hairanlah kalau tengok kulit muka Leuniey memang bertambah2 glowing dan cantik semasa dia mengandung . Bukan itu je , Leuniey memang ligat dan cergas jalankan bizness dia walaupun diri tengah mengandung . Kata Leuniey lagi,  set hamil Shaklee ini banyak membantu dia sepanjang kehamilan memandangkan dia sendiri tidak suka minum susu .

Alhamdulillah . Baby Kayla pun dilahirkan sihat walafiat .Ramai cakap kulit baby Kayla cantik .. Gebu dan putih .  Tak percaya ? cepat2 singgah Instagram baby kayla_elayna . Tengok sendiri gambar2 baby kayla.Memang cantik dan jelita macam maknya , Leuniey Natasha . hihi ;) 


Sekarang ni Leuniey terus consume dengan set berpantang Shaklee dan Set Slimming Shaklee jugak . Semoga Leuniey dapat manfaat dari Shaklee ni sepanjang tempoh berpantang . 


Set Berpantang & Set Slimming Shaklee


Sebenarnya, nak maklumkan jugakla ,bukan Leuniey seorang je consume Shaklee ni , ramai lagi retis lain consume Shaklee ni jugak walaupun mereka bukan duta Shaklee ni .. sebab apa ??? haaa, kena cuba sendiri , baru tahu k..

Memang ramai sukakan Shaklee . 1 famili boleh ambik...Dari kanak-kanak hingga ke orang tua boleh ambil . Lelaki dan perempuan , dua2 boleh ambil . Shaklee ini untuk semua ! 


Kenapa mereka pilih Shaklee?? Klik sini kalau nak tahu.


Anda ingin mencuba Shaklee jugak ? Dah pernah cuba dan nak order lagi ?? 


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




No comments:

Post a Comment