Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

PROMOSI MARCH 2014 - ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE ( ESP ) BUY 6 FREE 1


STICKY POST - 31 MARCH 2014

March Special Offer - ESP SHAKLEE BUY 6 FREE 1

Kalau anda berminat nak order ESP 1 sahaja dengan harga promo pun takde masalah ye .. Hanya bulan ni sahaja boleh dapat harga jatuh tergolek2 ni.. . Jadi jangan lepaskan peluang .


Healthy choice for the whole family .

Anda rasa ada masalah kulit muka kusam , xberseri, xbermaya, badan letih2 dan xbertenaga.. Energizing Soy protein (ESP ) sangat membantu. Ramai yg berpuas hati dgn hasil menggunakan ESP secara konsisten..

Antara keistimewaan ESP Shaklee :

  • membantu menghilangkan jeragat dan parut termasuk parut jerawat
  • membantu melancarkan penyusuan susu ibu
  • membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
  • membantu badan ibu menghasilkan susu yg lebih pekat dan sekaligus menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
  • menganjalkan kulit
  • cepat kenyang & membantu dalam pengurusan berar badan 
  • memberi tenaga berpanjangan
  • meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh
  • membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • utk masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yg sihat
  • membantu masalah gastrik
  • mengurangkan paras kolesterol
  • mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat 
  • menghalang pembentukan batu karang
  • menghalang sel tidak normal membiak menjadi sel kanser
  • mengekalkan tenaga berjam lamanya
  • membina sel kulit, otot, hormon yg seimbang, menyokong sistem imun badan
  • menyokong kesihatan jantung & prostat


ESP Shaklee minuman protein yang berkhasiat . Nak tahu apa kelebihan dan kebaikan protein ni ? Klik sini .




TAHUKAH ANDA ???





Dengan pembelian ESP Shaklee BUY 6 FREE 1 ini , anda layak dapat :

  • FREE 1 ESP Shaklee - 850 gram (RM150)
  • Pendaftaran Ahli Shaklee secara percuma (RM65)
  • PULANGAN WANG berjumlah RM30++ 

Nampak tak, banyak sangat PENJIMATAN yang anda boleh dapat dari situ , iaitu berjumlah hampir RM250 !! Ruginyaaaa kalau anda lepaskan peluang promosi dari Shaklee ni tau x ... ( PROMOSI ESP Shaklee yang jarang datang menjengah )


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .





Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

JOIN US NOW ! : ) ( DAFTAR AHLI SHAKLEE )

PERHATIAN : 



Memandangkan Shaklee telah membuat PENYELARASAN HARGA PRODUK SHAKLEE seluruh Malaysia secara besar-besaran juga notis berkenaan P&R Shaklee, maka saya sebagai Shaklee Independent Distributor akan mengikut syarat2 yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee .


Jadi, ,mulai dari hari ini , kami hanya akan memberikan RETAIL PRICE kepada setiap pelanggan yang BUKAN AHLI SHAKLEE yang ingin membeli produk Shaklee.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee dengan harga ahli ( discount 15-23% ) dan menikmati kesemua TAWARAN HEBAT dari Shaklee sebagai ahli, anda boleh mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE melalui saya atau rakan pengedar Shaklee yang lain .


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee anda ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  



Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

"PENYELARASAN HARGA PRODUK SHAKLEE SELURUH MALAYSIA"





  • Sekiranya anda ingin menikmati produk Shaklee pada HARGA AHLI, anda hendaklah berdaftar sebagai AHLI SHAKLEE(sebagai consumer) atau PENGEDAR SAH SHAKLEE(untuk mereka yang ingin berbisnes).

  • Sekiranya anda tidak berdaftar secara sah sebagai AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE, anda tidak berhak untuk mendapatkan produk SHAKLEE pada HARGA AHLI, anda harus membayar pada HARGA PASARAN(Retail Price). 

  • Sila hormati hak pengedar/penjual produk Shaklee dengan tidak membuat sebarang TAWARAN HARGA yang lebih rendah dari HARGA PASARAN yang telah ditetapkan oleh SHAKLEE (M) SDN BHD.


"HARGA AHLI HANYA UNTUK AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE SAHAJA"

JANGAN LAMBAT BERTINDAK! Daftar sekarang sebagai AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE.

  • Pendaftaran keahlian adalah serendah RM 65 SAHAJA dan ia adalah KEAHLIAN SEUMUR HIDUP

ATAU

  • Dengan pembelian produk bernilai 200 UV anda layak mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA.

  • PENGUATKUASAAN INI BERKUATKUASA SERTA MERTA.




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee anda ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  



Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Kelebihan dan Kebaikan Protein Dalam Diet Harian


ESP Shaklee minuman protein yang berkhasiat

Pengambilan protein membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan sel lama ini dapat disingkirkan. Apa kelebihan dan kebaikan protein sebenarnya ?


KEPERLUAN PROTEIN DALAM DIET HARIAN

Protein hakikatnya boleh didapati dalam makanan harian kita seperti ikan, ayam, daging, kekacang dan banyak lagi. Namun protein ini mudah musnah apabila berada dalam suhu masakan yang tinggi. Apabila ini berlaku, tubuh kita akan menyerap saki baki protein yang ada dan selebihnya badan kita menyerap minyak hasil masakan seperti ikan goreng, ayam goreng atau apa jua masakan terutama yang bergoreng.


Badan kita terdiri daripada sel. Dari sel membentuk tisu. Dari tisu membentuk organ. Dari organ membentuk sistem. Protein merupakan makanan kepada sel. Jika sel mendapat cukup protein ditambah lagi dengan protein yang bagus, sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel yang lama dan mati. 




PENTINGKAH PROTEIN?


Our body need protein to grow! It’s a basic material of all living cells and organ-building block of the body. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang LEMAH & KURANG SIHAT. Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter.


25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.


Protein berasal dari perkataan Greek (PROTOS) bermaksud – ‘the first’ dan badan kita terdiri daripada :-


1. 66% Water

2. 25% Protein

3. 8% Fats

4. 1% Combination of Minerals & Vitamins 100%


TAHUKAH ANDA ?


Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya.
Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah daripada Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.


SHAKLEE ENERGIZING SOY PROTEIN


ESP Shaklee ini adalah makanan utama dalam program Shaklee. Amat penting dalam diet harian kita. Ia merupakan minuman berkhasiat, sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya. Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.

Soy Protein Shaklee mengandungi 14 gram protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.


Soy Protein tidak mengandungi kolesterol dan laktosa. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Produk Protein Soya ini adalah sumber-sumber kalsium dan zat besi yang baik. Selain itu ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.


PROTEIN SOYA SHAKLEE IALAH NON-GMO SOY




Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.


Kelebihan ESP ini adalah :

  • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

RISIKO KEKURANGAN PROTEIN (SECARA UMUM):

1. Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)

2. Kidney disease (penyakit buah pinggang)

3. Liver (penyakit hati)

4. High Cholesterol (kolesterol tinggi)

5. Low blood pressure (tekanan darah rendah)

6. Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)

7. Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)

8. Peptic ulcer (Ulser perut + usus)

9. Poor wound healing (Luka ambat sembuh)

10. Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)

11. Poor vision (Penglihatan kurang baik)

12. Irritability (Badan menggeletar)

13. Fatigue (Letih lesu)

14. Weakness (Lemah)

15. Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)

16. Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)

17. Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)


Jadi... Apa yang anda akan dapat setelah minum ESP ni?

  • Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu. terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)
  • Lelaki : melindungi dari any disease(heart, cancer etc)
  • Ibu mengandung : for a healthier pregnancy – well-grown fetus ; less late pregnancy discomfort.
  • Wanita : keanjalan kulit… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).


Pstt : Bulan ni ada promosi untuk ESP . Jimat banyakkk taw x .. Last promo dlu masa OKTOBER 2012 . Setahun lebih taw promosi ESP tak menjengah . Jadi apa lagi , cepat dapatkan ESP anda dengan harga murah tergolek2 hanya untuk bulan ini sahaja ..



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 



FB page : Zinnia Z A Online Shop



Instagram :  vitaminsemulajadi




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    




"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Jom beli Shaklee Di Sini ! : )


Alhamdulillah, restock sudah produk Shaklee . Meh sapa nak, order laju2 . Sms / whatsapp 019-3443650 okay..

Btw bulan ni ada promo , ESP buy 6 free 1 . Blh dpt free membership dan cash rebate . Waah best tu ! : )


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



Testimoni Sakit Tangan Dan Gatal-Gatal ( ESP + VITAMIN C + ALFAFA )


Assalamualaikum semua... harap semua pembaca2 setia blog ini sihat , baik dan ceria2 sahaja :) Alhamdulillah, makin hari makin bertambah pengguna Shaklee, makin bertambah repeat order .. Sebenarnya banyak testimoni baru yang dikongsikan setiap hari , tapi saya tak sempat nak update semua . Oh ya, saya lebih aktif di Instagram : vitaminsemulajadi. Jemput follow ya . : )


Jom baca testimoni terbaru untuk hari ini oleh Puan Norida .

"Salam semua..nak share testimoni sendiri..dekat 5 bulan merana sakit tangan dan gatal2..sampai luka dan merekah.semua klinik pergi..swasta dan kerajaan..tetap x elok.masa pergi klinik nak ambil ubat hilangkan gatal..nurse beri injection smpai saya pengsan..huhu.masa tu masih menyusukan anak dgn susu badan..seksa sangat rasa..baru2 nie try esp + vita c +alfalfa..alhamdulillah..korg boleh tgk result dia sendiri..saya betul2 gembira dengan perubahan sekarang.."


Nak tahu lebih lanjut tentang ESP + VITAMIN C + ALFAFA ? Klik link di bawah k ... 

ESP- Energizing Soy Protein ( Bulan March 2014 sekarang ni tengah promo ) Grab cepat ! :)

Vitamin C

Alfafa Complex



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .



Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."







Perkongsian Tips dan Cara Mendidik Anak Daripada Seorang Ibu - Master Cerry ( Mamafaiz )

Assalamualaikum ...

Entry kali ni saya nak kongsikan tentang tips dan cara mendidik anak yang dikongsikan oleh Master Cery ( "Unyang Shaklee" saya ) berdasarkan pemerhatian beliau pada anaknya , Faiz . ^^  Sangat menarik apa yg beliau kongsikan , dan tak salah rasanya kita kongsikan di sini sebagai rujukan buat ibu-ibu di luar sana untuk dijadikan tips dan cara mendidik anak-anak mereka.

Jom kita baca .. 

" Ada beberapa orang tanya apa yg Faiz makan, apa jadual yg sy buat sampai Faiz dpt no.1....hmm.. saya nak jwb lebih2 pun tak berapa berani gak,sebab saya ni bukanlah profesor,apatah lagi ibu yg rajin,oh mmglah tidakk....haha ..anak saya tu pun biasa2 je..anak korang2 lagi pandai yer tak... Apa yg sy tulis dan kongsikan di bawah adalah berdasarkan pemerhatian saya kat Faiz la:

-
tak ponteng skolah.... (yg saya perasan kan,tahun2 lepas,dulu time dia darjah 1 dan tadika..semester yg rajin dtg skolah..mesti dia top 3.. tp semester yg dia asyik ponteng, result ke laut...dpt no 10) Alhamdulillah sejak masuk skolah tahfiz ni, rasanya dah tak ponteng2 dah..dahlah saya mmg bergantung sepenuhnya cikgu yg ajar sbb saya ni bukan rajin sangat nak ajar extra2..haha..Jadual belajar mmg takde kat rumah..kalau hari takde kerjaskolah, beg sah2 tinggal dlm kereta je..haha....kalau ada kerja skolah,baru lah bwk masuk beg..sbb tu sy kata jgn ponteng sekolah..terima kasihla jugak kat abahfaiz yg jadi cikgu matematik malam2 part ngajar homework skolah tu,sbb faiz taknak terima formula saya,formula abah dia je yg btul..

-
hormat cikgu.. sy kata kat dia,jgn melawan cikgu,rapat2 diri dgn cikgu..barulah apa yg blajar tu senang masuk..amik hati cikgu..baru2 ni perjumpaan makpak dgn ustaz dan cikgu2 dia.. diorang bg feedback Faiz baik,bagus,sengih je tak melawan.. kadang2 nakal dan main2 tu ada gak..normal budak2..tp takde sampai tak dgr kata...haa sejuk ati mak.. hahha

- kurangkan bg makanan segera atau yg berproses,kalau boleh elakkan..

-
Saya bagi suplemen minyak ikan (jenama terbaik OmegaGuard Shaklee),pastu kadang2 bg meal shakes(minuman protin)..Wajib ke bagi suplemen?hmm..kalau uoll nak tahu,dulu time saya kecik2,saya tak mkn suplemen pun tapi jadi gak budak genius,dapat gak no 1 sokmo, dulu mana ada makan suplemen bagai..sbb dulu mak sy bg ayam ikan fresh, sayur tanam sndiri sume..Sekarang ni?Dalam mimpilah kalau saya nak ternak ikan ayam segar sume,apatah lagi tanam sayur dgn tanah seciput belakang umah tu.. maka saya top-up dgn suplemen..so you all renung2kanlah wajib ke tidak suplemen ni... Saya juga prefer masak sendiri lagi baik walaupun saya ni takdela rajin sangat tapi sebolehnya sy elakkan makanan segera atau yg berproses..sejak dia baby lagi tau, no segera2 ni.. sume lecek dan rebus sndiri..hihihi......

-sebelum tidur, saya suruh dia doa dan bygkan hari esok yg baik2.. (ala2 teknik RCA gitu..)..hahah..

-doa utk anak....lepas solat,kita sebagai ibubapa rajin2kan tadah tangan mohon doa..doa yg baik2 utk anak kita..Kuasa Doa ..tiada siapa mampu menandingiNya..

notakaki:syukur atas apa jua anugerah yg Tuhan berikan.. sesungguhnya yg hebat dan baik itu adalah Dia, bukan manusia..Banyakkan bersyukur dan berdoa..


okey sekian tips pemerhatian kat anak saya..moga bermanfaat buat semua.. setiap anak tak sama..jgn banding2kan anak2 kita,result on paper tak membuktikan apa2,setiap anak ada keistimewaan masing2..Apa2 pun post ini tidak berniat untuk menyentuh mana2 pihak atau pun berunsurkan tayang menayang mahupun iklan tambahan."


Sharing is caring . Semoga perkongsian ini bermanfaat buat semua yang membaca entry ini . : )


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Set Kuruskan Badan Dengan Shaklee


Setiap wanita dan lelaki mengidamkan tubuh yang sihat, langsing dan rapi.

Kitaran Diet :

Pada kebanyakan diet, anda kehilangan lemak dan otot. Apabila anda kehilangan otot, anda kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan merendahkan kadar metabolisme anda.

Otot = Metabolisme

Kenapa kebanyakan diet gagal ? 
  • kekurangan nutrisi
  • sukar untuk mengikuti cara diet yang diberi
  • hasil yang lambat
  • isi kandungan yang tidak selamat
  • merendahkan kadar metabolisme

JADI , akhirnya anda pun hilang kesabaran, kepercayaan dan harapan. Apabila anda tidak meneruskan lagi diet tersebut, anda tidak boleh membakar kalori seperti anda lakukan sebelum ini. Sebaliknya, berat badan anda bertambah berat. Kitaran ini akan berulang setiap kali anda meneruskan diet. Ia adalah kesan yo-yo.


Dengan Shaklee Set-Up Programme, anda dapat menikmati hidup baru yang hebat dengan menghilangkan lemak berlebihan.


Kebaikan set ini adalah :

  • Badan yang langsing dan rapi
  • Nampak lebih anggun
  • Rasa unggul
  • Rasa lebih bertenaga
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

Lecithin
  • Pemecahan lemak dan kolesterol - Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah.
  • Pelangsingan  -  Menghalang obesiti . Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
  • Meringankan sembelit - Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.

Herb-Lax
  • Mengempiskan perut.
  • Pembersih najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.

Cinch Shake Mix ( Cinch Inch Loss Plan )
  • Memberi faedah seperti mengambil makanan, tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut.
  • Powered by leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.
  • 24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda rasa kenyang.
  • Tinggi kandungan serat - 6 gm serat setiap hidangan.
  • Indeks glisemik yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
  • Rendah kalori .

Cinch Energy Tea Mix ( Cinch Inch Loss Plan )
  • Penggalak tenaga semualajadi.
  • Meningkatkan ketahanan badan.
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.

Sebab-sebab anda harus ambil kedua-dua Cinch Inch Loss Plan ini :
  • Kekalkan jisim otot tanpa lemak.
  • Hilang berat daripada lemak.
  • Terbukti secara klinikal.
  • Diperkasa dengan leucine.

Secara ringkasnya :
  • Membantu mengawal lapar.
  • Tingkatkan tenaga.
  • Menyokong metabolisme & memberi kepuasan kepada pengguna.



KEEP MUSCLE YOU HAVE

BURN FAT YOU DON'T NEED

LOSE INCHES YOU DON'T WANT


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


Variasi Set ESP Shaklee


March Special Offer

Disebabkan bulan ni ada promo ESP SHAKLEE , setiap set yang ada ESP Shaklee akan dapat harga rendah jugak ye.. sebab apa ?? sebab hanya bulan ini sahaja , harga ESP Shaklee jatuh tergolek2... bukan sikit , tapi banyak !! .. Ruginye kalau anda lepaskan promo ni .. last promo ESP sebelum ni masa 2012 !! Setahun lebih promo ESP tak menjengah taw x !..

Tolong beli 2 atau 3 tong terus dengan harga promo ni .. serius menjimatkan ... ^^


Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."