27 March 2014

"PENYELARASAN HARGA PRODUK SHAKLEE SELURUH MALAYSIA"

  • Sekiranya anda ingin menikmati produk Shaklee pada HARGA AHLI, anda hendaklah berdaftar sebagai AHLI SHAKLEE(sebagai consumer) atau PENGEDAR SAH SHAKLEE(untuk mereka yang ingin berbisnes).

  • Sekiranya anda tidak berdaftar secara sah sebagai AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE, anda tidak berhak untuk mendapatkan produk SHAKLEE pada HARGA AHLI, anda harus membayar pada HARGA PASARAN(Retail Price). 

  • Sila hormati hak pengedar/penjual produk Shaklee dengan tidak membuat sebarang TAWARAN HARGA yang lebih rendah dari HARGA PASARAN yang telah ditetapkan oleh SHAKLEE (M) SDN BHD.


"HARGA AHLI HANYA UNTUK AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE SAHAJA"

JANGAN LAMBAT BERTINDAK! Daftar sekarang sebagai AHLI/PENGEDAR SAH SHAKLEE.

  • Pendaftaran keahlian adalah serendah RM 65 SAHAJA dan ia adalah KEAHLIAN SEUMUR HIDUP

ATAU

  • Dengan pembelian produk bernilai 200 UV anda layak mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA.

  • PENGUATKUASAAN INI BERKUATKUASA SERTA MERTA.
Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee anda ...
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 FB page : Zinnia Z A Online ShopInstagram :  vitaminsemulajadi
Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    
"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com