Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

PROMOSI MEI 2014 - MEAL SHAKES SHAKLEE BUY 6 FREE 1

MAY SPECIAL OFFER - BUY 6 FREE 1

STICKY POST - 31 MAY 2014

This month special promotion in Meal Shakes Buy 6 FREE 1! Grab it now! Meal Shakes RICH source of PROTEIN , CALCIUM & VITAMINS.



Haruman harum Vanilla Meal Shakes dah menerjah ! 

Promo Meal Shakes Shaklee kembali lagi . BUY 6 FREE 1 . Sebelum nak cerita lebih lanjut tentang Meal Shakes, saya nak remindkan anda , Meal Shakes Shaklee ni antara HOT SELLING STUFF ! 

Masa last promo Meal Shakes last year, belum sampai seminggu lagi promo berlangsung , stock Meal Shakes HABIS LICIN di branch Shaklee seluruh Malaysia .. Haaaa , punya laahhh TERLAJAK LARIS !



Meal Shakes Shaklee Buy 6 FREE 1



Adakah anak-anak anda mengalami simptom2 tersebut ? Kalau ya, berikan mereka Meal Shakes Shaklee iaitu minuman yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh anak-anak anda. 



Mealshake : Membantu kesihatan anak secara umum, meningkatkan selera, mengurangkan sembelit, memberi tenaga supaya kanak-kanak cergas dan aktif.


Meal Shakes adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:


• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Meal Shakes Shaklee
Siapa yang perlukan Meal Shakes ?

{★} Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan

{★} 
Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast ( meal shakes sangat sesuai sebab ada complete nutrition)

{★} 
Ibu mengandung yang mengalami alahan teruk..(tak boleh nak makan asyik muntah2)

{★} 
Anak kecil yang sering demam dan selsema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)

{★} 
Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan & Sesuai utk semua kanak2 

{★}
 Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemullihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik,ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat.

{★} 
Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..
Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protein soya atau ape-ape minuman sahaja...dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur...



Meal Shakes Shaklee


6 sebab yang utama kenapa perlu ambil Meal Shakes Shaklee


1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.

*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.


*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.


*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6. Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.


Antara kebaikan Meal Shakes Shaklee ini adalah :

  • Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti




Meal Shakes Shaklee

Apa kata ibu2 yang memberi Meal Shakes Shaklee pada si manja mereka?


[Pn Husni -masalah anaknye sembelit ] 

Salam kak ira,Ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?

Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu

Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minu (hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puas


[ Pn Lia -masalah anaknye asma dan kurang selera mkn ]
Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau


[ Pn Cda -masalah anaknye demam panas teruk ,hampir sebulan mkn antibiotik je ]
...doktor beri ia antibiotik untuk anas makan selama 1 bulan..ngam 2 minggu cda tengok anas semakin kurus n tidak selera makan n minum.(kurus sampai neneknye di kampung terkejut bila melihat gambar anas yang cda MMs padanya)....kulit anas menjadi kasar...dan anas jadi sensitif...mudah menangis..tak bertenaga..dan dalam tempoh yang sama cda berhenti memberinye antibiotik dan menukarkannye dengan Meal shake..

2 hari selepas tu cda nampak perubahannye....anas dah mula ke dapur menunjuk apa saja makanan didapur..selera makannya bertambah!!! syukur.........dan dari tu juga anas semakin aktif.....tidak mudah meragam...dan sekarang selepas 1 bulan....badanya dah mula berisi...kulitnya semakin halus dan sekata.

[ Pn Ina -masalah anaknye tak selera mkn ]

Alhamdulillah. dengan milk shake+ susu, Vita lea for Children selama 1 minggu di samping kapsul minyak ikan Omega Shaklee guard... (sedap dikunyah begitu sahaja)......nakkan anak anda bijak?..pastikan diet hariannye tinggi kandungan DHA..untuk perkembangan otaknya. Sekarang Aiman akan mkn nasi 3 kali seharidan selalutgh malam dia tak boleh tidur sb lapar katanya.

[ Pn Ayu (Customer Lia) -masalah anaknye tak selera mkn ]

AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake,Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 4 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat..


"FAST FOOD" YANG SIHAT

Ramai yang gelarkan Meal Shakes Shaklee ini " fast food " yang sihat . Kalau dengar " fast food " je mesti anggap makanan yang kurang sihat dan kurang berkhasiat, betul tak ? Tapi Meal Shakes Shaklee ni makanan segera yang BERKHASIAT. "SEGERA" yang dimaksudkan di sini adalah ianya segera diserap. Protein berkualiti tinggi dan mudah diserap dalam tubuh manusia baik dari kanak-kanak sehingga dewasa. 

Jom lihat cadangan Meal Shakes bersama set Shaklee yang lain :-

Meal Shakes & Omega Guard
( KIDS COMBO Shaklee )
SET ANAK BIJAK DAN SIHAT 

Mealshakes dan Omega Guard, gabungan terbaik untuk perkembangan Jasmani dan IQ si manja : )

SHAKLEE menawarkan vitamin yang terbukti dapat membantu perkembangan fizikal dan minda anak anda. Kombinasi mealshakes iaitu multivitamin dalam bentuk powder yg menyediakan 24 vitamin dan mineral penting untuk tubuh.Omega Guard pula menyediakan asid lemak perlu yg tinggi dengan kandungan EPA dan DHA .

Sediakan sesuatu yg TERBAIK untuk si manja anda ! permulaan yg baik, pasti menghasilkan perkembangan yg BAIK! semoga anak2 kita sentiasa, sihat, ceria, bijak, comel dan soleh! : )

Vitalea , Meal Shakes , B Complex

SET TAMBAH BERAT BADAN 

Klik sini untuk info lanjut tentang set ini .


ESP , MEAL SHAKES , PERFORMANCE DRINK

Set Mighty 3 Gems Programme / SET BERPUASA / SARAPAN YANG SEMPURNA UNTUK BERTENAGA SEPANJANG HARI


Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan , anda mungkin :

* Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa panjang
* Kurang peka
* Mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
* Kandungan gula dalam darah yang rendah
* Produktiviti kerja menurun

Shaklee menawarkan Set Mighty 3 Gems untuk memulakan hari anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat.


Tak lama lagi bulan Ramadhan bakal tiba , so boleh amalkan set berpuasa ini untuk persediaan hari berpuasa anda . Klik sini untuk info lanjut .


Meal Shakes Shaklee


Memang rugilah kalau tak beli time tgh promosi ni. 1 tong ni kalau sorang anak je yg consume, boleh bertahan dlm 2-3bulan..Tak rugi beli promo ni (buy 6 free 1).. Kenapa? sebab Meal Shakes ni satu family boleh consume (ibu,ayah,anak 2-3org) 1 tong boleh tahan sebulan... So kalau amik 1 set boleh simpan stok setengah tahun.. or share2 dgn kwn2... 

Dan yg best lagi Mealshakes ni bukan sahaja kaya dgn protin dan kalsium.. tetapi juga kaya dgn vitamin penting terdapat dlm per serving Meal Shakes .. Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic, Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc..


UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG UNTUNG ...

Berapa banyak daaa UNTUNGGGGGG...???

Mestilah banyak, orang pandai je tau kire UNTUNG..orang BIJAK die terus rembat BUY 6 FREE 1 OFFER ni... 

PESANAN SAYA:
>>> INI ITEM HOT, GILE2 HOT... SILA ORDER LAJU2 !!
>>> Kalau habis, jangan bising kat saya...

... HAPPY MEAL SHAKING~~~ 





***Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.





 Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322 ]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam biz Shaklee ?
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."