Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Suplemen tambahan jenama Shaklee untuk kesihatan wanita


Set Shaklee ini membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan wanita.

"Kombinasi pakej yang mengandungi asid linolenik gama (GLA),asid lemak omega-3, kalsium dan mineral lain untuk mengekalkan jantung yang sihat, tulang dan kesihatan keseluruhan."

Omega-3 Asid Lemak 


Tambahan dengan Omega-3 asid lemak semasa kehamilan dan penyusuan boleh memudahkan perkembangan otak kanak-kanak. Terdapat juga beberapa bukti bahawa suplemen dengan Omega-3 asid lemak mungkin membantu untuk mencegah pra eklampsia, osteoprosis menopaus, dan kanser payudara. Tambahan pula, omega-3 asid lemak juga boleh membantu untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Gamma-Linolenik Asid (GLA)

Gamma Linolenik Asid (GLA) dan asid lemak perlu dijumpai terutamanya dalam minyak sayuran seperti minyak borage dan minyak biji bunga matahari. GLA tradisinya digunakan oleh ramai wanita untuk mengekalkan deria kesejahteraan sepanjang kitaran bulanan mereka. GLA bertindak sebagai prekursor untuk pengeluaran prostaglandin PGE1 perlindungan dan menenangkan yang mengawal keseimbangan hormon, mengurangkan senggugut, meringankan ketegangan payudara dan menyokong kesihatan menopaus.

Ostematrix (Kalsium, Vitamin D dan mineral) - 

Kalsium bersama-sama dengan Vitamin D, magnesium, zink, tembaga, mangan dan boron adalah penting untuk pembentukan tulang baru dan untuk mengekalkan kekuatan tulang. Semasa mengandung dan penyusuan permintaan badan anda untuk kalsium adalah lebih besar kerana kedua-dua anda dan bayi anda memerlukannya. Tambahan dengan mineral ini juga meningkatkan perubahan mood dan gejala-gejala lain yang dikaitkan dengan PMS dan simptom menopaus.




Jom lihat testimoni pengguna produk Shaklee di sini .



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.












Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Milk Booster Shaklee ( Set Penyusuan Shaklee Paling Laris )




Milk Booster Shaklee (set penyusuan Shaklee paling laris) 

❀ ESP
✔ protein terbaik dalam penyusuan ibu. Antara komponen utama penyusuan adalah protein , jadi bila cuku protein , pengeluaran susu juga akan lebih meriah.
✔ Memberi tenaga pada si ibu . Jika badan si ibu bertenaga , juga membantu pengeluaran susu dengan lebih lancar.

❀ Alfafa
✔ Membantu memperbanyakkan susu ibu.
✔ Dengan pengambilan alfalfa yang konsisten berserta minum air yang cukup, breast akan cepat rasa penuh dan berat.

Gabungan ESP & ALFAFA memberi kesan yang hebat ! Kedua-duanya bukan sahaje bertindak sebagai Milk Booster, ia juga akan mencantikkan kulit anda dan membantu mengawal masalah keputihan jika ada .




Jom lihat testimoni pengguna produk Shaklee di sini .



Hubungi saya untuk mendapatkan harga istimewa setiap produk Shaklee atau proses pendaftaran keahlian Shaklee anda.








Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Instagram : vitaminsemulajadi


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


Set Kurus Bajet Shaklee ( Set Paling Laris ! )


Kombinasi LECITHIN dan ALFALFA untuk kurus (SET KURUS BAJET DAN PALING LARIS !)


LECITHIN 

Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin. Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, dalam perkataan ringkasnya, ia menyebabkan lemak tu terapung di dalam darah, dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

ALFALFA 

Berupaya membuang toksin dan ia boleh dimakan setiap hari tanpa sebarang kesan cirit-birit. Ini kerana alfalfa mengandungi serat yang boleh mengangkut lemak2 yang dibakar tadi oleh lecithin, serta membuang toksin yang terkumpul dalam badan juga membantu pelawasan yang turut membantu dalam penurunan berat badan.



Jom lihat testimoni pengguna produk Shaklee di sini .




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...









Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Set Berpuasa Shaklee



Sempena bulan Ramadhan / bulan puasa yang bakal menjelma tidak lama lagi, Shaklee ada menawarkan Mighty 3 Gems Programme atau lebih dikenali sebagai Set Berpuasa Shaklee atau sarapan yang sempurna untuk bertenaga sepanjang hari.

Set ini sesuai diambil ketika bersahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. Dan paling menarik , set ini sesuai juga diambil oleh ibu hamil dan ibu yang menyusu ( breastfeeding ). Paling baik juga untuk yang ada gastrik .


Jadi, pada siapa yang jenis memang tidak ambil sarapan atau jenis yang malas masak untuk bersahur ataupun  jika terlambat bangun untuk bersahur, set ini sangat sesuai untk anda. Set ini bukan sahaja diamalkan pada bulan Ramadhan saje yaa... Set ini biasa diambil selain bulan Ramadhan. Ada yang ambil untuk ganti puasa , ada yang ambil sebagai sarapan mereka setiap hari dan golongan atlit juga ambil set ini setiap hari. Menarik bukan ? Set ini boleh diambil oleh semua golongan dari kanak-kanak sehinggalah orang tua. 


Kebaikan set Mighty 3 Gems Programme ini adalah : 

  • Bertenaga sepanjang hari
  • Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
  • Memelihara kesihatan secara menyeluruh


Dalam set Mighty 3 Gems Programme ada ESP , Meal Shakes dan Performance Drink .





  • Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel
  • Membekalkan tenaga 
  • Memberikan rasa yang kenyang 
  • Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
  • Membanyakkan susu badan (milkbooster)
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot
  • Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
  • Mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat 




  • Ianya multivitamin a.k.a pemakanan lengkap. Rasanya sangat sedap seperti rasa ice cream vanila tp dlm bentuk serbuk.
  • Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
  • Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
  • Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
  • Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
  • Meal Shakes Shaklee juga boleh diambil sekiranya anda mahu menguruskan badan (selain rangkaian produk dalam program Weight Loss Shaklee iaitu Cinch) kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang untuk tempoh yang lama.



Performance Drink 

  • Membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita.
  • Mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi.
  • Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP.
  • Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu. 




Jadi , jika ANDA :

  • BERPUASA 
  • RISAU SUSU DROP 
  • BARU TENGAHARI DAH MENGGIGIL 
  • CEPAT SANGAT RASA LAPAR 

jom dapatkan segera Mighty 3 Gems Programme dari Shaklee ini ...


Harga :
ESP = RM150.00
MEAL SHAKES = RM113.75
PERFORMANCE DRINK = 82.50



Kalau anda mahukan diskaun , jom daftar ahli Shaklee . Hanya RM75 sahaja sekali seumur hidup . Selepas mendaftar,  boleh nikmati tawaran2 hebat dari Shaklee seperti harga ahli.




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .







Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Shaker Shaklee ( Ready Stock )

QUICK UPDATE

Shaker Shaklee

Assalamualaikum , jika anda tercari2 botol shaker Shaklee, boleh dapatkan daripada kami ya , RM10.00 sebotol . 

Kami utamakan pada yang ingin buat order bersama ESP atau Meal Shakes Shaklee sahaja . Siapa cepat , dia dapat . Stok sangat terhad . :)



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .

                                                    




Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."




PROMOSI JUN 2014 - VITAMIN E SHAKLEE BUY 6 FREE 1 ( KELEBIHAN VITAMIN E SHAKLEE )

Vitamin E Shaklee

Jun 2014 Special Offer - VITAMIN E SHAKLEE BUY 6 FREE 1


Anda ada masalah kulit berjerawat , berjeragat dan berparut? INILAH VITAMIN YANG SESUAI UNTUK ANDA !! <3



Sesetengah orang sanggup membelanjakan wang yang banyak hanya untuk mendapatkan rawatan kulit secara luaran. Rawatan luaran sahaja tanpa disertai dengan pemakanan yang berkhasiat untuk kulit, kecantikan kulit tidak akan bertahan lama. Oleh itu, rawatan dalaman dengan cara mengambil makanan yang terbaik untuk kulit yang sihat adalah penting.







Antara garis panduan utk memilih Vitamin E yang terbaik adalah:




1. Pilih Vitamin E yg bersumber semulajadi ( boleh lihat pada label.. ada huruf d kecil (d-alfa to coferol) menunjukkan ia sumber semulajadi. satu huruf 'l' or 'dl' menunjukkan ia sumber tiruan or kimia)


2. Cari perkataan mixed tocopherol dlm label


3. Pilih Vit E yg berserta selenium


"Sumber semulajadi adalah lebih baik kerana ia lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber kimia/tiruan.."

**Pilihlah Vitamin E Complex Shaklee sebab ia memenuhi garis panduan di atas...Vitamin E Shaklee adalah bersumberkan asli .Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan Selenium [as selenium yeast]**


Perbezaan Vitamin E Shaklee :


  • dibuat daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan vitamin e
  • ianya adalah vitamin e yang lengkap di pasaran dan formula terbaru mengandungi grape seed extract (biji buah anggur)
  • mengandungi 10 mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin e, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot
  • penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina

"VIT E complex dari Shaklee, NOW UPGRADE formula with GRAPE SEED EXTRACT! Yeahhh..beri kebaikan yg berganda! 

Antara kebaikan grape seed extract - 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E, dan 50 kali lebih besar daripada vitamin C!!


Kebaikan Grape Seed Extract:

  • Ekstrak biji anggur mengandungi pelbagai bahan-bahan yang memberi kebaikan untuk kesihatan, seperti protein, lipid, karbohidrat dan polifenol (yang datang terutamanya dalam bentuk flavonoid, juga dikenali sebagai bioflavonoids). 
  • Flavonoid istilah digunakan untuk kelas bahan kimia tumbuhan yang dikenali untuk aktiviti mereka sebagai antioksidan yang sangat kuat, dan dengan itu keupayaan mereka dalam melindungi tubuh daripada kerosakan oksidatif dan radikal bebas. Ia tidak benar-benar mengejutkan apabila anda mempertimbangkan kajian saintifik: mereka menunjukkan bahawa kuasa antioksida polifenol adalah 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E, dan 50 kali lebih besar daripada vitamin C.
  • A good "side effect": Younger looking skin. also bond with collagen, the most abundant protein in the body and a key component of skin, gums, bones, teeth, hair and body tissues.

# Sumber makanan Vitamin E :
  •  minyak sayuran, sayuran berdaun hijau gelap, kacang, biji-bijian , dan semua bijirin. Beras perang, makanan daripada jagung, telur, rumpai laut, hati yang dikeringkan, susu, oat, daging organ , kacang soya, ubi kentang, selada air, dan gandum
# Kekurangan vitamin E boleh menyebabkan : 
  • Mudah radang,penuaan kulit sebelum masa,rambut gugur,anemia.

Kelebihan Vitamin E Shaklee

  • Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • Memperbaiki peredaran darah
  • Memperbaiki tisu
  • Melindungi paru paru dari pencemaran udara
  • Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
  • Mengurangkan parut & masalah jerawat
  • Mengurangkan tekanan darah
  • Membantu dalam pencegahan penyakit katarak
  • Meningkatkan prestasi atlit dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari
  • Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
  • Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
  • Merendahkan kadar kolesterol
  • Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
  • Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki
  • Juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri
  • Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula
  • Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual
  • Mengatasi masalah kedinginan dalam perhubungan suami isteri di kalangan ibu menyusu


Vitamin E adalah sejenis vitamin larut lemak. Ianya adalah vitamin antioksidan yang sangat bagus dan menghalang dari penuaan sebelum usia. Tentunya setiap orang tidak mahu tua sebelum masanya kan?


Vitamin E juga sangat sesuai diambil bersama dengan Vitamin C kerana ia akan meningkatkan lagi fungsinya. Umpamakan pelengkap kepada masing-masing contohnya vitamin e yang diambil bersama vitamin c boleh menghalang dari "sunburn". 


Dos yang selamat diambil sehari adalah sebanyak 400iu sehari. Berita baik kerana Vitamin E Shaklee adalah juga sebanyak 400iu. :)


Vitamin E 
✔ Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. 
✔ Bertindak meneutralkan radikal bebas.
✔ Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
✔ Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel
✔ Membantu memudarkan parut

Bagus untuk kulit cantik, kulit licin, awet muda..antioksidan yg best..dan jgn lupa as VITAMIN CINTA ...


  • Terkenal sebagai "vitamin cinta". Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. 

  • Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.



You'll see the difference in less than 1 month ! 







Lihat testimoni-testimoni Vitamin E yang lain di sini .



TAHUKAH ANDA ???







Dengan pembelian Vitamin E Shaklee BUY 6 FREE 1 ini , anda layak dapat :



  • FREE 1 VITAMIN E Shaklee - 120 tabs (RM149)
  • Pendaftaran Ahli Shaklee secara percuma (RM65)
  • PULANGAN WANG berjumlah RM35++ 
Banyak penjimatan yang anda boleh dapat ^ ^



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .







Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."