24 June 2014

Set Kurus Bajet Shaklee ( Set Paling Laris ! )


Kombinasi LECITHIN dan ALFALFA untuk kurus (SET KURUS BAJET DAN PALING LARIS !)


LECITHIN 

Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin. Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, dalam perkataan ringkasnya, ia menyebabkan lemak tu terapung di dalam darah, dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

ALFALFA 

Berupaya membuang toksin dan ia boleh dimakan setiap hari tanpa sebarang kesan cirit-birit. Ini kerana alfalfa mengandungi serat yang boleh mengangkut lemak2 yang dibakar tadi oleh lecithin, serta membuang toksin yang terkumpul dalam badan juga membantu pelawasan yang turut membantu dalam penurunan berat badan.Jom lihat testimoni pengguna produk Shaklee di sini .
Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa ...

Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com