25 June 2014

Suplemen tambahan jenama Shaklee untuk kesihatan wanita


Set Shaklee ini membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan wanita.

"Kombinasi pakej yang mengandungi asid linolenik gama (GLA),asid lemak omega-3, kalsium dan mineral lain untuk mengekalkan jantung yang sihat, tulang dan kesihatan keseluruhan."

Omega-3 Asid Lemak 


Tambahan dengan Omega-3 asid lemak semasa kehamilan dan penyusuan boleh memudahkan perkembangan otak kanak-kanak. Terdapat juga beberapa bukti bahawa suplemen dengan Omega-3 asid lemak mungkin membantu untuk mencegah pra eklampsia, osteoprosis menopaus, dan kanser payudara. Tambahan pula, omega-3 asid lemak juga boleh membantu untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Gamma-Linolenik Asid (GLA)

Gamma Linolenik Asid (GLA) dan asid lemak perlu dijumpai terutamanya dalam minyak sayuran seperti minyak borage dan minyak biji bunga matahari. GLA tradisinya digunakan oleh ramai wanita untuk mengekalkan deria kesejahteraan sepanjang kitaran bulanan mereka. GLA bertindak sebagai prekursor untuk pengeluaran prostaglandin PGE1 perlindungan dan menenangkan yang mengawal keseimbangan hormon, mengurangkan senggugut, meringankan ketegangan payudara dan menyokong kesihatan menopaus.

Ostematrix (Kalsium, Vitamin D dan mineral) - 

Kalsium bersama-sama dengan Vitamin D, magnesium, zink, tembaga, mangan dan boron adalah penting untuk pembentukan tulang baru dan untuk mengekalkan kekuatan tulang. Semasa mengandung dan penyusuan permintaan badan anda untuk kalsium adalah lebih besar kerana kedua-dua anda dan bayi anda memerlukannya. Tambahan dengan mineral ini juga meningkatkan perubahan mood dan gejala-gejala lain yang dikaitkan dengan PMS dan simptom menopaus.
Jom lihat testimoni pengguna produk Shaklee di sini .Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com