Suplemen tambahan jenama Shaklee untuk kesihatan wanita


Set Shaklee ini membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan wanita.

"Kombinasi pakej yang mengandungi asid linolenik gama (GLA),asid lemak omega-3, kalsium dan mineral lain untuk mengekalkan jantung yang sihat, tulang dan kesihatan keseluruhan."

Omega-3 Asid Lemak 


Tambahan dengan Omega-3 asid lemak semasa kehamilan dan penyusuan boleh memudahkan perkembangan otak kanak-kanak. Terdapat juga beberapa bukti bahawa suplemen dengan Omega-3 asid lemak mungkin membantu untuk mencegah pra eklampsia, osteoprosis menopaus, dan kanser payudara. Tambahan pula, omega-3 asid lemak juga boleh membantu untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Gamma-Linolenik Asid (GLA)

Gamma Linolenik Asid (GLA) dan asid lemak perlu dijumpai terutamanya dalam minyak sayuran seperti minyak borage dan minyak biji bunga matahari. GLA tradisinya digunakan oleh ramai wanita untuk mengekalkan deria kesejahteraan sepanjang kitaran bulanan mereka. GLA bertindak sebagai prekursor untuk pengeluaran prostaglandin PGE1 perlindungan dan menenangkan yang mengawal keseimbangan hormon, mengurangkan senggugut, meringankan ketegangan payudara dan menyokong kesihatan menopaus.

Ostematrix (Kalsium, Vitamin D dan mineral) - 

Kalsium bersama-sama dengan Vitamin D, magnesium, zink, tembaga, mangan dan boron adalah penting untuk pembentukan tulang baru dan untuk mengekalkan kekuatan tulang. Semasa mengandung dan penyusuan permintaan badan anda untuk kalsium adalah lebih besar kerana kedua-dua anda dan bayi anda memerlukannya. Tambahan dengan mineral ini juga meningkatkan perubahan mood dan gejala-gejala lain yang dikaitkan dengan PMS dan simptom menopaus.
Jom lihat testimoni pengguna produk Shaklee di sini .********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online ShopTERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com