Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Set Slimming Bajet Shaklee




Terus terang cakap, inilah Set Slimming SHAKLEE yang paling LARIS !

Ya, jangan tak percaya, set ini memang bawah RM100 . Bukan trial pack ya tapi ia FULL PACK.

Jika anda rasa nk reward diri sendiri atau orang tersayang anda dengan set yang dibungkus cantik ( hanya di sini saja ) ini , boleh laa sms/whatsapp 019-3443650 untuk order.



Kombinasi LECITHIN dan ALFALFA untuk kurus.


Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak berlebihan dalam badan. Ia perlu dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan. Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin.


[ Lecithin ]

  • Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
  • Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
  • Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
  • Membantu kawal paras triglycerides.
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

Setelah lemak dibakar/ dicairkan, ia perlulah dikeluarkan dari badan, takkan nak simpan je dalam badan. Proses membuang pula haruslah buang sehabis-habisnya, tak nak ada sikit pun tertinggal. Berupaya membuang toksin dan ia boleh dimakan setiap hari tanpa sebarang kesan cirit-birit. 


[ Alfalfa ]
  • Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
  • Membantu membuang angin dalam badan.
  • Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Melegakan sembelit



 Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.












Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Shaklee is No 1 - Leader In Health Supplements


Tahukah anda, Shaklee adalah satu2nya syarikat vitamin dan supplement di dunia yg mempunyai bukti2 clinical yang menyokong keberkesanan dan manfaat untuk semua produknya?

Based on clinical research study conducted at the University of California at Berkeley, which involved more than 1,000 participants with the profile as follows:

- 602 participants tidak pernah mengambil sebarang vitamin & supplement
- 176 pernah menggunakan pelbagai multivitamins and supplements on a daily basis
- 278 participants pernah mengambil pelbagai Shaklee supplements lebih dari 20 tahun

The result concluded that:


- Shaklee supplement users mempunyai kesihatan yg lebih baik daripada yg menggunakan other supplements dan yg tak mengambil supplement langsung.
- Shaklee supplement users kurang risiko mendapat penyakit seperti darah tinggi dan kencing manis.
- Long term users of Shaklee supplements pula menpunyai lower rates of heart disease, inflammatory auto immune disease, diabetes, arthritis, emphysema, dan strokes.

So, daripada banyak2 brand kat pharmacy tu...I sarankan you all memilih Shaklee. Shaklee berkesan (proven by clinical trial) dan bukan semata2 product claim (cthnya syarikat A claim yg produk dia baik untuk penyakit xxx sebab ade org yg dah baik tapi sebenarnya the product is not supported by any research or clinical trials. Clinical trials adalah test yg dijalankan on human [1000-3000 org] in specific time frame and very2 expensive). Product claim without clinical trials banyak dibuat oleh pelbagai syarikat kesihatan di Malaysia. So, pls be smart in choosing your supplement. 

"Changing your brand can change your health!"


Yes! Tahniah pada semua yg telah memilih brand Shaklee sebagai produk kesihatan anda. You are on the right track because you have choose the greatest product and brand !



Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.












Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Kisah Benar : Wanita Dan Suplemen




Perkongsian yang sangat menarik yang dikongsikan oleh Cik Aann . Kisah tentang beliau sendiri yang anti suplemen dan kawannya yang menggalakkan wanita mengambil suplemen atau makanan tambahan ... Semoga perkongsian ini bermanfaat buat semua pembaca ..
________________________________________________________________________________________________

Anti supplement???
Itu lah diri saya suatu ketika dahulu..
Bila mana saya selalu tengok kwn saya setiap hari makan supplement..
Biasalah masa sambung master dulu bergaul dengan ramai kwn2 yg lebih berumur.. n masa dulu dalam kelas im the youngest yg sambung master dulu..
Tapi ade sorang kawan ni.. nampak mudaaaa je.. compare dengan umur dia..mmg org tak percaya..actually dia dh 40s almost nak masuk 50s..masa saya belajar dulu la..skang dh 50 la kot..lama dah tak jumpa kawan ni...

Tapi..Energy dia tak menunjukkan dia seorang yg reaching the age of 50s..
Mmgla nampak wrinkle tu tp.. still mmg kalau teka umur korang mesti salah teka punyelah.

Saya agak close dengan dia since we are in the same class.. selalu hari2 nampak dia makan supplement..
Masa tu saya xtahu pon kepentingan supplement ni..mmg anti giler. Sbb bg saya supplement tu adalah ubat.. bila ubat saya assume ade chemical n bila.ade chemical saya assume mmg boleh rosakkan ginjal. Kolot sungguh time tu!

Bila saya luahkan ape yg saya rasa pasal supplement kat dia.. sbb bg saya..kita dah makan kot..makan sayur..makan buah..tapi bila sy membebel2 tu dia hanya tersenyum je.. then lepas tu barulah dia bersuara.. dia tanya..
You makan sayur2an yg fresh ke yg goreng?
Saya cakap xde maknenyelah kalau yg xdigoreng kan?
You makan cukup x nutrisi yg dicadangkan utk setiap hari mengikut keperluan badan?
Saya jwb..for sure la tak kan..
Tapi makan la jugak drpd xmkn langsung.

Dia cakap..ape yg kita makan sbnrnya belum mencukupi apa yg badan kita perlukan setiap hari. Sebab tu badan kita cpt penat dan lemah. Asal balik keje mesti terbongkang..otak dah xboleh nk fikir dgn baik dah sebab badan dh lemah..otak pon lemah nak berfikir..

No wonder la dia mmg genius.. seriously babe..sumer benda dia tahu..bila masa dia membaca pon sy xtau..ingatan pon kuat..dh tua2 pon ingatan kuat lagi..kalah org muda.. n dia mmg seorg yg fokus..
Katenye bila badan sihat..otak akan lebih cergas..dan akan lebih fokus..
Sebab tu bila bagi anak3 makan mealshake diorg boleh fokus dalam kelas sbb badan dan otak diorg ready utk terima sebarang input.

Dan yg penting.. kwn saya ni pengguna shaklee tegaaaaarr dari zaman dia awal 30an lagi..n dia pon active sports tau even dah tua2 ni.. jangan tak percaya.. percayalah!

Sejak dr tu saya cuba shaklee.. mmg lain sgt b4 n after makan supplement.. kalau xmakan supplement mmg rasa ade bende xkena ngan badan..

Lagi satu katenye..org pompuan lagilah sgt2 wajib ambik supplement.. sbb bila dh kawin..dh ade anak.. nak bg anak tu sihat..mak kena makan makanan yg berzat tggi..bukan makanan yg dh tercemar dgn hasil goreng2 gorengan yg zat dia dh mati.. kalau xmakan supplement.. tggulah..masuk anak ke 3 ke 4.. gigi tu sebatang sebatang luruh.. nak tayang depan laki dengan gigi rongak?
Hahaha.. berani???? Skang tak rasa la.. nak gg rongak dulu ke..atau nk prevent gg dr rongak? Kajian dh byk dh org buat ni.. kalau xcaya jugak.. den xleh kata apa la..

Ok..dah pjg sgt dah ni..

Utk yg xpernah makan supplements..this is the basic supplements yg korang blh cube..

Semoga sihat sentiasa hendaknya!

Jom sihat dgn shaklee!



__________________________________________________________________________________


Rasa tertampar tak bila baca perkongsian ni ? Suplemen atau makanan tambahan sangat penting untuk menampung mana2 nutrisi yg tidak cukup dalam badan kita .. Ya , mmg kita rasa kita dah makan banyak sayur, makan banyak buah-an , tapi adakah kita pasti ia sudah cukup memberi nutrisi yg perlu dalam badan kita ni ? Fikir-fikir kan .... 

Kini, di mana-mana sahaja kita boleh lihat suplemen pelbagai jenama dijual dengan meluas . Tetapi kenapa anda MESTI memilih suplemen jenama Shaklee ? Klik SINI .


Klik SINI untuk entry set kesihatan wanita Shaklee .





Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.











Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Nak Join Biz Shaklee Kena Ada Modal Ke ?





Assalamualaikum ... 

Since ramai yang tanya nak join biz Shaklee ni kena ada modal ke ? ... 

Meh singgah entry ni , boleh tengok soalan2 yang biasa di tanya beserta jawapannya sekali .. 

Kalau nak ikutkan pengalaman saya masa start biz ni awal2 dulu , memang saya takde modal nk buat stok ..( Masa tu masih student lagi ) . Saya hanya daftar keahlian Shaklee yang RM75 tu je la ... 

Ada modal atau tiada modal , dua2 pun dah boleh mulakan biz Shaklee ni ..



Macam dlu masa saya tiada stok kt tangan , kalau ada customer order, saya call Shaklee, buat order dan Shaklee akan poskan .. customer order, call Shaklee ... customer order, call Shaklee ... macam tu lah seterusnya .. 

Kalau balik JB , kalau ada order, blh la lari jap g branch Shaklee jap kt Taman Molek tu .. Belum cite lagi kalau time jalan sesak ... Bungkus barang pun dalam kereta taww.. Lari pulak g pos laju .. Pastu kena tunggu beratur panjang lagi kt pos laju tu.. Penat wokeyy ... huhuhu ..

Dengan bonus Shaklee yg sy dapat, saya buat modal .. Since dh ada stok kat tangan , mesti lah kita suka kan ... sebab blh susun2 stok sendiri , boleh amek gambar stok ...Customer order ,kita pun tak risau dah sebab stok kt tangan ada.. Kita boleh bungkus barang sendiri .. Bungkus cantik2 ..dengan penuh kasih sayang giteeww.. Kita pn blh bg free gift kt customer2 kita kan .. Senang cakap , kita akan rasa puas bila ada stok kat tangan. Bila dah pos, kita pun rasa lega .. kita pun taw barang dh sampai mana ... Tinggal tunggu customer bagitahu dh dpt barang je ...



Jadi pada anda yang sedang baca entry ni , kalau berminat nak dapatkan vitamin Shaklee, blh lah dapatkan daripada saya ya .. Pengeposan dibuat ke seluruh Malaysia. Hari ni bayar, esok saya terus pos dengan lajunya .. Aicehhh .. Pasal harga, saya mmg offer harga kasih sayang ... Suka x ? hiihhi :) 



Nak daftar keahlian Shaklee pun blh .. Tak de masalah .. Nak daftar bukan susah mana pun.. Senang ja sekarang ni... Klik klik masukkan details diri , siap terus dpt ID Shaklee .. RM75 ja pun, seumur hidup pulak tu .. Nak ?





Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk .










Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

Promo July 2014 - VIVIX BUY 6 FREE 1



Berita baik untuk penggemar Vivix Shaklee dan juga pada yang baru nak mencuba Vivix Shaklee . Bulan ni ada PROMOSI HEBAT untuk Vivix .

Jika anda beli 6 botol Vivix , anda akan peroleh :

- percuma 1 botol Vivix berjumlah RM475
- percuma keahlian Shaklee berjumlah RM65
- percuma postage berjumlah RM10
- pulangan wang tunai berjumlah RM230++ 

Waahhhh , serius banyak nih boleh jimat .. Ruginyaaaaa kalau anda tengok je , tak beli2 .. 


Kalau anda nak beli 1 botol atau 2 botol dengan harga promo , boleh je roger saya .. saya bagi harga meletopss . Hanya dari 1 July - 30 July 2014 ini sahaja ye sayang2 ....


Nak tahu kelebihan Vivix Shaklee nih ? Klik sini ... 


Lihat testimoni-testimoni pengguna Shaklee di sini ...



Jom hadiahkan vivix utk org yg tersayang.. untuk ibu bapa anda.. kembalikan senyuman di wajah mereka ..




Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .








Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."