Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Nak Join Biz Shaklee Kena Ada Modal Ke ?





Assalamualaikum ... 

Since ramai yang tanya nak join biz Shaklee ni kena ada modal ke ? ... 

Meh singgah entry ni , boleh tengok soalan2 yang biasa di tanya beserta jawapannya sekali .. 

Kalau nak ikutkan pengalaman saya masa start biz ni awal2 dulu , memang saya takde modal nk buat stok ..( Masa tu masih student lagi ) . Saya hanya daftar keahlian Shaklee yang RM75 tu je la ... 

Ada modal atau tiada modal , dua2 pun dah boleh mulakan biz Shaklee ni ..



Macam dlu masa saya tiada stok kt tangan , kalau ada customer order, saya call Shaklee, buat order dan Shaklee akan poskan .. customer order, call Shaklee ... customer order, call Shaklee ... macam tu lah seterusnya .. 

Kalau balik JB , kalau ada order, blh la lari jap g branch Shaklee jap kt Taman Molek tu .. Belum cite lagi kalau time jalan sesak ... Bungkus barang pun dalam kereta taww.. Lari pulak g pos laju .. Pastu kena tunggu beratur panjang lagi kt pos laju tu.. Penat wokeyy ... huhuhu ..

Dengan bonus Shaklee yg sy dapat, saya buat modal .. Since dh ada stok kat tangan , mesti lah kita suka kan ... sebab blh susun2 stok sendiri , boleh amek gambar stok ...Customer order ,kita pun tak risau dah sebab stok kt tangan ada.. Kita boleh bungkus barang sendiri .. Bungkus cantik2 ..dengan penuh kasih sayang giteeww.. Kita pn blh bg free gift kt customer2 kita kan .. Senang cakap , kita akan rasa puas bila ada stok kat tangan. Bila dah pos, kita pun rasa lega .. kita pun taw barang dh sampai mana ... Tinggal tunggu customer bagitahu dh dpt barang je ...



Jadi pada anda yang sedang baca entry ni , kalau berminat nak dapatkan vitamin Shaklee, blh lah dapatkan daripada saya ya .. Pengeposan dibuat ke seluruh Malaysia. Hari ni bayar, esok saya terus pos dengan lajunya .. Aicehhh .. Pasal harga, saya mmg offer harga kasih sayang ... Suka x ? hiihhi :) 



Nak daftar keahlian Shaklee pun blh .. Tak de masalah .. Nak daftar bukan susah mana pun.. Senang ja sekarang ni... Klik klik masukkan details diri , siap terus dpt ID Shaklee .. RM75 ja pun, seumur hidup pulak tu .. Nak ?





Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk .










Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png