8 July 2014

Promo July 2014 - VIVIX BUY 6 FREE 1Berita baik untuk penggemar Vivix Shaklee dan juga pada yang baru nak mencuba Vivix Shaklee . Bulan ni ada PROMOSI HEBAT untuk Vivix .

Jika anda beli 6 botol Vivix , anda akan peroleh :

- percuma 1 botol Vivix berjumlah RM475
- percuma keahlian Shaklee berjumlah RM65
- percuma postage berjumlah RM10
- pulangan wang tunai berjumlah RM230++ 

Waahhhh , serius banyak nih boleh jimat .. Ruginyaaaaa kalau anda tengok je , tak beli2 .. 


Kalau anda nak beli 1 botol atau 2 botol dengan harga promo , boleh je roger saya .. saya bagi harga meletopss . Hanya dari 1 July - 30 July 2014 ini sahaja ye sayang2 ....


Nak tahu kelebihan Vivix Shaklee nih ? Klik sini ... 


Lihat testimoni-testimoni pengguna Shaklee di sini ...Jom hadiahkan vivix utk org yg tersayang.. untuk ibu bapa anda.. kembalikan senyuman di wajah mereka ..
Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan proses mendaftarkan keahlian Shaklee anda .
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com