2 August 2014

Apa Itu PHYTOCOL-ST Shaklee ?

PHYTOCOL-ST SHAKLEE

Apa itu Phytocol-ST Shaklee ?

Phytocol-ST Shaklee adalah formula proprietari yang membekalkan 2,000 mg Fitosterol setiap hari.

Apa itu Fitosterol ?

Fitosterol (dirujuk sebagai sterol dan stanol tumbuhan) ditemui dalam membran sel tumbuh-tumbuhan. Ia juga boleh ditemui dalam kuantiti yang kecil dalam pelbagai tumbuhan, buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin. Dianggarkan 200-400 mg sterol tumbuhan dan lebih kurang 50mg stanol tumbuhan kita makan setiap hari.
Bagaimana pengambilan tablet ini dapat membantu kesihatan saya ?

Institut Kesihatan Kebangsaan Amerika (NIH) mengesyorkan pengambilan 2,000 mg Fitosterol setiap hari, bersama-sama diet rendah lemak tepu dan rendah kolesterol disamping tinggi serat larut, bersenam dan penurunan berat badan.
Bilakah masa yang sesuai untuk saya mengambil Phytocol-ST Shaklee ?

Untuk hasil yang terbaik, ambil produk yang disyorkan iaitu 2 tablet 2 kali sehari dengan makanan.

Bolehkah saya mengambil Phytocol-ST Shaklee dan OmegaGuard Shaklee pada masa yang sama ?

Ya. Anda juga boleh mengambil CoQ Health Plus Shaklee yang boleh mengoptimumkan manfaat Phytocol-ST Shaklee.Adakah produk ini sesuai untuk mereka yang mempunyai paras kolesterol tinggi sahaja ?

Phytocol-ST Shaklee dapat membantu mengawal paras kolesterol dalam tubuh. Oleh yang demikian, ia disarankan kepada sesiapa sahaja yang ingin menjaga kesihatan mereka.

Adakah Phytocol-ST Shaklee bebas gluten?

Ya.

**********************************************************************************************************************************

PILIHAN DI TANGAN ANDA 

Untuk memperolehi 2,000 mg Fitosterol, pertimbangkan dahulu makanan yang anda perlu ambil setiap hari iaitu :


atau lebih mudah dengan Phytocol-ST Shaklee ************************************************************************************************************************************

Jadi bertindaklah hari ini secara semulajadi dengan Shaklee ! : )

Terbukti secara klinikal dengan mengambil 2,000 mg fitosterol setiap hari dapat mengurangkan 10-15 %  LDL kolesterol

Testimoni Phytocol-ST Shaklee 

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com