31 August 2014

Dua Promo Shaklee Dalam Bulan September 2014 ???


Haaa, masa dapat SMS dari Shaklee pasal promo ni , terkejut jugak. Ingatkan promo Collagen Powder BUY 6 FREE 1 saja rupanya ada jugak promo utk Meal Shakes . Tapi promo Meal Shakes BUY 3 FREE 1 !!! Ini memang menarik . 

Siapa yang bijak pasti rebut dua2 promo bulan ni :


  • Collagen Powder Shaklee BUY 6 FREE 1 
  • Meal Shakes BUY 3 FREE 1 - Bulan ni anda boleh beli promo Meal Shakes sambil menderma. Untuk info lanjut , klik sini . Lihat kebaikan Meal Shakes di sini .

Nanti next entry, Kak Long cerita pasal dua2 produk ni .  Dan apa untungnya beli time promo ni . Stay tuned ! : )

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 
Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com