14 August 2014

Natural Beauty Booster Shaklee


Assalamualaikum semua pembaca blog Kak Long .. Kak Long nk tanya ni, siapa kawan2 Kak Long kt sini dah give up dengan berhabisan duit utk produk komestik tapi hasil tetap mengecewakan ?? Ada x ??

Rasa parut2 mencacatkan penampilan ? Kulit tetapi masih berminyak ?? Jerawat tetap bermaharajalela sana sini ?? Dan ini semua menyebabkan anda hilang keyakinan diri ??

Meh Kak Long nak bantu suggestkan pada kawan2 Kak Long yg ada masalah seperti di atas . Kak Long cadangkan kawan2 Kak Long , redakan masalah2 tu dengan Set " NATURAL BEAUTY BOOSTER " dari Shaklee ni . Set ni mmg macam ni (Y) (Y) (Y) , baik punyaa .

Dipendekkan cerita , fungsi :

B Complex - mengekalkan tona kulit yg sihat ( lagi kita terdedah matahari , lg perlukan B Complex ni )

Vitamin C - melindungi dan membaiki kulit , kecutkan jerawat

Vitamin E - anti-penuaan , memudarkan parut , kurangkan kulit berminyak

ESP - gantikan set kulit yg sudah mati , membaiki semula struktur kulit , mencerahkan kulit

Pesanan Kak Long , kalau nak best result, amek 1 set ni .


Nak tengok testimoni ? Naah, jom cuci mata k ! ; )Hubungi Kak Long untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com