18 August 2014

SHAKLEE EFFECT

CUBA TEKA UMUR WANITA INI .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.[ SHAKLEE EFFECTS ] - Semuanya dengan izin Allah .


81 tahun FREE from Any sakit2.. ")


She been with Shaklee for 54 years, her organization are 90% of US SID..


Kisahnya menginspirasi saya, dari hotel lagi saya usha dia.. Biasanya wanita seusia beliau di Malaysia mungkin sudah tiada lagi, jika ada hidup dengan menanggung sakit yang pelbagai, pasif.. Mungkib terlantar di rumah..tetapi tidak beliau yang sangat aktif..sentiasa mencari ruang untuk menambah nilai dalam kehidupan orang lain.. Saya salute dengan kesungguhan beliau..


Single mom, yg terpaksa mencari nafkah membesarkan 2 anaknya dan bertemu Shaklee adalah rahmat dalam hidupnya... ") hope to see you again nanny!
Hubungi Kak Long untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.
Zailatul AkmalShaklee Independent Distributor [ID No : 882322]SMS / WHATSAPP 019 344 3650 Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com