Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Terima Kasih Omega Guard Shaklee !



Siapa antara anda yg makan Omega Guard Shaklee setiap hari ? Kalau ada uolls yg makan ni setiap hari , blh lah geng dengan Kak Long . 

Kak Long memang tak boleh miss makan Omega Guard sebab ada kenangan manis dgn Omega Guard ni.. Nak taw x apa kenangan manis Kak Long tu?

Kisahnya macam ni, Kak Long amek Omega Guard suka2 je sebab Kak Long jenis kuat makan.. So amek la Omega Guard ni utk kesihatan jantung dan kolesterol walaupun Kak Long sihat takde masalah sakit jantung.. Alhamdulillah ... tapi org kata time sihat ni lah kena jaga.. Mencegah adalah lebih baik dr berubat .

Bila dah start makan Omega Guard , satu hari tu pegi timbang berat .. Saje suka2.. Terkejut tgk berat turun 8 KG .. ( Kak Long ni pun takyah lah terkejut sangatkan , mmg dah salah satu kelebihan Omega Guard adalah utk pecah / bakar lemak ) Padahal baru botol pertama atau kedua macam tu .. Terkejut sbb tgk saiz badan sama je pun.. Inci tak berkurang.. Hehehe .

Kak long teruskan makan Omega Guard ni. Sebab mmg niat asal nk makan utk kesihatan.. Sejak makan omega , mmg ramai tegur Kak Long dah kurus .. Masuk botol ketiga atau keempat tu , kak long perasan banyak sgt baju Kak Long longgar2.. Seluar dah banyak longgar.. Memang pakai kalau jalan asyik nak terlondeh.. Kak Long try la baju lama2 yg xmuat dlu kan skrg dh boleh pakai balik... Huhu happynye Kak Long .. Tgk inci banyak sgt kurang . Tak sangka dpt bonus kuruskan badan, Walaupun Kak Long tak jaga makan n xbersenam .. Kalaulah Kak Long bersenam dan jaga makan sure boleh turun kilo lg banyak..

Sejak tu Kak Long mmg excited kalau ada customer tanya pasal set slimming.. Senang nak consult customer pasal set slimming bila diri sndiri dh ada pengalaman kan...Alhamdulillah.. Skrg ni mmg happy sebab bukan Kak Long je dpt turun berat , ramai lagi customer2 kesayangan Kak Long dah berjaya turun berat dengan Shaklee .. Thank you Omega Guard Shaklee !! Thank you Shaklee !! <3 






---> Updated 22 August 2014 ( Kak Long lupa tulis pasal BMI Kak Long )

Sebelum Kak Long start makan Omega Guard , BMI Kak Long hampir 26 .. Memang overweight.. Masa tu mmg rasa padanla dengan muka , Kak Long kan jenis kuat makan , malas nak bersenam pulak tu .. So jangan nk bermimpi la nk dapatkan BMI normal kan...

Tapi sejak makan Omega Guard , BMI Kak Long jadi
22.5 .. Normal !!! Ya Allah .. terus terang ckp , kak long mmg tak bersenam pn masa tu.. Makan mmg tak jaga langsung ... Tapi Omega Guard ni kalau bab bakar lemak mmg UMPHHH ! Maknanya Omega Guard ni bakar n pecah lemak2 Kak Long time Kak Long buat kerja seharian .. Time Kak Long pergi kelas ke , buat kerja rumah ke , basuh pinggan ke , keluar jalan2 shopping ke , sapu rumah ke , kemas bilik ke dan mcm2 lagi lah.



*** Ingin Kak Long ingatkan yang kesan pada setiap orang adalah berbeza . Ada yang tahap keberkesanannya cepat dan ada jugak yang lambat. Cepat atau lambat atau berapa banyak kilogram turun tu bukan lah perkara utama, yang penting biar turun berat badan dengan cara yang selamat dan berkesan dan semestinya semulajadi dengan Shaklee dan BMI kita normal . Jangan biar overweight . Kalau overweight, kena berjaga-jagalah. ***



Hubungi Kak Long untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.












Zailatul Akmal



Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]



SMS / WHATSAPP 019 344 3650 







Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png