13 September 2014

Membeli Meal Shakes Sambil Menderma ( Promosi September 2014 - Meal Shakes BUY 3 FREE 1 )


Membeli sambil BERAMAL ??

Ya itu lah peluang untuk kita beramal semasa promo Meal Shakes bulan ni.

Dengan setiap pembelian 3 Meal Shakes dalam 1 resit yang sama, makanya anda akan dapat 1 lagi Meal Shakes percuma dan 10% dari hasil jualan, akan disalurkan ke 2000 rumah kanak2 istimewa. Semestinya anda dan kanak-kanak itu sangat bertuah ? :)

Ini lebih MENARIK bukan ? Anda boleh membeli sambil menderma . Alhamdulillah . 
Semakin banyak kita memberi , semakin banyak pulangan yang kita akan dapat nanti ..

Antara hikmah derma ialah :


 • melembutkan hati. Jika hati sudah lembut, mudah untuk seseorang memaafkan orang dan mudah memohon maghfirah selepas melakukan kesalahan, sama ada kecil atau besar.
 • seseorang apabila menderma dan orang yang menerima derma pula seseorang yang betul-betul memerlukan bantuan insya-Allah, penerima derma itu pasti berdoa supaya penderma dikurniakan rezeki dan keampunan Allah.

Kesan berganda itu disebutkan dalam al-Quran, seperti ayat 261 dan ayat 265 Surah Al-Baqarah: “Perumpamaan orang yang menginfakkan hartanya di jalan Allah seperti sebutir biji yang menumbuhkan tujuh tangkai, pada setiap tangkai ada seratus biji.”Siapa lagi belum beli set Meal Shakes Buy 3 Free 1 ni ? Jom sama-sama jana saham akhirat.


Lihat kebaikan Meal Shakes dan sebahagian testimoni di sini .

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 
Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

3 comments:

 1. Bagus promosi sebegini kerana dapat membantu insan memerlukan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alhamdulillah .. itu yg kita mahukan .. Membantu mereka yg memerlukan .. : )

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com