Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Meal Shakes ( Sudah 6 tahun Faiz Setia Dengan Meal Shakes ) - #ShakleeEffect #6


"[Faiz..selepas 6 tahun setia consume Mealshakes]

Faiz sejak dari umur 2tahun sampai sekarang umur dia dah 8tahun mesti minum segelas susu+mealshakes SETIAP HARI.. ..Kesannya:kulit dia cantik sangat, tu tak masuk bonus kesihatan yang lain. Alhamdulillah.

Ingat yer,kesan makan suplemen, bukan sekelip mata..macam anak membesar..tak membesar sekelip mata....Kalau anda betul konsisten makan makanan tambahan, cuba tengok kesan selepas 3-4bulan ataupun selepas 1-2tahun. cuba tengok apa yang dah berubah kat diri anda atau insan tersayang anda yang makan suplemen.....

Jadi kalau ambil makanan tambahan ni,rahsianya kena disiplin, konsisten,istiqamah dan sabar.... sesungguhnya yang baik itu datang dariNya.. kita usaha dan berdoa.

Fakta yang anda perlu tahu
>>mealshakes kaya dgn protin yg membentuk dan memulih sel2 kulit
>>mealshakes mengandungi vitamin penting A, C, E, selenium, Zinc
>>mealshakes lengkap dengan vitamn B, zat besi, copper utk membina sel darah merah yg sihat seterusnya menjadikan kulit glowing
>>mealshakes tinggi kandungan serat utk kesihatan usus seterusnya memudahkan penyerapan zat2 nutrien2

sekian info sharing hari ini..moga bermanfaat..

feel free to like & share
luahan hati mamafaiz"


_____________________________________________________________________________________


Berita baik buat anda di luar sana ,  bulan ni anda boleh membeli Meal Shakes sambil menderma .  : ) Nak tahu info lanjut , klik sini .



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png