Scha Al-Yahya pengguna Shaklee jugak ?




Salam sihat dan ceria pada semua pembaca blog ini ;)


Siapa ada tengok Pureen Chak Chak Scha & Awal tadi ? Ada perasan tak botol apa atas meja tu ? Hahaha . Scha pun ambil Alfafa Shaklee untuk menyusu baby Scha.

Bukan Scha seorang je artis yg consume Shaklee , ramai lagi artis yg ambil Shaklee dalam diam2 , ada jugak yg sudi berkongsi apa mereka consume time hamil , berpantang dan menyusu kan baby serta untuk kecantikan dan kesihatan mereka.



Produk bagus memang ramai cari . Shaklee tak yah gaduh nak lantik duta . Produk Shaklee yg cerita sendiri . 



Siapa yg amek dan masih menggunakan Shaklee , anda dah buat pilihan yg sangat bijak . !


Anda boleh klik entry-entry berkaitan alfafa di sini :


********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

CPUV #4 - Zurich Insurance Contest


Assalamualaikum semua pembaca blog Kak Long . 

Bulan ni memang bulan rezeki untuk Kak Long . Hari ini masuk lagi CPUV iaitu Zurich Insurance Contest .

Masuk yang ini , ada 13 campaign termasuklah campaign yang berganda2 tengah berjoget2 di blog Kak Long yang serba hijau dan putih ini .

Walauuuuuupunnnn...... hakikatnya ,yang selalu keluar berjoget2 iaitu si iklan Churp2 kan. Oh ya ... dalam campaign berganda2 tu, Kak Long tengok earning jalan setiap 1 campaign tu. Setakat ini adalah dalam 4 , 5 kupang setiap campaign tu . Syukur , ada daripada takde kan . Walaupun katanya ada masalah teknikal oleh rakan blogger lain, harap pihak Nuffnang cepat2 betulkan masalah ini supaya kami semua tak pening kepala . Ye dak ? Hohoho .

Jemput selalu2 lah singgah blog Kak Long ni ya. walaupun banyak cerita pasal produk Shaklee, namun sangat tak rugi untuk anda baca sebab banyak ilmu baru tentang kesihatan dan kecantikan yang Kak Long kongsikan kat sini . Betul kan ?

Okay , jumpa lagi next entry . ;) 


Cerita CPUV lagi - CPUV #3 ( LAMIDO Digital Campaign )



Salam sihat dan salam berjaya pada semua pembaca blog Kak Long...

Pagi2 ini saje check NUFFNANG ,  tengok seketul lagi CPUV masuk . "LAMIDO Digital Campaign".  Alhamdulillah. Jujur Kak Long cakap selama berblog sebelum ini, tak pernah ambik tahu pun pasal CPUV ni . Selama ini tengok je CPUV masuk tanpa faham apa2 pun ..  hahaha :P  kantoi ..

Lepas tu , sejak 2-3 bulan ni, Kak Long selalu baca yang ramai nak dapatkan CPUV . Selalu up sana sini pasal CPUV. Sejak tu , baru la Kak Long tahu kepentingan CPUV ni . Kak Long tanya blogger otai Shida , Kak Long baca apa maksud CPUV kat blog Shida, baru lah faham . Hahah. Sejak tu , setiap kali CPUV berketul2 masuk, baru lah excited ! Kalau tak sebelum ni , fefeeling tu non hadooo ..

Baru-baru ini Kak Long ada up entry pasal CPUV yg Kak Long dapat beberapa hari lepas. Singgah sini ya. 

Ada sorg blogger tinggalkan komen , beritahu Kak Long macam ni :



Sebelum ini , memang Kak Long ada tanya blogger-blogger lain jugak . Semua jawab kalau ada iklan yang sama double tu kira 2 . bukan 1 .. Kalau ada triple , kira 3 , bukan 1 .. So kefahaman Kak Long pun seperti mereka bagitahu la kan .  Tapi mengikut apa yang Cik Balqis ini beritahu, Nuffnang ada masalah teknikal sekarang. Tak de CPUV double triple berganda-ganda ni pun . Nak tahu lebih lanjut, singgah lah ke entry Cik Balqis ni ya . TQ Cik Balqis ;) 


**Updated**

Blogger otai Shida ada tinggalkan komen kt entry ni . 




Tu dia, Shida ada pengalaman dpt earning utk utk dua2 iklan yg double . dah credit & Nuffnang tak potong pun . Mungkin macam Shida cakap , bergantung juga kot . kan kan ? Terima kasih Shida atas penjelasan anda. : )


Seronok rasa dapat ilmu baru kali ni . Apa pula kata anda ?


Pembaca yang selalu singgah blog Kak Long ini, kalau ada nampak iklan rancak menari-nari , klik-klik taw . Tinggalkan jejak anda jugak . Semoga kalian bertambah-tambah murah rezeki . Amin amin amin .




CPUV #2


Alhamdulillah , dapat lagi 2 ketul CPUV . "SME Micro Finance" .. Masuk ni , dah 62 ketul campaign yang Kak Long dapat. Terima kasih En.Nuffnang .. 

Rakan2, ringankan jari anda klik iklan2 yang masih On Going ni taw. Ada 9 campaign yg masih jalan ... Heee ! :)  Terima kasih , semoga makin murah rezeki ;)  


CPUV #1



Assalamualaikum semua ... 


Ni 1st time Kak Long nak cerita pasal CPUV kt blog Kak Long ni ha.... Sekarang ada 6 campaign tengah "On Going" . 



Kalau anda singgah sini, jangan lupa klik2 iklan ni taww. Kak Long doa kan moga kalian murah rezeki . Amin ! :)  TQ .. 







Blogger Area Mega Give Away


Klik banner untuk join GIVEAWAY ini . Excited tengok hadiah-hadiahnya ! : D



*** Dah buat semua syarat-syarat yang ditetapkan kecuali follow Twitter. Kak Long takde twitter. Harap diterima ye, admin n sponsor ; )

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com