Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Cerita CPUV lagi - CPUV #3 ( LAMIDO Digital Campaign )



Salam sihat dan salam berjaya pada semua pembaca blog Kak Long...

Pagi2 ini saje check NUFFNANG ,  tengok seketul lagi CPUV masuk . "LAMIDO Digital Campaign".  Alhamdulillah. Jujur Kak Long cakap selama berblog sebelum ini, tak pernah ambik tahu pun pasal CPUV ni . Selama ini tengok je CPUV masuk tanpa faham apa2 pun ..  hahaha :P  kantoi ..

Lepas tu , sejak 2-3 bulan ni, Kak Long selalu baca yang ramai nak dapatkan CPUV . Selalu up sana sini pasal CPUV. Sejak tu , baru la Kak Long tahu kepentingan CPUV ni . Kak Long tanya blogger otai Shida , Kak Long baca apa maksud CPUV kat blog Shida, baru lah faham . Hahah. Sejak tu , setiap kali CPUV berketul2 masuk, baru lah excited ! Kalau tak sebelum ni , fefeeling tu non hadooo ..

Baru-baru ini Kak Long ada up entry pasal CPUV yg Kak Long dapat beberapa hari lepas. Singgah sini ya. 

Ada sorg blogger tinggalkan komen , beritahu Kak Long macam ni :



Sebelum ini , memang Kak Long ada tanya blogger-blogger lain jugak . Semua jawab kalau ada iklan yang sama double tu kira 2 . bukan 1 .. Kalau ada triple , kira 3 , bukan 1 .. So kefahaman Kak Long pun seperti mereka bagitahu la kan .  Tapi mengikut apa yang Cik Balqis ini beritahu, Nuffnang ada masalah teknikal sekarang. Tak de CPUV double triple berganda-ganda ni pun . Nak tahu lebih lanjut, singgah lah ke entry Cik Balqis ni ya . TQ Cik Balqis ;) 


**Updated**

Blogger otai Shida ada tinggalkan komen kt entry ni . 




Tu dia, Shida ada pengalaman dpt earning utk utk dua2 iklan yg double . dah credit & Nuffnang tak potong pun . Mungkin macam Shida cakap , bergantung juga kot . kan kan ? Terima kasih Shida atas penjelasan anda. : )


Seronok rasa dapat ilmu baru kali ni . Apa pula kata anda ?


Pembaca yang selalu singgah blog Kak Long ini, kalau ada nampak iklan rancak menari-nari , klik-klik taw . Tinggalkan jejak anda jugak . Semoga kalian bertambah-tambah murah rezeki . Amin amin amin .




5 comments:

  1. Replies
    1. harap lama la iklan ni tertepek kt blog ni .. huhuu

      Delete
  2. yg mmg cpuv double mmg double zzela..sbbnye..kan..ade satu iklan RWG - Ice Age Adventure ni mmg ade double or triple sbb promoted content dia dr pelbagai blogger pilihan tp 1 nama iklan sahaja :) tp mcm sblm ni ida dpt double tp dua2 earn jln dgn elok and credit juga xde lak nuffnang potong ke ape kan..mybe bergantung kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ida explain : D Nanti org print screen komen ni update kt entry ni . biar ramai jelas. yeahh :)

      Delete
  3. Banyak tu yang on going... Tahniah k ^_^

    ReplyDelete

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png