Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

PROMOSI OKTOBER 2014 - ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE ( ESP ) BUY 6 FREE 1




  • Bulan Oktober Bulan Promo ESP 
  • Bulan yang paling seronok boleh minum dan mandi ESP
  • Bulan paling lumayan Beli 6 bawak balik 7
  • Bulan paling jimat duit poket . JIMAT hampir RM260 !

Tragedi Oktober sungguh !! Siapa tak suka ?? :D




October Special Offer - ESP SHAKLEE BUY 6 FREE 1

  • Tenaga Segera yang berpanjangan
  • Dapat menahan rasa lapar sekaligus
  • Meratakan tona kulit wajah
  • Mencantikkan & menganjalkan kulit
  • Sesuai utk ibu mengandung , berpantang dan menyusukan anak utk badan lebih sihat dan bertenaga sekaligus bertindak sebagai "milkbooster"

Kalau anda berminat nak order ESP 1 sahaja dengan harga promo pun takde masalah ye .. Hanya bulan ni sahaja boleh dapat harga jatuh tergolek2 ni.. . Jadi jangan lepaskan peluang .


Healthy choice for the whole family .

Anda rasa ada masalah kulit muka kusam , xberseri, xbermaya, badan letih2 dan xbertenaga.. Energizing Soy protein (ESP ) sangat membantu. Ramai yg berpuas hati dgn hasil menggunakan ESP secara konsisten..


A
ntara keistimewaan ESP Shaklee :
  • membantu menghilangkan jeragat dan parut termasuk parut jerawat
  • membantu melancarkan penyusuan susu ibu
  • membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
  • membantu badan ibu menghasilkan susu yg lebih pekat dan sekaligus menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
  • menganjalkan kulit
  • cepat kenyang & membantu dalam pengurusan berar badan 
  • memberi tenaga berpanjangan
  • meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh
  • membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • utk masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yg sihat
  • membantu masalah gastrik
  • mengurangkan paras kolesterol
  • mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat 
  • menghalang pembentukan batu karang
  • menghalang sel tidak normal membiak menjadi sel kanser
  • mengekalkan tenaga berjam lamanya
  • membina sel kulit, otot, hormon yg seimbang, menyokong sistem imun badan
  • menyokong kesihatan jantung & prostat


ESP Shaklee minuman protein yang berkhasiat . Nak tahu apa kelebihan dan kebaikan protein ni ? Klik sini .


TAHUKAH ANDA ???


Dengan pembelian ESP Shaklee BUY 6 FREE 1 ini , anda layak dapat :



  • FREE 1 ESP Shaklee - 850 gram (RM150)
  • Pendaftaran Ahli Shaklee secara percuma (RM65)
  • PULANGAN WANG berjumlah RM30++ 


Nampak tak, banyak sangat PENJIMATAN yang anda boleh dapat dari situ , iaitu berjumlah hampir RM260 !! Ruginyaaaa kalau anda lepaskan peluang promosi dari Shaklee ni tau x ...





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


2 comments:

  1. Assalamualaikum sis.. Rara singgah sini sambil baca entri..
    Jemput singgah blog rara http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/

    Btw, lagu kat blog rara tu lagu Aitakute Aitakute by Kana Nishino ;) ^__^

    ReplyDelete

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png