Scha Al-Yahya pengguna Shaklee jugak ?




Salam sihat dan ceria pada semua pembaca blog ini ;)


Siapa ada tengok Pureen Chak Chak Scha & Awal tadi ? Ada perasan tak botol apa atas meja tu ? Hahaha . Scha pun ambil Alfafa Shaklee untuk menyusu baby Scha.

Bukan Scha seorang je artis yg consume Shaklee , ramai lagi artis yg ambil Shaklee dalam diam2 , ada jugak yg sudi berkongsi apa mereka consume time hamil , berpantang dan menyusu kan baby serta untuk kecantikan dan kesihatan mereka.



Produk bagus memang ramai cari . Shaklee tak yah gaduh nak lantik duta . Produk Shaklee yg cerita sendiri . 



Siapa yg amek dan masih menggunakan Shaklee , anda dah buat pilihan yg sangat bijak . !


Anda boleh klik entry-entry berkaitan alfafa di sini :



********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

  1. wow scha pun guna jugak..
    shaklee memang femes kan.. hihi..

    menabung nuff2 d sini.. :)

    ReplyDelete
  2. Inilah bukti ia produk yang hebat ^_^

    ReplyDelete

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com