Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Scha Al-Yahya pengguna Shaklee jugak ?




Salam sihat dan ceria pada semua pembaca blog ini ;)


Siapa ada tengok Pureen Chak Chak Scha & Awal tadi ? Ada perasan tak botol apa atas meja tu ? Hahaha . Scha pun ambil Alfafa Shaklee untuk menyusu baby Scha.

Bukan Scha seorang je artis yg consume Shaklee , ramai lagi artis yg ambil Shaklee dalam diam2 , ada jugak yg sudi berkongsi apa mereka consume time hamil , berpantang dan menyusu kan baby serta untuk kecantikan dan kesihatan mereka.



Produk bagus memang ramai cari . Shaklee tak yah gaduh nak lantik duta . Produk Shaklee yg cerita sendiri . 



Siapa yg amek dan masih menggunakan Shaklee , anda dah buat pilihan yg sangat bijak . !


Anda boleh klik entry-entry berkaitan alfafa di sini :




Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

  1. wow scha pun guna jugak..
    shaklee memang femes kan.. hihi..

    menabung nuff2 d sini.. :)

    ReplyDelete
  2. Inilah bukti ia produk yang hebat ^_^

    ReplyDelete