Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Ini Semua Kerana Collagen Powder Shaklee ! #ShakleeEffect #10






Assamualaikum & Hi !

Malam hari tu, tengah syok2 Zai buat kerja Shaklee, dpt Whatsapp dr regular customer Zai , yang memang selalu repeat order dr Zai since bulan 6 hari tu. Kakak ni tunjuk screenshot Whatsapp, ada org Whatsapp kakak ni tanya apa rahsia tengok kulit kakak cantik sangat ?

Paling best ramai ingat kakak ni umur 27-29 tahun , sedangkan angka sebenar 37 tahun ! (Oh ya , hari ni 17 Nov , genap kakak ni umur 37 tahun ya. Kalau kakak cantik baca post ni , Zai nak ambil kesempatan ni nak wish kakak , HAPPY BIRTHDAY !! : ) )

Apa rahsia kakak ni ? Tak lain tak bukan , Collagen Powder ! Masa kakak ni share SHAKLEE EFFECT ni, baru kotak ke-2 . Malam tu jugak kakak ni order lagi Collagen Powder utk kotak ke-3. See, repeat order lagi.



KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
---------------------------------------------------------------------------------


1)Merupakan supplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

2) Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

3) Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.


ANTARA KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
-----------------------------------------------------------------------------------------

1) Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma

2) Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit

3) Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat

4) Mengembalikan keanjalan










Selain Collagen Powder, kakak ni juga consume :
  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Omega Guard
  • Alfafa
  • Herb Lax


Sebelum ni kakak ni pernah share Shaklee Effect yang beliau sendiri perolehi, berjaya turunkan berat badan dengan set slimming Shaklee . Boleh tengok kat sini .

Boleh juga lihat testimoni-testimoni Collagen Powder yang lain di sini .





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png