25 December 2014

Promosi Disember 2014 Akan Berakhir Tidak Lama Lagi


Assalamualaikum & Hi ! 

Zai nak maklumkan tinggal 6 hari sahaja lagi sebelum promosi HEBAT bulan ini TAMAT. Tiga-tiga produk promosi HEBAT tersebut adalah :


COLLAGEN POWDER  <-- KLIK untuk lihat kebaikan produk dan testimoni

  • BELI 3 PERCUMA 1 + PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE + PULANGAN WANG TUNAI ( Bulan Depan ) + PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

VITAMIN E <-- KLIK untuk lihat kebaikan produk dan testimoni

  • BELI 6 PERCUMA 1 + PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE + PULANGAN WANG TUNAI ( Bulan Depan ) + PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE
  • BELI 2 DISKAUN 5%

VITAMIN C 
<-- KLIK untuk lihat kebaikan produk dan testimoni

  • BELI 6 PERCUMA 1
  • BELI 2 DISKAUN 5%

Dapatkan ketiga2 produk tersebut dengan harga promo segera . Dan untuk tahun depan , Collagen Powder akan tiada stok utk setahun ya. Tahun depan nanti jangan tanya lagi ya Collagen Powder ada stok ke tak. Zai sendiri pun dah borong utk diri Zai jugak siap2 . Hihi . Jom buat stok Collagen Powder utk diri sendiri siap2 . Siapa yang belum try Collagen Shaklee baik try , serius mmg SUPERB hasilnya ! Sebab tu banyak testimonial yang dikongsikan oleh pengguna2 Collagen Powder Shaklee ni taw.


Berminat ? Whatsapp " SAYA NAK ORDER PROMO COLLAGEN POWDER , VITAMIN E DAN VITAMIN C " ke 019-3443650 sekarang .Zai
Your Shaklee Distibutor
019-3443650
www.zinniaza.com

Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggungjawab untuk membimbing dan memberi konsultansi kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sbg SID ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu dalam proses pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com