10 December 2014

PROMOSI HEBAT HUJUNG TAHUN 2014 DARI SHAKLEE !!! (DISEMBER 2014)

Assalamualaikum & Hi !


Hari ni memang banyak kejutan utk Zai . Salah satu nye bila dapat tahu yang Shaklee buat kerja GILA hari ni !

YA , SHAKLEE MEMANG GILA BULAN NI !
Buat promo utk 3 produk terus !! Produk yg famous lak tu .. Menggoda betul ... 

Sebelum ni sedia maklum ada promo utk Vitamin C dan E sahaja kan , hari ini Shaklee tambah lagi satu lagi produk utk PROMOSI iaitu Collagen Powder Shaklee . Kenapa ya ?? Boleh refer sini .


Tengok , semua produk promo yg mmg utk kulit cantik lak tu .. Mana boleh tahan  , ye dak ? RUGI BESAR kalau tak grab promo-promo produk HOT ni bulan ni . Takkan nak tunggu orang lain ada kulit cantik , kulit sihat baru kita nak bertindak ?? Masa tu dah terlambat taw . Jadi, baik mulakan dari sekarang . Tak rugi pun. Kulit cantik, BONUS lain badan kita pun sihat. Sistem Imun Badan kita pun meningkat.


Haaa, jom tengok balik apa promo GILA-GILA Shaklee bulan ni ..


COLLAGEN POWDER  <-- KLIK untuk lihat kebaikan produk dan testimoni

  • BELI 3 PERCUMA 1 + PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE + PULANGAN WANG TUNAI ( Bulan Depan ) + PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

VITAMIN E <-- KLIK untuk lihat kebaikan produk dan testimoni

  • BELI 6 PERCUMA 1 + PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE + PULANGAN WANG TUNAI ( Bulan Depan ) + PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE
  • BELI 2 DISKAUN 5%

VITAMIN C 
<-- KLIK untuk lihat kebaikan produk dan testimoni

  • BELI 6 PERCUMA 1
  • BELI 2 DISKAUN 5%


GILA TAK GILA kan ?? Dah buat promo BEST-BEST, bagi lak daftar ahli percuma, dapat pulak wang tunai balik, dapat lagi peluang jana income dengan Shaklee . Memang bersyukur laaa .. Kalau siapa2 tak nampak ATAU lepaskan peluang besar ni memang RUGI BESAR..RUGI...RUGI ... Jadilah seorang pengguna yang bijak !Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 
Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    

"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

1 comment:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com