Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Apa Yang Menarik Tentang Vivix Shaklee ?



Assalamualaikum & Hi !


Kali ni Zai nak kongsikan info yang menarik tentang Vivix Shaklee yang dikongsikan siang tadi oleh PM Cery kesayangan Zai. : )


Jom apa yang PM Cery kata ni :

"Orang kata kalau nak tahu madu asli ke tidak, gi letak kat freezer (bahagian beku). Kalau beku, maksudnya ada campuran gula.

Cuba korang test letak Vivix pulak kat bahagian sejuk beku. Tengok sendiri apa hasilnya,

Dulu,mula-mula saya dapat tahu tentang ujikaji ni, saya rasa macam..hmm.. betul ke Vivix tak beku .. Okey, saya pun test.

Amazing. Vivix memang tak beku walau berjam-jam dalam freezer. Malah lagi sedap rasanya.

Nak taknak, saya kena akui kehebatan Vivix. Rumusan dari 4 bahan ekslusif anggur muscadine, purple carrot, Europian elderberry, polyganum cuspidatum.Vivix juga turut diiktiraf sebagai Super Excellent Brand dari Books Of Record.

Hebatnya Vivix, tak hairanlah kalau google testimoni Vivix, berjuta testimoni yang best-best. Dari sekecil-kecil masalah kesihatan, sampai lah ke penyakit kronik. Alhamdulillah dgn izin-Nya"



NOTAKAKI : Tak kenal maka tak cinta, bawak-bawaklah berkenalan dengan Vivix :)



***


Memang bersesuaian dengan tagline Shaklee yang selalu disebut-sebut ,


"SELAMAT , SEMULAJADI & BERKESAN"



Kalau anda nak buat masker Vivix sebelum tidur, jangan risau , memang wajah anda takkan dihurung semut punyalah. Bangun pagi esok pasti dengan kulit wajah yang lembut mulus. :)

Nak lihat kebaikan Vivix Shaklee, boleh ke sini .

Orang selalu kata Vivix mahal ... Ya, memang mahal sebab VIVIX SATU-SATUNYA PRODUK SHAKLEE YANG SANGAT EKSLUSIF! Sangat berbaloi hasilnya dengan wang yang anda keluarkan. ( Mahal-mahal pun ramai jugak yang beli sebotol - 3 botol sorang kan:P Siap repeat order lagi )

Alahai sedih pulak Zai rasa promo Vivix Shaklee tinggal 2 hari sahaja lagi. sobs sobs sobs ... Nak tahu apa promo Vivix bulan ni ? Klik sini.





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.







Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)





SHAKLEE Gentle Deep Foaming Cleanser NutriWhite & Omega Guard Bantu Hilangkan Jerawat Di Tepi Dahi



Assalamualaikum & Hi!

Sebelum ni , Zai ada pengalaman masalah jerawat kt area tepi dahi tu. Kiri Kanan ya. Banyak taww bukan sikit. Memang geram Zai tengok. Merah-merah jerawat pulak tu. Siapa ada problem macam Zai jugak ?

Lepas tu , Zai pun cuba pencuci muka Nutriwhite & Omega Guard. Kenapa Zai pilih 2 produk ni ? 



Gentle Deep Foaming Cleanser NutriWhite

  • Menjadikan kulit wajah lebih bersih & segar
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit.
  • Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin.
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit.
  • Lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas.

Omega Guard

  • Membantu melembabkan dan melicinkan kulit.
  • Membantu masalah alahan kulit.
  • Membantu membina lapisan pada kulit bagi mengelakkan kulit daripada dehidrasi dan sekaligus akan memelihara kelembapan kulit.
  • Membantu mencegah keradangan / inflimasi pada kulit.
  • Selain menjadikan kulit lembab dan licin, Omega 3 juga mencegah inflimasi pada kulit bermasalah. Salah satu tanda kekurangan Omega 3 adalah pembentukan ruam / eczema pada kulit. Omega 3 akan mengurangkan simptom-simptom atau kemerahan pada kulit.
  • Kepada mereka yang mempunyai kulit yang sangat sensitif terhadap cahaya matahari, Omega Guard dapat membantu meningkatkan ketahanan kulit anda.
  • Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat,parut jerawat dan ruang pori terbuka.


Percaya tak kalau Zai kata, lepas Zai cuba dua2 produk ni, hilang segala jerawat merah-merah kt tepi dahi ni. Memang licin dan paling bagus , tak tinggalkan parut pun. Bersih je. Alhamdulillah, syukur sangat. Sejak tu sampailah hari ni dan saat ini, takde lagi dah jerawat2 berani naik kat area tepi dahi ni. Hihihi ^^



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Vita-lea For Children Kini Kembali ( Multivitamin & Multimineral Untuk Kanak-Kanak )


Assalamualaikum & Hi !

Berita baik untuk ibu bapa di luar sana yang selalu bertanyakan bilakah Vita-lea For Children Shaklee akan kembali di pasaran ? Kini Vita-lea For Children sudah kembali! Multivitamin & Multimineral yang terbaik untuk kanak-kanak.




Vita-Lea for Children mengandungi 18 multivitamin & multimineral termasuklah 100% Vitamin C, D dan E serta 8 jenis vitamin B yang berfungsi melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat di penuhi dari pemakanan seharian.


Ia juga mengandungi 200mg kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi untuk membantu dalam
 proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak.

*Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet.


Berikut adalah perbezaan Vita-lea for Children yang lama dan yang terkini ( formula baru ). Penambahbaikan yang sangat banyak.

Fungsi Vita-Lea For Children 

  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. 
  • Meningkatkan sistem imuniti. 
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata. 
  • Menguatkan gigi. 
  • Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf. 
  • Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang. 
  • Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga. 
  • Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia. 
  • Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal. 
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan. 
  • Mencegah penyakit beguk (tirod). 
  • Membantu meningkatkan kecerdasan minda. 
  • Membantu penyerapan zat dari makanan.

Siapa yang memerlukan Vita-lea For Children ini ?


Kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas yang :
  • kurang selera makan
  • kurang minum susu
  • selalu demam / mudah jatuh sakit
  • kurang makan makanan berkhasiat seperti "junk food"
  • kurang suka makan sayur
  • kurang aktif
  • meningkatkan sistem imun badan
  • melengkapkan nutrisi dalam badan



Anak-anak anda perlu mengambil kesemua makanan di atas untuk mendapatkan segala nutrisi yang ada di dalam dua biji Vita-lea for Children


Kini ada yang lebih mudah untuk diberikan kepada anak-anak anda iaitu hanya dengan mengambil 2 biji Vita-lea For Children (lengkap nutrisi seperti mengambil kesemua semua makanan seperti dalam gambar di atas) yang diyakini 100% selamat, semulajadi dan berkesan.





Ada berita baik untuk ibu bapa di mana sepanjang JAN 15 sekarang ini ada promosi ISTIMEWA untuk Vita-lea For Children ini!





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Kebaikan & Keistimewaan Alfafa Complex Shaklee



Assalamualaikum & Hi! . .



Apa sebenarnya Alfafa ni ?

Alfalfa, yang bermaksud 'bapa kepada segala makanan' dalam bahasa Arab, mempunyai kedudukan yang penting dalam tradisi herba purba di India, China dan Sepanyol. Para penyembuh purba telah mempelajari melalui pemerhatian selama beberapa abad yang lalu dan Shaklee pula mengesahkan melalui sains hari ini bahawa alfalfa merupakan satu gudang zat. Ianya juga dikenali sebagai 'Raja Segala Tumbuhan'. Alfalfa merupakan tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. 


Ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakkannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.


Perbezaan Alfalfa Shaklee

Alfalfa Complex merupakan satu Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam 1950-an. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral surih dan vitamin.

Alfalfa Complex dihasilkan daripada tanaman Alfalfa (Medicago Savita) secara organik di California yang bebas daripada pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja BEBAS KIMIA. Medicago Sativa memiliki gred yang paling tinggi di kalangan tumbuhan Alfalfa. Tumbuhan ini mengambil masa 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. Daun alfalfa dari Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak.


Daun alfalfa yang telah matang kaya dengan klorofil. Daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya. Manakala bahagian lain yang tidak penting dilupuskan. Kemudian, daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompres menjadi tablet. Keseluruhan proses ini dijalankan dibawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang sangat ketat dan teliti. Setiap tablet mengandungi 300mg Alfalfa. 10 tablet Alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.



Tumbuhan Alfalfa terdapat banyak manfaat, antaranya :


  • Legakan sakit-sakit sendi dan belakang.
  • Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi kelegaan semasa period.
  • Membantu Merawat arthitis
  • Membantu Merawat athma
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Membantu masalah keputihan pada wanita.
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.
  • Memulihkan urat selepas bersalin.
  • Milk booster
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina lelaki
  • Membantu Melegakan masalah sembelit




Amaran lembut : 
* Individu yang menghidap SLE, haruslah mendapatkan nasihat perunding kesihatan sebelum mengambil supplemen ini.
* Sekiranya anda mengambil Alfafa ini, WAJIB minum banyak air kosong ye. Jangan degil dan jangan malas nak minum air kosong.  :)



Alfalfa Complex memang best .Tak kenal maka x cinta ya . Pendek kata, ia sangat baik utk masalah keputihan , pelawasan , senggugut , keintiman , alergik , buang toksin juga untuk masalah jerawat. Boleh lihat sini.  Alfafa juga amat digalakkan untuk diambil oleh ibu menyusu sebagai "milk booster" . Boleh refer di sini .



Berita baik untuk anda, ada promosi utk Alfafa sepanjang JAN 15, BUY 6 FREE 1 atau BUY 2 GET 5% .



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Kebaikan & Keistimewaan Vivix Shaklee

Assalamualaikum & Hi !

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.




Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

- Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Antara kelebihan Vivix :
  • Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
  • Membantu dlm proses penurunan berat badan
  • Menyokong kesihatan mata
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix telah terbukti mengawal masalah penyakit2 serius, antaranya :

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• SLE
• Strok


Kelebihan Vivix Shaklee berbanding jenama lain 



Ni jadual yang membuat perbandingan antara Vivix, MonaVie, Tahitan Noni dan Xango Juice... cuba anda lihat bagaimana hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC).Hanya jauhari mengenal manikam.. dan hanya yg tahu erti nilai wang...akan memilih intan bukannya kaca... Vivix - Value for money.



Manfaat Resveratrol 



"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)









Bukan sahaja baik untuk kesihatan, malah ia juga adalah tonik anti - penuaan







Senang cerita , kalau anda jenis malas nak makan banyak2 vitamin, boleh ambil Vivix Shaklee ini .. 1 botol Vivix ni sangat sesuai untuk semua masalah dan penyakit.. Complete untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN secara menyeluruh. Hanya 1 sudu teh sahaje dalam sehari ... 


Boleh lihat testimoni daripada ramai pengguna Vivix Shaklee :








Beliau bekas PRESENTER NTV , sekarang bergelar MASTER di Shaklee , MASTER Law Chu Hian

Gambar kiri pada 8 tahun lepas dan kanan yang terkini .. . Beliau dulu penghidap kanser dan lihat lah sekarang ..

Beliau minum tonik ajaib Shaklee iaitu Vivix .

Vivix , satu-satunya tonic yang dapat membaik pulih sehingga ke DNA manusia

Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menentukan.

Pesakit KANSER , Vivix ini ikthiar untuk anda ...


Updated : 8 July 2014

Testimoni drpd kakak sahabat saya. Penangan Vivix Shaklee !: )

"ALHAMDULILLAH.... Happy sgt harini sebab dpt whatsapp dari akak saya yg juga customer saya

Dia baru amalkan Vivix sejak Januari 2014 dan baru masuk botol kedua Vivix. Memang hari2 dia makan tanpa skip. Mulanya niat dia makan utk kesihatan badan dia sebab dia selalu lenguh2 badan, cepat lesu dan penat. Bayangkan baru pukul 8 malam tp dia dah lembik x larat dan masuk tido. Alhamdulillah lepas 2 mggu dia cakap dh bertenaga boleh kerja smpai tgh malam pun! Kulit pun makin cantik dia cakap. So dia terus sambung beli vivix dgn sy.

Last 2 week dia ckp berat dh turun dari 58kg ke 54kg! Dia ckp sebab vivix ke? Yessss... Sebab kandungan resveratrol yg menghalang pembentukan lemak,meningkatkan sensitiviti insulin dan meningkatkan metabolisme.

Memang bermacam2 manfaat Vivix ni. 






Pn. Noraini , 43 , BREAST CANCER STAGE 4 .

The quality of life improved tremendously after 2 weeks of vivix + Anti-cancer programmes






Mak stroke pada 30 November 2011 dan 2/3 daripada otak kiri dah mati...Tubuh bahagian kanan yang tak boleh bergerak. Bahagian Vibral pula kena kat speech expression.. Mak boleh faham apa yang kita cakap dan boleh proses tapi bila nak keluarkan perkataan dan nak bagitahu tak dapat..

Mula2 kena memang tragis, tak boleh bangun.. Nak express 'feeling' pun tak dapat apatah lagi benda2 lain.. Makan tak boleh.. Berhari2 juga puasa sebab doktor monitor otak takut makin membengkak @edema jadi kena operatelah buka tempurung.. Tapi bila nampak otak ok dan pengembangan tak ketara jadi tak operate jadi boleh start bagi bagi minuman ikut tube.. Huhu sakit tu.. Nak menelanpun tak dapat.. Kesian.. Selama 8 hari mak dirawat di HUSM tapi tiada apa2 tindakan dan biar macam tu je.. Lepas tu nampak batuk2 dan berkahak.. Adik-beradik fight jugalah minta mak dipindahkan ke Hospital Perdana.. Daripada tak buat apa2 sebab nampak mak makin lemah..

Bila dipindahkan je, belum warded lagi baru kat lobi Hospital Perdana, pihak Hospital buat ECG dan dekat situ dapat tahu mak ada masalah jantung iaitu injap jantung sempit dan kemungkinan disebabkan jangkitan kuman semasa kecil terus masukkan mak ke CCU. Mak seorang yang mementingkan kesihatan, memang selalu jogging dan bersenam.. Medical checkup pun selalu buat.. Seminggu sebelum kejadian mak telefon bagitahu semua cantik.. Tekanan darah ok, diabetes takde, kolesterol tinggi sikit 6.7 tapi belum sampai kena makan ubat kolesterol lagi dan boleh dikategorikan masih normal untuk individu yang sihat tanpa sebarang masalah..

Pakar Neurologist Dr Munawwir yang rawat mak pun kagum sebab kebiasaannya orang yang hadapi masalah injap jantung dah menunjukkan tanda pada setiap kehamilan dan pada usia 40-an.. Tapi mak hanya dapat tahu bila usia 55 tahun. Doktor jangka 6 bulan mak dah boleh jalan dan setahun dah dapat jogging.

Ubat yang mak makan sekarang
1) Nootropil
2) Amiodarone
3) Simvastatin
4) Warfarin

Disebabkan dah lebih 6 bulan tapi masih belum recover, saya cuba bagi mak Vivix.. Sebelum ni tak bagi sebab saya takut mempengaruhi kadar kecairan darah mak sebab ambil Warfarin kan.. Lepas 'study' punya 'study' dan yakin, saya tekad belikan mak Vivix beberapa hari lepas bila saya bawa mak balik KL ni.. Dalam waktu terdekat ni akan buat test kecairan darah juga..

Alhamdulillah dalam tempoh 2 3 hari bagi mak Vivix ada peningkatan. Tangan mak yang dah mengerekot keras dah mula lembut dan ringan semula.. Dan semalam abang dah 'train' mak berjalan guna tongkat satu berkaki empat.. Memang dah boleH..Syukurkan..





Alhamdulillah .. Abah beliau dah sihat dan bebas dari penyakit

sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang...tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut...

Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala...berkampung di hospital Klang hampir sebulan...di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya....sebak pulak...

Kalau nak cerita mmg panjang...tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume...kesihatan abah makin pulih...Alhamdulillah...dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid...pergi ke pasar..





Nak lihat testimoni Vivix Shaklee yang lain , boleh klik sini . :) 

Nak tahu info menarik tentang Vivix Shaklee ? Klik sini .

Berita baik untuk anda yang ingin mencuba Vivix, bulan ini (JAN 15) ada 2 promosi untuk Vivix iaitu :






Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...