Apa Yang Menarik Tentang Vivix Shaklee ?



Assalamualaikum & Hi !


Kali ni Zai nak kongsikan info yang menarik tentang Vivix Shaklee yang dikongsikan siang tadi oleh PM Cery kesayangan Zai. : )


Jom apa yang PM Cery kata ni :

"Orang kata kalau nak tahu madu asli ke tidak, gi letak kat freezer (bahagian beku). Kalau beku, maksudnya ada campuran gula.

Cuba korang test letak Vivix pulak kat bahagian sejuk beku. Tengok sendiri apa hasilnya,

Dulu,mula-mula saya dapat tahu tentang ujikaji ni, saya rasa macam..hmm.. betul ke Vivix tak beku .. Okey, saya pun test.

Amazing. Vivix memang tak beku walau berjam-jam dalam freezer. Malah lagi sedap rasanya.

Nak taknak, saya kena akui kehebatan Vivix. Rumusan dari 4 bahan ekslusif anggur muscadine, purple carrot, Europian elderberry, polyganum cuspidatum.Vivix juga turut diiktiraf sebagai Super Excellent Brand dari Books Of Record.

Hebatnya Vivix, tak hairanlah kalau google testimoni Vivix, berjuta testimoni yang best-best. Dari sekecil-kecil masalah kesihatan, sampai lah ke penyakit kronik. Alhamdulillah dgn izin-Nya"



NOTAKAKI : Tak kenal maka tak cinta, bawak-bawaklah berkenalan dengan Vivix :)



***


Memang bersesuaian dengan tagline Shaklee yang selalu disebut-sebut ,


"SELAMAT , SEMULAJADI & BERKESAN"



Kalau anda nak buat masker Vivix sebelum tidur, jangan risau , memang wajah anda takkan dihurung semut punyalah. Bangun pagi esok pasti dengan kulit wajah yang lembut mulus. :)

Nak lihat kebaikan Vivix Shaklee, boleh ke sini .

Orang selalu kata Vivix mahal ... Ya, memang mahal sebab VIVIX SATU-SATUNYA PRODUK SHAKLEE YANG SANGAT EKSLUSIF! Sangat berbaloi hasilnya dengan wang yang anda keluarkan. ( Mahal-mahal pun ramai jugak yang beli sebotol - 3 botol sorang kan:P Siap repeat order lagi )

Alahai sedih pulak Zai rasa promo Vivix Shaklee tinggal 2 hari sahaja lagi. sobs sobs sobs ... Nak tahu apa promo Vivix bulan ni ? Klik sini.




********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Vita-lea For Children Kini Kembali ( Multivitamin & Multimineral Untuk Kanak-Kanak )


Assalamualaikum & Hi !

Berita baik untuk ibu bapa di luar sana yang selalu bertanyakan bilakah Vita-lea For Children Shaklee akan kembali di pasaran ? Kini Vita-lea For Children sudah kembali! Multivitamin & Multimineral yang terbaik untuk kanak-kanak.





Vita-Lea for Children mengandungi 18 multivitamin & multimineral termasuklah 100% Vitamin C, D dan E serta 8 jenis vitamin B yang berfungsi melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat di penuhi dari pemakanan seharian.

Ia juga mengandungi 200mg kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi untuk membantu dalam
 proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak.

*Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet.


Berikut adalah perbezaan Vita-lea for Children yang lama dan yang terkini ( formula baru ). Penambahbaikan yang sangat banyak.

Fungsi Vita-Lea For Children 

  • Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. 
  • Meningkatkan sistem imuniti. 
  • Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata. 
  • Menguatkan gigi. 
  • Melindungi kesihatan jantung, otot dan fungsi saraf. 
  • Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang. 
  • Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga. 
  • Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia. 
  • Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal. 
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan. 
  • Mencegah penyakit beguk (tirod). 
  • Membantu meningkatkan kecerdasan minda. 
  • Membantu penyerapan zat dari makanan.

Siapa yang memerlukan Vita-lea For Children ini ?



Kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas yang :
  • kurang selera makan
  • kurang minum susu
  • selalu demam / mudah jatuh sakit
  • kurang makan makanan berkhasiat seperti "junk food"
  • kurang suka makan sayur
  • kurang aktif
  • meningkatkan sistem imun badan
  • melengkapkan nutrisi dalam badan



Anak-anak anda perlu mengambil kesemua makanan di atas untuk mendapatkan segala nutrisi yang ada di dalam dua biji Vita-lea for Children


Kini ada yang lebih mudah untuk diberikan kepada anak-anak anda iaitu hanya dengan mengambil 2 biji Vita-lea For Children (lengkap nutrisi seperti mengambil kesemua semua makanan seperti dalam gambar di atas) yang diyakini 100% selamat, semulajadi dan berkesan.





Ada berita baik untuk ibu bapa di mana sepanjang JAN 15 sekarang ini ada promosi ISTIMEWA untuk Vita-lea For Children ini!





********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)
zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com